Kitchen is open

Tiiliholvi

restaurant
Rating 3.4 / 5

One of the best restaurants in town. A genuine cellar restaurant with redbrick arches in the heart of Tampere.


Reviews (62)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 21.02.2016
Rating: 0

Tunnelmallinen tila, pätevä viinivalikoima ja asiantunteva sekä ystävällienn palvelu. Mutta hintaansa nähden ruoka oli lähinnä keskivertoa. Paras osa lounasmenuuta oli jälkiruoka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 06.02.2016
Rating: 1

Iltaamme kuvaa parhaiten yksi sana: yllätyksettömyys. Riipaisi syödä auttamattoman tylsiä "ihan jees" -ruokia tuollaiseen hintaan! Tarjoilijamme ei osannut esittää annoksia, vaan unohteli suuren osan niiden sisällöstä. "Ja sitten siinä on... öö... jotakin vihreää", on lause, jota ei odottaisi tämänkaltaisessa ravintolassa kuulevansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 25.01.2016
Rating: -1

Tryffelimeny oli kerrassaan loistava, Viiit hyvin valittuja. Miellyttävä sekä ammattitaitoinen tarjoilija. Suosittelen !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2015
Rating: 3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Neljän ruokalajin riistamenu oli kerrassaan loistava. Tiiliholvin ruokiin tai viineihin ei ole ikinä tarvinnut pettyä. Tälläkin kertaa asiantunteva tarjoilija esitteli menua varten valitut viinit perinpohjaisesti.
Neljän ruokalajin lisäksi tuli alkuun keittiön tervehdys sekä lisäyllätys ennen jälkiruokaa.

Viisi tähteä ruoalle, viineille, palvelulle ja miljöölle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 02.10.2015
Rating: 1

Pääruuan härkä oli brasilialaista antibiottilihaa.
tarjoilija kertoi sen reippaasti, mutta ihmettelin, ettekö käytä suomalaista. Se oli kuulema liian kallista. Liha annos maksoi 36€ törkeää.
Luulin todellakin, että yksi gourmet ravintolan kriteereistä on puhdas lähiruoka.
Hinta-laatusuhteen ja asiakkaiden ali arviointi suututtaa ja suuresti. Olisi pitänyt viettää juhla illallinen grillillä. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Ravintola oli viikonloppuiltana tyhjä. Ravintolasali oli tunnelmallinen, mutta sinänsä peruskellari. Ruoka oli olevinaan hienoa, mutta ylihinnoiteltua ja paikoitellen jopa pahaa. Alkuruoka oli illan paras.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.05.2015
Rating: -1

Aivan liian ylihinnoteltua! Pihvi oli ylikypsää!En suosittele

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.03.2015
Rating: -1

Hiihtolomaviikon megatarjous. Legendaarisen yökerhon alakerrassa sijaitseva ravintola on tamperelainen klassikko. Ravintolasali tyylikkään epäsuorasti valaistu, tiili hallitsee seiniä ja katon kaaria - eteinen hiukan hiomaton. Kabinetteja löytyy useampia. Pöytiinohjaus tehokasta ja kohteliasta.

Yllätysmenu polkaistiin käyntiin keittiön tervehdyksellä, joka osoittautui verraten onnistuneeksi panna cotta -muunnelmaksi. Ensimmäinen alkuruoka erinomaisesti kypsytettyä porsasta, pinnassa olisi voinut olla makeutta hiukan enemmänkin. Toinen alkuruoka illan paras esitys, ankanmaksan seuralaisena mm. mallasvaahtoa. Pääruoaksi tarjoiltu turska sopivan kokoinen, sahramikastiketta makuuni vähäisehkö määrä. Jälkiruokaleivonnaisessa hyvä rakenne, kurpitsa esillä kahdellakin eri tapaa. Viinisuositukset kokonaisuutena oikein toimivia - 1. alkuruoan saksalainen (!) Tempranillo ei noussut suosikiksi, 2. alkuruoan ranskalainen Gewürztraminer parasta antia.

Tarjoilu häälyi liiallisenkin pirteyden rajamailla mutta ruoat ja viinit esiteltiin sopivalla otteella. Tiiliholvi on oikein hyvä valinta romanttiselle illalliselle, taistelee Henriksin, Näsinneulan ja Hella & Huoneen kanssa Tampereen 3. parhaan ravintolan tittelistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 27.02.2015
Rating: 1

Community


Location

Kauppakatu 10, 33210 Tampere - Route
+358 20 766 9061
http://www.tiiliholvi.fi