Emmie

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Villisika theme restaurant

Viihtyisä, tunnelmallisesti sisustettu paikka. Tarjoilijapoika hieman liiankin vitsikäs mutta osasi suositella ruokia ja viinejä hyvin. Hinta-laatusuhde hyvä, arkena klo 17-21 pihviannoksisia 10e hintaan mikä on todella kohdallaan. Omassa lehtipihvissä kaikki muut maistui erinomaisesti paitsi "vanhanajan maalaisperunat" olivat vain tavallisia pakasteranuja.. Ja annoksen hinta kuitenkin 18e. Suosittelen iltapäiväklä/alkuillasta käymään sillä vieressä sijaitseva yökerho/baari voi pilata tinnelman.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.04.2014
Rating: 0

Kävimme arki-iltana syömässä joten asiakkaita ei ollut lisäksemme montaa ja palvelu tämän ansiosta nopeaa ja mutkatonta. Ruoka oli hyvää ja herkullista mutta ehkä hieman ylihinnoiteltu.. Kuitenkin mukava ja vatsantäyttävä kokemus :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 22.02.2014
Rating: 0

Kyllä vatsa tuli täyteen mutta ylihinnoiteltu annos. Pihvi kohtalainen (plussaa että saa valita oman pihvinsä grammamäärän) mutta lisukkeet surkeat; kaalisalaattia yhdellä kurkkuviipaleella ja tomaatinpuolikkaalla höystettynä sekä ranskalaiset maistui eilisiltä. Ok ruokapaikka kun päivänpihvi edullinen (9,90).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 02.01.2014
Rating: 1

Restaurant: Amarillo Flamingo

Lauantai-ilta ja ravintola tupaten täynnä, saimme kaksin pienen pöydän nurkasta joka vedetty erilleen neljän hengenpöydästä joka ihan ok mutta ruoka oli melkoinen pettymys. Annokset tuli melko nopeasti mutta ei oltu nähty vaivaa vaan heitty tavarat lautaselle ja tuntui siltä ettei annos kuvastanut listan kuvausta. Huonoin Amarillo-kokemukseni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Chico's Tikkurila burgers & bbq

Hyvä ja asiallinen palvelu, mutta ruoka oli pettymys. Pienehköt annokset, ylihinnoiteltua ja kokilla hieman liian innokas maustekäsi chilin kanssa.. Poikaystäväni lautaseltq puuttuivat kasvikset ja annoksemme olivat haaleita..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 06.11.2013
Rating: 0


Images


Followers