Unknown

Ravintola Patras

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasruoat ovat hyviä. Kreikkalaisessa salaatissa tuoreet ainekset ja paljon kaikenlaisia sattumia. Lämpimät ruoat hyviä, vaikka ovatkin kohtuu raskaita ja öljyisiä kaikki. Ihan hyvä lounas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.07.2015
Rating: 0

Pihveistä kannattaa pysyä erossa. Patraksen pihvi, jonka pitäisi olla naudan sisäfilettä, oli pahin kengänpohja mitä olen ikinä saanut. Lihan laatu ala-arvoista, kalvoja ja jänteitä, tuskin oli siäfilettä nähnytkään. Tilattu mediumina, tarjoiltu kypsänä. Lisäksi asiaa oli yritetty peitellä hukuttamalla pihvi järjettömään määrään kastiketta. Oikeasti ensimmäinen kerta kun naudanpihvi jää syömättä.
Pieni miinus myös siitä, että kreikkalaisen salaatin feta ei ollut fetaa, vaan perus-apetina salaattijuustoa.
Aikaisempi kokemus ravintolasta oli ihan OK, liekö todella huono päivä vai lopun elkeitä. itse välttäisin ainakin naudan tilaamista täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.07.2015
Rating: 0

Lihat loistavasti valmistettu, kana ja possu hyvän mehevää mutta kypsää. Salaatti raikasta. Leipä ei taida olla oman keittiön, oli pikkasen nahkeeta. Loistavia makuja, ensi kerralla buffan kimppuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 31.01.2015
Rating: 0

Isot annokset ja halpahinta, eivät minusta voi mitenkään olla samassa lauseessa? ? Mutta Lahdessa hinta menee aina laadun edelle, valitettavast!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2014
Rating: -1

Lihakastikkeet seisovastapöydästä olivat mauttomia. Oli siinä määrin mautonta jotta jää seisovanpöydän antimet ensikerralla tilaamatta. Palvelu ihan jees, hieman toki sanoisinko varovaista/arkaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.03.2014
Rating: 0

Söimme vaimon kanssa annokset listalta ja molemmat ruoat olivat erinomaisia edulliseen hintaan. Tarjolla olisi myös ollut seisovapöytä 11e/hlö, joka täytyy ehdottomasti käydä kokeilemasssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.02.2014 View previous reviews (2)
Rating: 1

Tyhjä ravintola, ihan kivoja ihmisiä, mutta odotella sai joka välissä. Ruoka oli kuin itse tehtyä, ei mitenkään mullistavaa. Tunnelma oli hieman outo, siitä vastasi huutava ja pätkivä radio yhdistettynä tyhjään ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.01.2014
Rating: 0

Siistin näköinen paikka, mukavan oloinen kreikkalainen henkilökunta. Savulammas ja souvlaki tomaattikastikkeessa maistuivat tosi maukkaalta. Lisäkseni lauantai-iltana ei ollut kuin yksi nuori pariskunta. Eivätkö lahtelaiset syö ulkona edes viikonloppuisin?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.12.2013
Rating: 0

Ruoka on todella maukasta ja isot annokset. Viihtyisä paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.08.2013
Rating: 0

Kehuttuani juuri kilpailijaa on tasapuolisuuden nimissä kehuttava myös Patrasta! Lounasbuffet oli monipuolinen ja maukas. Ravintola pieni ja siisti. Kävin talvella, ravintolassa oli kylmä ja palelin, mutta onneksi sain lounaan päätteeksi kuumaa teetä. Palvelu hieman ujohkoa (?), mutta ihan ystävällistä. Jos pitää buffetlounaista ja kreikkalaisesta ruoasta, tässä ravintolassa on ainakin hinta/laatu-suhde kohdillaan. * * * *

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.08.2013
Rating: 1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Hämeenkatu 16, 15110 Lahti - Route
0106664400
http://www.ravintolapatras.fi