Opens at 10:30

Fonda del Sol

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Accessible

Reviews (43)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin chevre chickenin ja oli todella hyvää, jälkiruoaks otin talon juustokakkua mikä oli aivan kamalaa. Juustokakun ei kuulu maistua ja tuntua suussa siltä kuin siinä olisi kilo liivatetta. Hyh.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 09.01.2018
Rating: 0

Menimme likaiseen pöytään ja saimme tutkiskella ruokalistaa 10 minuuttia, ennekuin kukaan tarjoilija vaivautui edes tulemaan. Tarjoilivat meitä tosi epäammattimaisesti eikä asiakaspalveluhenkisyydestä tuntunut olevan tietoakaan. Tilasin gluteenittoman hampurilaisen salaatilla, tomaatilla, kurkulla ja ketsupilla. Kun se sitten vihdoin saapui pöytään, oli annos oli tylsä ja väritön. Lautasella oli pelkkä suolainen hampurilainen ja kasa ranskalaisia. Hampurilaisen täytteen kurkut vaihtui suolakurkuiksi ja tilaamani ketsupin sain lisätä itse suoraan melkein tyhjästä Heinz-purkista. Salaattiakin oli 'runsaasti', jopa yksi pieni lehti, joka ei edes näkynyt päälle päin. Jaffa jäillä sentään maistui Jaffalta. Kotiin kuitenkin sai lähteä vielä mäkkärin kautta. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.07.2015
Rating: 0

Pippuripihvi oli loistava medium- ja vaimon kanaburgeri tuntui maistuvan mainiosti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 01.06.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kasvishamppareiden ystävät huomio! ! Käväisin pitkästä aikaa syömässä. Olen hieman vältellyt paikkaa kun tuntuu, ettei kasvisvaihtoehtoja juuri ole. MUTTA. Hampurilaisen saa myös kasvispihvillä. Tätä en tiennyt, eikä asiaa missään (edes ruokalistassa) mainosteta. Pihvi oli paksu, mehevä ja kodikkaan makuinen. Joku paholaisen chiliburgeri tms. oli kyseessä. Oikein kelpo annos coleslawilla. Parhaita kasvishampurilaisia hetkeen, vrt. esim. Morrisons..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Kävimme Jumbon Fonda del Sol ravintolaan syömässä. Tyttäreni söi farmarin burgerin suolainen, perus mättö burgeri, syö kun on nälkä. Itse söin halloumikanaa madeirakastikkella ja "kasviksilla" kasvikse olivats ainoastaan vähän kypsennettyjä porkkanoita ja lanttuja. Ei todellakaan mikään miellyttävä ravintola kokemus. Palvelu on hidasta ja epäammattimaista. Tämän kertainen kokemus oli niin surkea että en mene tähän ravintolaan enää ikinä. Mielummin vaikka heseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Söimme äitini kanssa kanaa ja pippurihärkää. Kana oli erittäin kuivaa, ja härkä oli todella mautonta. En suosittele näillä hintaluokilla syömään ravintolassa kertaakaan. Olisi varmasti saanut maittavamman annoksen läheisestä kebab ravintolasta. Taso laskenut erittäin paljon vuosin saatossa. Älkää ihmiset laittako rahojanne kyseiseen ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.05.2015
Rating: 0

Taso laskenut pahasti viimeisen parin vuoden aikana, sekä ruoassa että palvelussa. Itse asiassa silloin kävin mielelläni kun Itäkeskuksen Fonda del sol oli vielä erillinen pienempi n.40 asiakkaan paikka. Silloinen kokki oli hyvä. Nyt on käymässä samoin kuin toiselle vastaavanlaiselle ravintolaketjulle kävi. Sääli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.01.2015
Rating: 1

Täyttä kuraa. Minun ja seuralaiseni ruoan kastike ja valkosipuliperunat olivat täysin kylmiä ja mauttomia, vanha naistarjoilija oli erittäin töykeän oloinen. Jouduimme odottamaan laskua erittäin pitkään, vaikka ravintolassa oli meidän lisäksi vain 5 muuta pöytää varattuna ja 4 tarjoilijaa seisoo tiskin takana ja rupattelee. Ala-arvoinen paikka, jäi tosi paha fiilis kaikesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.07.2014
Rating: 0

Epähygieeninen työskentely! !! Imoittaisin teidän työntekijän, jolla on tosi pitkät valkeat tekokynnet. Hän leikkasi banaania ilman hanskoja ja kynnet pureutuivat banaanin sisään!!! Olikohan hygieniapassi ajantasalla??? Tästä syystä emme jääneet ruokailemaan teidän ravintolaan. Olisikohan aiheellista opastaa työtekijää hygienia-asioissa tai antaa huomautus !
T. Tiina Miettinen tintti50@gmail.con

     
     
     
Experience: Lunch Added: 07.06.2014
Rating: 0

Lauantai-päivä, ravintola melko täynnä, Tympääntyneen oloiset tarjoiljat, Annokseni oli haalea, seuralaisteni ruuat kuumat. Ruoka oli asettelultaan ABC-tasoa, mutta oikein maistuvaa perusruokaa. Kuitin saamiseen kesti aikaa enemmän kuin ruuan tilaukseen ja saamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.03.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa - Route
09-727 4022
http://www.fonda.fi/

Options