Closed

Tapas Barcelona, Viihdekeskus Flamingo

Rating 3.8 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lauantain 9,70 euron hintainen lounasbuffet oli todella pettymys. "Salaattibaarissa" oli vihersalaattia, tomaatti- ja kurkkulohkoja. Ei muuta. Teollisen makuinen patonki, levite oli loppu. Lämpimissä ruuissa muussia ja riisiä, ratatouille-tyyppinen kasvissekoitus maistui ketsupilta. Lihapullat lähinnä ok. Tiskin takana palveli kaksi nuorta tyttöä, pöydät siivottomia koko ruokailun ajan.

Jos lounasbuffet on noin suppea, toivoisi, että tarjolla olisi edes se vähäinen ruoka, mitä lounas sisältää. Suurin osa ruokapöydistä oli pieniä baaripöytiä, joihin astioita oli vaikea saada mahtumaan.

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.03.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.02.2013
Rating: 0

Erityisesti alkukeitto on ollut aina hyvä tai jopa loistava. Salaatti aika keskiverto, mutta lisäpisteitä tuoreesta leivästä. Pääruoka ei ole ihan tavallisinta mättöä. Usein jotain pientä "extraa", hieman poikkeavana maustamisena. Lounaspaikkana selvästi keskiverron yläpuolella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2011
Rating: 0

Buffet muotoinen lounas. Salaattipöydästä löytyy Caesar-pohja, tavallista salaattisekoitusta, kurkkua, tomaattia, oliiveja sekä lisukkeita. Alkukeitto ja pääruoka ovat usein maistuvia. Hintaan sisältyy kahvi, jälikiruoka ja myös hedelmiä löytyy lohkoina.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.08.2011
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Tasetie 8, 01510 Vantaa - Route
0107664665
http://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/tapas-barcelona-flamingo