Kitchen is open

Heval

Rating 2.2 / 5

Customer experience

Accessible

Reviews (39)

Peruskebapilaksi todella hyvä seisovapöytä. Käyty lähinnä sunnuntaisin. Monipuolinen valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Seurasin ruokailun ajan, että kävivät useasti mittaamassa ruoan lämpötilaa tarjoilupöydässä. Hanajuomat kuuluvat hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.09.2019
Rating: 0

Aikamoinen ryöstö, Huono palvelu ja kebab mautonta. JOS ON JOTAIN ERITYISRUOKAVALIOITA ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TÄNNE!!!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 29.08.2019
Rating: 0

The worst restaurant I have ever visited. The service was very offensive and they got my order wrong 2 times and when i asked for a refund they refused and they didn't even make me a new order for the same price.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 29.08.2019
Rating: 0

Heval on itselleni yksi ruokapaikoista, jossa pitää käydä lähistöllä ollessa- ja välillä matkalle lähdetään Hevalin tähden. Nyt kun Heval on tullut myös Ratinaan on siellä helpompi käydä, kun Hervanta on hieman kauempana. Omasta mielestäni paras pizza-kebab-paikka Tampereella, kastikkeet ovat maukkaita ja annokset runsaita, mutta ehkä liiankin runsaita itselleni. Hinta on kebab-pizzeria ravintolaksi hieman korkea, mutta mielestäni annosten koko ja maukkuus vastaa sitä. Asiakaspalvelunlaatu riippuu mielestäni vähän siitä kuka on palvelemassa, välillä se on todella hyvää ja välillä taas ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 31.07.2019
Rating: 0

Elämä halpa, Heval kallis. Hinta/laatu-suhde on surkea.. kebab ristikkoperunoilla lounasaikaan 12.90e ja tämä on olevinaan tarjous?!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 18.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paras rulla! Harvoin enää suussa mutta usein mielessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.03.2017
Rating: 0

Yliarvostettu ja hintava paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.01.2017
Rating: 0

Parhaat syömäni kebabit ja pizzatkin ovat oikein hyvät. Olen käynyt usein ja tulen käymään jatkossakin. Ruoka on aina ollut erittäin hyvää, eikä sen laatu tai koot ole ainakaan itsellä vaihdellut lainkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.12.2015
Rating: -1

Kebab on hyvää ja annokset isoja. Palvelu on useimmiten hyvää, yksi työntekijä on kyllä usein vähän väsyneen ja kyllästyneen oloinen.
Pizzat on maukkaita, lista on naurettavan pitkä eikä siltä pysty oikeasti etsimään mitään, toisaalta ei ole tarvettakaan kun voi vain valita haluamansa täytteet (kaikki pizzat on samanhintaisia) Juusto on valitettavasti kyllä aika laadutonta.
Kävisin usein, mutta hinnat alkavat karkaamaan aika korkealle, on yksi kalleimmista, ellei jopa kallein pizzeria missä olen käynyt. Nyt ovat nettisivujen mukaan jälleen nostamassa hintoja

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 25.11.2015
Rating: 0

Ostamani (kinkku-ananas-herkkusieni) pitsa oli täynnä juustoa ja pahanmakuista kinkkua, tuli paha olo syötyäni pari palaa. Muuten mautonta höttöä, en tilaa täältä toiste. Miehen kebab ranskalaisilla oli kuulemma ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2015
Rating: -1

Community

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Arkkitehdinkatu 9-11, 33720 Tampere - Route
(03) 317 4600
http://www.heval.fi

Options