Opens at 11:00

Woolshed Helsinki

Australian Gastropub
Rating 4.2 / 5

Woolshed is a premier gastro bar and kitchen. 100% Australian owned and operated, our awesome unique rustic atmosphere is the perfect place to 'enjoy a full flavoured crafted lager', 'sip on a refreshing glass of chardonnay’ or to simply enjoy a 'top notch meal' that’s light on the pocket (typical prices range from 11-20EUR).

We serve up the best in gourmet burgers, lobsters and prime cut beef. Indulge yourself in our diverse range of craft beers and ciders, as well as wines and sparkling.

If you’re into your international sports, we got you covered! Catch the action live on the big screen. So come on in, the hospitality's great!


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (58)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2016
Rating: 0

Burgerit olivat mauttomia ja mitäänsanomattomia. Ranskalaiset olivat perus maalaispakasteperunoita. Palvelu oli heikkoa: vaikka odottelimme pöydässä pitkään meitä ei ohjattu tilaamaan tiskiltä, vaan lopulta itse kävin selvittämässä asian.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.01.2016
Rating: 0

Jostain syystä maukkaus ja kokonaisuus muutenkaan ei vakuuttanut. Pihvissä ei ollut oikein makua, olikohan liian kuivaa. Hinta oli ihan edullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.07.2015
Rating: 0

Rump steak with fries and little salad. Nothing special, good steak though.
Order from the bar and find a table. Somewhere else for same money you can get equal food with service as well .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Herkkua oli. Testissä hamppareita ja laadukasta lihaa. Kenenlläkään seurueesta ei mitään valittamista. Ruuat & juomat tilataan tiskiltä, mukaan saa numeron ja annokset tuodaan ripeästi pöytään. Erittäin mutkatonta ja nopeaa. En välttämättä lähtisi romanttiselle dinnerille, mutta kaveriporukan illanviettoon sopii mainiosti. Plussaa loistavasta sijainnista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.10.2014
Rating: 0

Tee-se-itse hampurilainen: tuhti pihvi, höttöinen sämpylä, jalopenoja, ananasta, salsaa ja majoneesia sekä salaattia siten kuin itse haluaa. Nopea kassa, mutta muuten hiukka hidas palvelu, tyhjien kippojen äärellä joutui odottelemaan. Jälkkäriksi kahvi ja hieman vetinen persikkarahka. Ihan miellyttävä ja hintansa arvoinen kokemus kuitenkin ja sali täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.10.2014
Rating: 0

Lounaalla oli hyvin hiljaista, vain muutama syöjä lisäkseni ja muut olivat annoksensa saaneet enen saapumistani. Silti tilauksessani, lammas tzatziki Burger, kesti ihmeen kauan. Tarjoilija ei maininnut tilatessani, että salaattibuffa löytyy ja että Se kuuluu lounaaseeni. Eikä myöskään kertonut mistä saan vettä.

Ravintola on suht kolkko ja ruokaa odottaessani jopa palelin.

Toinen tarjoilija toi annoksen, joka oli oikein herkullisen näköinen, ja kertoi, että voin ottaa salaattibuffasta jos haluan. No, halusin, mutta petyin. Salaattisekoitus oli ihan kiva, pinaattia yms. eikä vain jäävuorisalaattia. Lisäksi oli papu-maissisekoitusta, johon oli lisätty jotain töhnää, ehkä tuorejuustoa, ja ananasta joka oli sotkettu yhteen juustokuutioiden kanssa. Kastikkeena oliiviöljy, liukkaassa pullossa.

Suurin pettymys oli burgeri, joka kuitenkin näytti hyvältä. Se ei maistunut juuri miltään! Järkyttävän paksu kuiva pihvi, jota ei oltu maustettu lainkaan, suolakin uupui - enkä edes ole kova suolan käyttäjä. Kastikkeita oli hintsusti, eivätkä siksi pelastaneet. Lisäksi burgerissa oli muutama salaatinlehti.. Sämpylä höttö ja kuiva ha myös liian paksu. Ranskalaiset olivat lässähtäneet ja viileitä.

Juuri tällaisten kokemusten takia sitä miettii, että miksi käydä ulkona syömässä kun kotona tekee saman annoksen niiin paljon paremmin itse ja edullisemmin..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.10.2014
Rating: 0

Erinomaisen ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, mutta kolkko sisustus/ympäristö. Söin Johannesburg Braai Burgerin ja otin olut tasterin sen seuraksi. Hampurilainen oli oikein maukas hintaansa nähden ja ranskalaiset juuri sopivia paistoasteeltaan. Raaka-aineet olivat mielestäni tuoreita ja salaatti maukas. Harmikseni talon omat oluet olivat loppu. Listalla on ihan mielenkiintoisia, perus aussipaikasta poikkeaviakin ruokia. Ravintola oli täynnä ja melko meluisa. Sisustus ei ollut todellakaan kodikas ja toisella puolella harmaa maisema eduskuntalolle ja toisella puolella paikallisjunien kyljet veivät hieman tunnelmasta pois. Paikan henkeen sopii mukavasti livemusiikki ja jalkapallo-ottelut. Tämä on mielestäni rento paikka lohturuoalle työpäivän jälkeen, hyvä bisse seurana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.10.2014
Rating: 0

Hampurilaisvalikoima on erilaisuudessaan kattava ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Laadukkaat raaka-aineet tekevät paikasta hinnan ja laadun suhteen erittäin kiinostavan paikan. Iltaisin suosittelen käymään myös ja maistelemaan hieman tuntemattomampia saksalaisia oluita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 09.10.2014
Rating: 0

Ruoka ja juomat suht Ok, palvelu voisi olla tässä paikassa parempi. Sama huomio kuin edellisellä arvostelijalla, eli omistajat tuntuvat hengailevan paikassa kavereittensa kanssa. Lisäksi allaolevat paikan omakehut saavat puolestani oman arvioini asettumaan ehkä alemmaksi mitä normaalisti paikalle antaisin pisteitä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2014
Rating: 0


Location

Töölönlahdenkatu 3B, 00100 Helsinki - Route
044 760 4086
http://www.woolshed.eu

Options