Serving lunch

Bistro Liekki

Rating 4.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Miellyttävä puuhiiligrilliravintola. Hampurilaisen pihvi oli erinomaisen mehevä (ja sopivan medium) ja ranskalaiset olivat hyviä. Annoskokokin oli aika hyvä, vaikka ranskalaisia olisi saanut olla hieman enemmän (isoon nälkään).

Ravintola itsessään on erinomaisen viihtyisä, sopivan tunnelmallinen. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista olematta kuitenkaan tyrkyttäviä.

Kokonaisuudessaan vallan mainio kokemus, täällä tulen käymään toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.10.2017
Rating: 0

Olimme ajaneet Helsingistä asti kokeilemaan tätä ravintolaa ja yllätykseksi saavuimme 21. 22. Tarjoilija sanoi että keittiö sulkeutuu 21.30, kävi kysymässä kokilta ja keittiö oli kuulema jo kiinni, ymmärrämme kyllä että keittiö sulkeutuu aikaisemmin, mutta miksi siitä ei voi informoida mitenkään. Miksi nettiin ei ole kirjoitettu muuta kuin, että ala carte on auki klo22 asti sekä kyltissä ulkona luki myös vain tämä sama informaatio? Ravintola menetti juuri kolme maksavaa asiakasta. Onneksi tässä lähellä on Oklahoma, joka otti ilosylin meidät syömään!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2017
Rating: 0

Paikka on ihan mukavasti sisustettu ja palvelu toimii hyvin. Hiiligrillin mainostus ei ole turhaa. Lihaan ja kalaan tulee aavistuksen verran lisää makua tavallisesti paistettuihin nähden. Tästä iso plussa.

Hinta on varsin verrattavissa Helsingin hintatasoon. Vantaalla voisi odottaa saavansa ruokaa hieman Helsingiä edullisemmin. Ei ravintola kuitenkaan selkeästi ylihintainen ole.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.12.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Talvikkitie 30, 01300 Vantaa - Route
09 8361611
http://bistroliekki.fi

Options