Krisse82

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Skiffer Erottaja

Idea kiva, toteutus huono. Olin käynyt aiemmin Liuskaluodon Skifferissä, josta idea pizzohin on tullut, ja ollut positiivisen yllättynyt. Erottajalla toteutus ei valitettavasti ollut kovin kummoinen. Isolle (10 hlöä) pöytäseurueelleemme pizzat kyllä saatiin suhteellisen nopeasti pöytään (ei ymmärrettävästi samaan aikaan), mutta laatu vaihteli puoliraasta palaneeseen pohjaan. Oma mozzarella-artisokka-tomaattipizzani oli myös kohtuullisen mauton, enkä voi sen sanoa olleen 16 euron arvoinen. Sisustus on kyllä kiva ja trendikäs ja palvelu oli muuten kohdallaan. Jatkossa aion kuitenkin syödä pizzani muualla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 06.10.2013
Rating: 4

Lokaatio loistava kanavan rannalla, modernisti sisustettu, viinit hyviä, ruoka hieman ylihinnoiteltua. Harmaa-turkoosi-sävyinen viihtyisä sisustus jakaa ravintolan rennompaan kahvittelu-drinkki-puoleen ja ruokailupuoleen, joten poikkeamaan voi tulla, vaikka ei haluaisi ruokailla. Seurueemme söi toukokuisena perjantaina parsaa ja entrecote-pihviä. Pihvi oli ehdottomasti enemmän hintansa arvoinen; 17 euroa kolmesta parsasta hollandaise-kastikkeella ja uppomunolla kun tuntui hituselta ryöväykseltä, vaikka maistuvaa olikin. Lisukkeet maksavat erikseen. Viinilista on erittäin hyvä ja kattava. Tarjoilussa vielä hitusen skarppaamisen varaa. Kesäterassi jäi vielä kokeilematta, mutta sinne seuraavaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Yeti-Nepal nepalese

Maukasta ruokaa, ystävällinen palvelu. Listalla on mukavan paljon kasvisruokia, kuten toki nepalilaisissa ravintoloissa yleensäkin on. Ruoka on maistunut aina hyvältä, sitä on ollut enemmän kuin riittävästi. Palvelu on myös erittäin ystävällistä, vaikkakin ehkä hitusen hidasta paikoitellen. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2013
Rating: -2

Restaurant: Ravintola Persilja italian

Pettämätön buffalounas erinomaisella salaatti-/"meze"pöydällä. Persiljassa on ilo käydä, sillä paikan salaattipöytä ei koostu supertylsästä, tyypillisen lounasruokalan jäävuorisalaatti-kurkku-tomaatti-porkkanaraastelinjasta, vaan tarjolla on turkkilais- ja kreikkalaistyyppisiä salaatteja, maustettuja oliiveja, viininlehtikääryleitä jne. jne. Paikan pizza on myös hyvää - kotitekoisen makuista. Palvelu on aina ystävällistä ja tunnelma mukavan kortteliravintolamainen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.03.2014
Rating: 0

Helsingin paras burgeri (ainakin tähän mennessä testatuista). Kokoa ja makua löytyy. Roslund-burgeri oli juuri sopivan mediumiksi paistettu, ranskalaisia ei edes kaivannut - niin suuri oli pelkkä burgeri, että jo sen kanssa oli tekemistä. Grillistä tulee pihviin juuri oikeaa makua ja myös sämpylä oli hampparisämpyläksi aivan loistava. Aivan pieni miinus tulee lisäkesalaatin (erillisestä maksusta) mitäänsanomattomuudesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 16.03.2014
Rating: 0

Aamiaisbuffa arkiaamuna rauhallinen ja hintansa arvoinen. Kävimme testaamassa Krullan aamiaisbuffetin helmikuisena arkiaamuna. Ruuhkaa ei ollut, joten kuulumisten vaihtaminen onnistui hyvin ruoan äärellää. Buffassa oli tarjolla salaatteja, leipää, kinkkua, juustoja sekä paria eri jälkkärikakkua. Kahvi, tee, mehu sekä kaksi paistettua kananmunaa kuuluivat myös hintaan. Vaikka laatu ei ollut päätä huimaava, oli se mielestäni 12€:n arvoinen. Tarjoilija oli myös ystävällinen ja huomautti meille, kun aamiaisbuffet oli loppumassa, jotta saimme vielä hakea viimeiset kupit kahvia ja kakun jämät (niitä siis ei ollut paljoa jäljellä). Nettisivuja ei ole taidettu aikoihin päivittää, sillä aamiainen loppui lounaan alkaessa kello 11.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 12€ Added: 16.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Maut kohdallaan, tarjoilussa hitusen parantamisen varaa. Kävimme vuoden ensimmäisenä päivänä toista kertaa Sandrossa pienellä porukalla illallistamassa. Oliko uuden vuoden juhlinta rikkonut ilmastoinnin, sillä paikka oli vähän kuin sauna, joka nyt ei kylmällä säällä silti haitannut sen enempää paitsi janon puolesta. (Oliko tämä joku evil plan, että asiakkaat joisivat enemmän? :)) Pöytävaraus oli kunnossa ja meidät ohjattiin ystävällisesti pöytään, mutta sen jälkeen unohdettiin tyystin: ei ruokalistoja, ei vettä, ei juomatilauksia. Siitä pariin otteeseen huomatettuamme saimme ensin ruokalistan (ilman anteeksipyyntöä), joka ei ollut normaalilista vaan karsittu versio sisältäen lähinnä salaatteja ja burgereita (myös tarkempi selitys siitä, miksi käytössä oli lyhennetty lista, jäi uupumaan). Juomalistat toi eri tarjoilija, joka selitti ummet ja lammet olutvalikoimasta, keittiön tulipalosta (häh?), uuden vuoden hässäköistä jne. jne., mutta saatiinhan ne tilaukset loppujen lopuksi tehtyä. Ruokalistassa ei annosten sisältöjä ollut selitetty sen kummemmin eikä niistä myöskään kerrottu, joten hitusen arvalla annokset valitsimme. Salaatit olivat kuitenkin isot ja maut olivat kohdallaan. Kaikissa oli sama pohja (vihreää salaattia, iso kasa oliiveja, tahnoja) ja yksi proteenin lähde sekä itse leivottua leipää. Mietin aluksi, oliko 22 euroa salaatista kohtuullinen hinta, mutta täyteen siitä tuli ja se oli hyvää, joten ehkä se sitten oli. Tarjoilijan kanssa keskustelu käytiin englanniksi, joka nyt ei itseäni haitannut tippaakaan, ja hän kävi välillä myös kysymässä täydennystä juomatilaukseen, vettä tuotiin lisää pyytämättä jne. Loppulaskut eivät menneet ihan oikein (yksi juoma vaihtoi paikkaa kahden laskun välillä), mutta sumplimme asian keskenämme kuntoon. All in all: tykkään paikan ruoasta, mutta palvelussa tosiaan voisi vähän skarpata. Normaalilista on myös hinnoittelussaan hyvin paljon kohtuullisempi, joten ensi kerralla ehkä paremmalla onnella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 02.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

S-ryhmän ravintolaksi positiivinen yllätys, jossa burgerit menevät heittämällä ohi Memphisin hamppareiden.

Olimme kolmen hengen seurueella sunnuntai-iltana ruokailemassa, joten ravintola oli todella hiljainen. Kaksi seurueesta söi Flank that Burgerin ja yksi saman annoksen salaattiversiona. Side orderina otimme ranskalaisia, polentaa ja cole slaw:ta. Hampurilainen ei ollutkaan mikään Memphisin 'suoraan pakkasesta tullut pihvi ja sämpylä-kombo', vaan kunnon satsi lihaa reilusti mediumina paistettuna- ja vielä luomuna! Siitä iso plussa! Myös kimchi, chimichurri ja aioli hampurilaisissa olivat hyvä lisä, ja toimivat hyvin annoksen kanssa. Polenta oli positiivisin yllätys lisukkeista.

S-ketjun paikaksi tämä oli jotain ihan muuta, mitä odotimme - positiivisessa mielessä! Plussaa myös kattavasta olutvalikoimasta, joka tosin oli hitusen ehkä ylihinnoiteltu (eriskoisoluet 8€ ylöspäin). Tarjolla oli myös näin syyskuussa muutama Oktoberfest-olut. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ainoa miinus ehkä paikan hieman "kolkosta", ketjuravintolamaisesta fiiliksestä ja kalustuksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 01.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Mestaritalli restaurant

Syksyinen brunssi oli positiivinen kokemus. Vaikka isosta terassista ei päässytkään nauttimaan, oli syksyinen aurinkoinen päivä hyvä vaihtoehtoa nauttia brunssista sisätiloissa. Tulimme tänne nimenomaan kalaisan brunssin toivossa, ja olimme ihan tyytyväisiä. Kalatarjonta oli brunssin paras osuus, lämpimät ruoat (munakokkeli, nakit, pannarit) jätimme väliin, sillä ne olivat valmistavaraa. Graavilohi, uunilohi, silli ja silakka eri muodoissaan sen sijaan maistuivat. Erityiskiitoksen ansaitsevat myös pororullat. Jälkkäripöydässä oli tarjolla suklaa- ja täytekakkua, keksejä ja perusjuustoja; ihan sopiva päätös. Suosittelen pöytävarausta, sillä paikka oli yllättävän täynnä. Paikka on myös selkeästi lapsiystävällinen, sillä vauvoja oli paikalla useampi :)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 06.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Loosister

Hyvää mättöruokaa halvalla. 10€ pizzat, joissa on ideaa, vievät voiton burgereista. Varoitus: rasvaa ja suolaa löytyy ja ruoka on lihavoittoista, joten menee ehkä kategoriaan "krapularuoka". Vaikka pizzat ovatkin hinta-laatusuhteeltaan burgeriannoksia parempia, en silti yhdy muutamaan aiempiin kommenttiin niiden 'surkeudesta' ;13€:lla ei voi odottaa kovin kummoista laatua. Kasvisburgeri oli ainakin viime käynnillä ihan kelvollinen, vaikka perunat tosiaan pakkasesta tulevatkin. Seurueen muut jäsenet söivät Popeda- ja Chorizopizzaa hymyssä suin. Tiskiltä tilaaminen on mielestäni ihan ok, ruoka kuitenkin tuodaan pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 06.10.2013
Rating: 0


Followers