Opens at 17:00

Emo

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (39)

Gastrobar Emo, Helsinki.

Lauantai-ilta, ja ravintolassa kaikki pöydät täynnä. Palvelu siitä huolimatta riittävän nopeaa ja plussaa siitä, että heti kysyttiin saisiko olla juotavaa, sillä jano kalvoi matkan päälle. Olin vannonut, etten syö kuin kevyesti, korkeintaan kolme ruokalajia. Kilin kellit. Viisi ruokalajia meni että heilahti, ja sen mukainen oli olokin, aivan kauhea.
Ensimmäinen ruoka oli maa-artisokkavanukas. Vaikka pidän maa-artisokasta, sen maku on kuitenkin mielestäni parhaimmillaan lämpimissä ruuissa. Siksi tämä ei herättänyt mitään suurta ihastusta, vaikka olikin kyllä oikein maukasta. Seuraavaksi tuli rapukakkua, ja se oli tosi hyvää. Harmi, että se oli leivitetty ja upporasvassa paistettu ja sen huomasi vatsaoireista yöllä. Mutta olin liian ahne enkä voinut vastustaa. Sitten saatiin tuoretta paistettua vihreää parsaa, munakastiketta ja mätiä. Tämä annos erityisesti kutitteli makuhermojani. Parsa oli oivallista ja mädin suolaisuus antoi ihanasti ryhtiä munakastikkeeseen. Nam! Pääruokana oli vasikkaa, joka oli ihanan mureaa ja pehmeää. Annosta kuitenkin vaivasi liika suolaisuus. Jälkiruuasta en muista muuta kuin vadelmasorbetin, taisi siinä jotain muutakin olla. Hyvää oli mutta ei mitään lähtemätöntä muistijälkeä tosiaan tehnyt.

Kokonaisuutena ateria oli oikein onnistunut. Otin shamppanjalasillisen alkuun, ja ruokien kanssa viiniä kaksi reilua kaatoa. Koko ateria juomineen oli 87€, mikä oli mielestäni erittäin kohtuullinen hinta. Palvelu oli sujuvaa ja melko asiantuntevaa ja myös ystävällistä olematta tyrkkyä tai lipevää. Suosittelen paikkaa ihmisille, jotka haluavat välttää ketjupaikkoja ja syödä erinomaisen päivälllisen rennossa miljöössä kohtuuhinnalla. Ravintolalla on Michelin-oppaan Bib Gourmand -maininta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.05.2017
Rating: 0

Selviä makuja ja kaunista ruokaa.
Kesällä tuli käytyä ja kirjoitin siitä blogiini:
http://aitoaarkiruokaa.fi/ravintola-emo/

ehdottomasti hyvä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 26.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: -4

Syötiin 5rkl menu kohtuulliseen hintaa , palvelu oli kohtuullisen hyvää ja meitä palveltiin englanniksi kun seuralaiseni ei puhunut suomea joka hyvä asia.
selvästi alueen hinta-laatu suhteessa parhaimmistoa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 53€ Added: 10.06.2016
Rating: 0

Yllätys-menun viisi erilaista ruokaa olivat kaikki herkullisia, vaikka punajuuri ei olekaan suosikkini. Otimme lisäksi juustot, jotka olivat erinomaisia. Viinipaketti sisälsi Eurooppalaisia viinejä vähemmän tunnetuilta alueilta, mutta olivat herkullisia ja sopivat annoksiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 56€ Added: 25.03.2016
Rating: 0

Ruoka hyvää. Söimme rapukeittoa ja madetta. Pyysimme tarjoilijaa suosittelemaan viinit ruokaan ainakin rapukeiton kohdalla se osui nappiin. Ainoa vahva miinus tulee taustamusiikille se särisi. Olisiko käytössä kännykkä/pieni kaiutin?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Viinipaketti 45 € oli 4 viiniä ja tarjoilijan mukaan 10 cl per viini. Minusta viiniä ei ollut edes sitä. Hinnaksi tuli siis vähintään n. 12 euroa / 10 cl eli pullolle tulisi hintaa 90 €. Viinin määrää ei kerrottu etukäteen ja oletimme sitä olevan 12-16cl per viini, Tuollaisesta kulauksesta viiniä vähintään 11 euroa on kova hinta ja siitä ei riitä makusteluun aterioiden välillä. Tähän olin erittäin pettynyt, vaikka alennusta tulikin.
Ruoka oli hyvää, mutta majoneesi tuntui olevan teemana useassa ruoassa. Erityisesti artisokka yllätti positiivisesti.
Voisin tulla takaisin, jos tarjoilija myisi muutakin viiniä kuin ylihinnoitellun viiniipaketin. Viinit olivat kyllä mielenkiintoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 110€ Added: 13.01.2016
Rating: 1

Ruoka ihan hyvää, mutta jälkiruoka yllätysmenuuksi aika heikko esitys (porkkanakakku). Palvelu todella heikkoa, ja homma lähti lapasesta, kun emme ottaneet tarjottua alkujuomaa (kehoituksesta nautimme alkumaljat naapurissa, kun paikka oli täysi tultuamme 20 min liian aikaisin paikalle). Tarjotun viinipaketin valkoviini 8 cl ja töykeää käytöstä asiasta ystävällesti kysyttäessä. Lisäksi hinta ilmoitettiin väärin. Kun siirryimme oma valintaiseen viiniin, ei tarjoilijaa näkynyt alkukaadon jälkeen, vaikka henkilökuntaa paljon paikalla. Tunsimme itsemme perustellusti ei tervetulleiksi asiakkaiksi. Paikalla on mahdollisuudet menestyä, mutta paljon pitäisi muuttaa tarjoiluhenkilökunnan suhteen sekä kiinnittää huomiota yleiseen siisteyteen (wc törkyinen). En ole ammattivalittaja ja annan ensikertaa palautetta tässä muodossa ravintolapalveluista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 21.11.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkupala sinisimpukkaa, fenkolia ja lehtipersiljaa sekä seuraavaksi tarjottu paahdettua selleriä majoneesilla olivat hyviä, mutteivät kuitenkaan erityisen mieleenpainuvia. Fish & Chips oli jo hiemoinen pettymys, mutta varsinainen pohjaveto oli kuitenkin pääruokana tarjoiltu karitsamakkaraa ja linssejä. Kokonaisuutena todella raskas ja tasapaksu annos. Jälkiruokana kamomillapannacotta, punaherukkaa ja hunajakennokeksejä oli parannus aiempaan, muttei mitenkään erikoinen. Palvelu oli kohdallamme moitteetonta ja tarjoilijat ystävällisiä, mutten huonon makukokemuksen vuoksi paikkaa voisi suositella.

Voimakkaasti ylihinnoiteltu. Helsingistä löytyy samalla hinnalla kyllä lukuisia tasokkaampiakin ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 53€ Added: 09.10.2015
Rating: 0

Alkupala kampasimpukka, sinisimpukka oli hyvä. Pääruoka karitsa pettymys. En tiedä tarkalleen kypsennystekniikkaa mutta jotain höyrytyksen ja keittämisen välimaastosta. Lihaa määrällisesti hyvin ja raaka-aine hyvä, kypsennys ja maustaminen pilasi lähtökohdat. Lisukkeet yllättävän hyviä ja ok valmistettu pääraaka-aineen totaalisen pummin huomioiden. Palvelu hyvää pl. viinitarjo8lu jossa ei ollut tarjota listaa. Suositeltu lasillinen ei yllättävästi 14 euroa 12 cl eikä laatu ollut aivan hinnan veroinen. Loppuarvosana 7 joka on aika hyvä helsingissä tänä päivänä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 04.09.2015
Rating: 0

Isomman menupaketin alkusalaatin ja kesäkeitton jälkeen odotukset olivat todella korkealla. Erityisesti keitto oli loistava. Sitä seurannut annos (ohratto, kanttarelli ja pekoni) oli niin suolainen, että se oli melkein syämäkelvoton. Samaa suolaisuutta seurasi "ankkapadassa" hyvän kesäkurpitsan päällä. Älyttömän suolainen. Jälkiruoka oli taas alkupalojen tasoa.
Tarjoilu tuntui menevän pärstäkertoimen mukaan. Naapuripöydän poikaparin viinilasit täyttyivät mukavasti. Omaan viinipakettiin sai vähän väriä lasinpohjalle tarjotuista aika perusviineistä jotka olivat osin samoja eri ruokien kanssa.
Vahvasti ylihinnoiteltu. Jäi kova jano johtuen suolaisuudesta...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 14.08.2015
Rating: 1


Location

Kluuvikatu 2, 00100 Helsinki - Route
+358(0)105050900
http://www.emo-ravintola.fi