Kitchen is open

Skiffer Erottaja

Rating 3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (68)

Hyvät raaka-aineet ja peruspizzerioiden tarjonnasta poikkeavat pizzatäytteet. Mielestäni hinta kohdallaan ja sijainti mitä parhain!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 05.06.2016
Rating: 0

En lainkaan ymmärrä näitä happamia arvosteluja. Ehkä kaikille ei mene jakeluun, että paikan ei ole tarkoituskaan olla aivan perinteinen pizzeria? Nautin juuri Fisherman's Friendin, joka oli täysin hintansa arvoinen kokemus - erittäin hyvä siis. Myös seuralainen oli varsin tyytyväinen Surf 'n Turfiinsa. Ainoa snadi miinus siitä, että viinit ovat melko tyyritä - 24 cl valkoviiniä kustansi 15 euroa, mikä on tämäntyylisessä paikassa melko kova hinta. En kuitenkaan jaksanut jäädä tätä harmittelemaan, kokemus oli muuten niin hyvä. Palvelu oli myös hyvää, viineistä jaksettiin kertoa asiantuntemuksella eikä minkäänlaista muiden mainitsemaa ylimielisyyttä esiintynyt. Vahva suositus, mikäli kaipaa mielikuvituksellisempaa pizzaa! Jos kinkku-ananas on sun juttu, en tietenkään voi suositella, sillä se ei ole Skifferin juttu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2016
Rating: 0

Hinta oli hieman ylihinnoiteltua, mutta pizzat on ollut ihan hyviä ja täytteitä myös enemmän kuin normi kotipizzassa.

Paikka oli kyllä mielestäni liian ahdas eikä ollut kovin viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.05.2016
Rating: -1

Calypso burger, tässä ei pelittänyt mikään, kokonaisuus oli ikävä, Kaverini tilaama Surf&turf (16 €)sekoilua jonka täytteet olivat toki mielenkiintoisia, kokonaisuus pilattiin yrteillä ja liiallisella chilillä. Tarjoilija toki ilmoitti keittiön menevän kiinni vartin kuluttua, taisi olla keittiön kosto viimetingan ruokailijoille 30.12. 21.30 jälkeen. Mihin ovat hukanneet olut valikoimansa, olen täällä ryystänyt ja syönyt jo neljällä vuosikymmenellä. Ei ole enään viiskulman olohuoneesta mitään jäljellä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.12.2015
Rating: 0

Mozzarella ice-cream anyone?

Pizza oli ihan syötävää, mutta miksi oi miksi siinä oli valtavan määrän rukolaa ja sitä mozzarellajäätelöä?
Miksi pöytä ei ollut siivottu ennen meidän tuloa, miksi lautasliinoja puuttuivat?
Asiakaspalvelu oli niin ja näin, ei siis tuntunut, että oltaisi tervetulleita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 24.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syömässä päivällisaikaan 19. 8.15.
Tarjoilija sanoi kesken tilauksen, että hänen täytyy lähteä viemään ruokia toiseen pöytään.
Tilatussa pizzassa hyvin vähän merkkejä tilatusta mozzarellasta ja artisokat vetisiä, vanhalta maistuvia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 01.09.2015
Rating: 0

Oikein jännittäviä pizzoja. Käynnistä on jo jonkin verran aikaa, joten tarkempi analyysi seuraavan käynnin jälkeen, joka varmaan tulee pian.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.08.2015
Rating: 0

Om-nom-nom. En ole pitkään aikaan syönyt näin hyvää pizzaa. Surf & turf: reilusti chorizoa ja jokirapuja, seassa sopivasti tuoretta chiliä, päällä tuoreita yrttejä. Rapea pohja ja koko vähintäänkin riittävä. Palvelu, paikka ja tunnelma mukavan rentoa arki-iltaan. Täytyy tulla uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.06.2015
Rating: 0

Pizzat hyviä ja isoja, palvelu rennon ystävällistä. Kaikki toimi hyvin (pöytävaraus onnistui, vettä tuotiin pyytämättä lisää pöytään, laskutus sujui ilman mutinoita kaikilta erikseen, kyseltiin kuulumisia sopivin väliajoin jne.). Positiivinen kokemus kaikin puolin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.05.2015
Rating: 0

Myöhäisellä lounaalla ensi kertaa paikassa. Formaggio pizza oli loistava, parasta stadissa. Aurinko paistoi ja siisti paikka. Henkilökunta ystävällistä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2015
Rating: 0


Location

Erottajankatu 11, 00130 Helsinki - Route
0453445351
http://www.skiffer.fi/erottaja/