fantomerouge

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kingthai

Sunnuntai-iltapäivänä moni muu paikalla ollut oli valinnut buffetin, mutta päätimme kuitenkin tilata listalta - buffeteissa lojuvat safkat harvemmin herättävät suuria intohimoja missään. Valinta osoittautui oikeaksi - niin salaatti kuin tom yam -keitto maistuivat juuri siltä, miltä pitää. Mausteita oli käytetty hyvin ja riittävästi, eli minkäänlaisia suomiversioita ko. annoksista ei tarjoiltu. Toki olen joskus syönyt tulisempaakin tom yamia, mutta chilin määrä ei aiheuttanut pettymyksiä. Ainoa miinus tulee siitä, että keitto tuotiin ensin tofulla, vaikka listassa mainitaan ainoastaan perinteiset katkaravut, eikä mitään muutoksia pyydetty. No, hetken päästä pöytään tuotiin halutun kaltainen keitto, ja pisteet nousivat, kun paljastui, että jättikatkarapuja oltiin annosteltu kiitettävällä tavalla. Pahimmillaan joidenkin raflojen tom yam sisältää max. kolme katkarapua, täällä määrä oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Mei Lin Chinese Restaurant special and different

This once so good restaurant was a huge disappointment at lunch. They had quit offering the buffet, which is not necessarily a bad thing, but: I chose Gong Pao Chicken, for that is a good way to test the quality of a chinese restaurant. I felt like having been undervalued as a customer for being Finnish, as my portion did mostly consisted of a super-sweet sauce, with very little ginger and garlic, and NO chili at all. I must say that I could name a dozen average Chinese restaurants in Helsinki, that offer a better & tastier version of this classic.

The waiter was also rather unfriendly.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Skiffer Erottaja

En lainkaan ymmärrä näitä happamia arvosteluja. Ehkä kaikille ei mene jakeluun, että paikan ei ole tarkoituskaan olla aivan perinteinen pizzeria? Nautin juuri Fisherman's Friendin, joka oli täysin hintansa arvoinen kokemus - erittäin hyvä siis. Myös seuralainen oli varsin tyytyväinen Surf 'n Turfiinsa. Ainoa snadi miinus siitä, että viinit ovat melko tyyritä - 24 cl valkoviiniä kustansi 15 euroa, mikä on tämäntyylisessä paikassa melko kova hinta. En kuitenkaan jaksanut jäädä tätä harmittelemaan, kokemus oli muuten niin hyvä. Palvelu oli myös hyvää, viineistä jaksettiin kertoa asiantuntemuksella eikä minkäänlaista muiden mainitsemaa ylimielisyyttä esiintynyt. Vahva suositus, mikäli kaipaa mielikuvituksellisempaa pizzaa! Jos kinkku-ananas on sun juttu, en tietenkään voi suositella, sillä se ei ole Skifferin juttu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites