Opens at 11:00

Street Gastro - Hietalahden kauppahalli

street food
Rating 3.6 / 5

Premium Street Food


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Täytetty leipä on kivaa vaihtelua purilaisten ja patonkien rinnalle. Oikein virkistävä. Nämä eivät todellakaan ole mitään huoltamosämpylöitä, vaan ateriankorvikkeita. Olen kokeillut ainakin vegen ja karitsan(?). Virvoikevalikoima on suppea ja kahvilatyyliin ylihinnoiteltu, joten suosittelisin vesilinjaa ja juomaan limut jossain muualla.

Iso-Roballa ei ole omaa sivua, joten laskin kommenttini tähän. Niin sanotuksi trendipaikaksi Street Gastro on poikkeuksellisen helposti lähestyttävä. Sisään astuessa ei tunne pukeutuneensa väärin tai häirinneensä henkilökunnan illanviettoa. Palvelu on hivenen kesähessumaista (nuorta, joskus reipasta, joskus tennareihin tuijottelua), mutta tehdään se mitä pitää. En suosittele sandwichia treffiruoaksi, sillä suupieleen voi jäädä kastiketta, ja käärepaperin välistä valuu helposti öljyä rinnuksille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2016
Rating: 0

Halusin kovasti pitää paikan ruu'ista, mutta ei vaan taitu. Leivät, jotka olen testannut ovat olleet hyvin keskinkertaisia paksua taikinaa, täytteet kädenlämpöistä valmista mössöä. Salaatin härkä oli kylmää, rasvaista ja limaista - annos meni roskiin parin haarukallisen jälkeen. En valitettavasti voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.01.2016
Rating: 0

Erinomaisen maukasta katuruokaa! Ei ruuhkaa sunnuntaina. Voin lämpimästi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2015
Rating: 0

Heittämällä parasta katuruokaa mitä Suomesta voi saada. Palvelu on aina ollut mielettömän hyvää. Ainoa miinukseni tulee itse leivän vaihtelevasta koosta. Kysyin tiskiltä minkä takia viime kertainen leipäni oli niin helvetin paksu, niin vastaukseksi sain hymyileviltä kasvoilta että leipomolla ollaan oltu hieman huolimattomia. Sillä kerralla leipäni oli juuri sopiva, hyvässä suhteessa rapeaksi paistettua leipää ja hyviä täytteitä.
Tämä paikka on todella lohkaissut paikan sydämestäni, sillä vastaanotto tiskin takana on kokemuksieni mukaan parhaasta päästä täällä Pääkaupunkiseudulla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.06.2015
Rating: 0

Hyvät leivät täynnä makua. Aina olen saanut maistuvan ja runsaan leivän eteeni täältä. Tuoreus myös maistuu ruoasta, ja leivissä onkin hyvä, freesi maku. Ainoa miinus on ollut leivän paksuus, toivoisin että itse leipämassaa ei olisi aivan yhtä paljon kuin nykyään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.05.2015
Rating: 0

Ihmiset, tehkää elämästänne parempi syömällä Street Gastron Vegeleipä!

Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.05.2015
Rating: 0

Possu ei täräyttänyt. Makuja olisi kaivannut enempi ja puutteen vuoksi liha oli aika pliisua. Kuiva leipäni ei kylläkään ollut. Naapurin seitaniin iski annoskateus! Leivän lisukkeena meni levä-kukkakaaleja ja jotain majoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Possusandwich oli kuiva ja mauton. Possu leivän sisällä oli harmaata ja sitkeää. En todellakaan käsitä, mistä kaikki hype. Olisi ihan hauska konsepti, jos ruoka vain olisi syötävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.11.2014
Rating: 0

Aivan loistavat sandwichit ilmastoidussa ja siistissä ympäristössä. Yllättävän hyvä olutvalikoima!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.08.2014
Rating: 0

Tasty Sandwiches !

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.07.2014
Rating: 0


Location

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki - Route
0407059610
http://www.streetgastro.fi

Options