Avautuu 11:00

Viikinkiravintola Harald

teemaravintola
Arvosana 4.3 / 5

Viikinkiravintola Harald
Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viinkinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat kestien kohokohta.Haraldin herkulliset maut koostuvat pohjoisen metsän, veden, ilman ja maan antimista.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (66)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Poikkeuksellisen ystävällinen asiakaspalvelu, omistautuvaa, rentoa ja luontevaa. Saa aina tuntemaan itsensä asiakkaana erityiseksi! Erikoisruokavaliot keittiö ottaa äärimmäisen hyvin vastaan, he oikein vaativat voida tehdä parhaansa listan ulkopuolelta jotta seurueen yksi moniallerginenkin saisi maukkaan illallisen. Listalta voi huoletta tilata mitä tahansa, ja tietää sen olevan varmasti ihan huippumaukasta! Ainoa miinus mitä keksin on, että kerran kun tein pöytävarauksen kahdelle, saatin pöytä tiskikoneen vierestä, ja tarjoilija vaihtui pari kertaa. Palvelu oli kuitenkin taatun ystävällistä ja ruoka taattua laatua. Tänne meni Kylie Minoguekin syömään Tampereella käydessään ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Kävin ensi kertaa lounaalla Haraldissa. Vaihtoehtoja oli neljä: liha, kala, keitto ja kalliimpi pihvi. Valitsin makkaraa ja ystäväni otti kalaa. Kumpikin annos oli reilun kokoinen ja maukas. Makkara oli lihaisa ja sen kanssa oli vähän erikoisempaa kastiketta ja puolukkahilloa. Ihan a la carte -annosten tasolle ei päästy, mutta ruoka oli vähemmän arkista kuin odotin. Lounaaseen kuului salaattipöytä ja keitto, kahvi/tee ja keksi; yllättävä määrä ruokaa niin pienellä rahalla. Salaattipöytä oli monipuolinen ja keitto herkullista. Keksit vaikuttivat itse leivotuilta. Tarjoilija oli reipas ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan yllättävän tasokas lounas. Ainoana miinuksena musiikki, joka oli yksitoikkoista ja kävi lopulta vähän hermoille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.08.2016
Arvosana: 0

Aivan mahtava asiakaspalvelu! Iloinen, hymyilevä ja omistautuva. Erikoismaininta siitä, että kun toinen meistä harjoittaa tiukkaa erikoisruokavaliota joka ei sisällä sokereita tai vehnää, otti henkilökunta tämän erikoishaasteeksi ja kasasi listan ulkopuolelta oma-aloitteisesti mahtavan annoksen jossa 3 erilaista hiillostettua juustoa ja marjoja kun itse olin jo luovuttamassa tyytyen mustaan kahviin. Kyseessä oli vielä some-jälkiruokakampanjatarjous, eli olivat ilmaiset mutta silti niihin paneuduttiin!
Toinen pääruoka oli liha-annos joka aivan mahtava makumatka, lisäksi joustavasti pystyi ostamaan yhden osan toisesta annoksesta maistiaiseksi. Savupaprikamousse ja sienikastike olivat taivaallista, viisauden viini-kasti vähän liian imelää. Oma kana-annokseni oli ok, ja reilulla suola-pippurilla nousi erittäin hyväksi. Annoskoot eivät erityisen isoja mutta mahat täyttyivät hyvin. Minukset löytyivät vain hintatasosta (ei jokapäiväistä herkkua), sekä toisen annoksen lievästä kylmyydestä. Vuohenjuusto olisi voinut sulaa kanan päälle. Silti, Bueno!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli mainiota, humoristista ja nopeaa.
Annokset tulivat pöytään nopeasti ja maistuivat ja näyttivät hyvältä, annoskoko hyvän. Miellyttävä erilainen viikinki miljöö,aivan ihastuttava ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: -1

Söimme 2 x Ukkosen jumala Thorin retki -menun ja jokainen annos oli todella maukas ja loppuun asti mietitty. Eritysesti plussaa turskan kielestä ja riistalihan monipuolisesta ja ammattitaitoisesta käytöstä. Myös palvelu oli loistavaa, kiitos!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: 0

Oli virhe mennä. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.02.2015
Arvosana: -3

Olen käynyt muutaman kerran syömässä Haraldissa. Kaikilla kerroilla ruoka on positiivisesti yllättänyt, viime kerralla poro oli suorastaan syntisen hyvää ja mureaa. Haraldissa syömäni ruoat ovat olleet erittäin hyviä makuelämyksiä, joita muistelen monesti myöhemmin kaiholla. Ravintolan teema on tunnelmallinen ja viihtyisä. Henkilökunta avuliasta ja ystävällistä. Kävisin varmasti useamminkin jos hintataso olisi hieman edullisempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 26.12.2014
Arvosana: 0

Kävimme puolisoni kanssa Haraldissa päivällisellä. Valitsin pääruokalistasta Erik Punaisen kasvisrieskaa ja seuralaiseni valitsi Jaarli Sigurdin talkoopannun. Ruoka oli aivan erinomaista! -Sen suhteen Harald ei ole koskaan tuottanut pettymystä.
Ravintola on mielestäni mukavan tunnelmallinen ja viihtyistä. Ainoa miinus tulee tarjoilijan yli-innokkuudesta. Lisämyynnin tarve oli niin ilmeinen että se alkoi lopulta ärsyttämään. Tarjoilijat kävivät vierailumme aikana useita kertoja tarjoamassa eri alkoholijuomavaihtoehtoja, vaikka olimme ilmaisseet pysyvämme vesilinjalla tällä kertaa. Naapuripöydän asiakkaan olisi myös ehdottomasti pitänyt valita kaksi jäätelöpalloa yhden sijaan, "sittenpähän näkevät kun emäntä siirtyy isännän lautaselle oman jälkiruoan lopputtua".
No mutta, hyvä ruoka antaa paljon anteeksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Toimivia annoksia, mutta hinta hieman yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (7)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hämeenkatu 23, 33200 Tampere - Reitti
044 766 8203
http://www.ravintolaharald.fi/tampere/

Vaihtoehtoisia ravintoloita