Hanna-Reetta

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Kävimme 10 euron tarjousburgereilla. Ruby's burger (lammasburgeri) ja Molly's burger (kanaburgeri) olivat sisältä herkulliset. Kanaburgerissa oli mielenkiintoinen makuyhdistelmä (vuohenjuustoa ja melonia). Leipä oli mautonta ja vaikutti alikypsältä. Ranskalaiset olivat vain OK, Mäkkäritasoa. Kokonaisuutena ihan hyvä, muttei mitenkään erityinen.

Tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen, ruoat tulivat aika nopeasti. Iso Cokis maksoi 3,80, minusta turhan kallista.

Pubi on tilana viihtyisä ja omaleimainen. Seinillä on hauskasti vanhan ajan rekvisiittaa. Valaistus on hämärä, oli vähän vaikea nähdä mitä söi. TV-ruudut ja kaiuttimista soiva poppi eivät oikein sovi muuhun vaikutelmaan.

Tiedoksi varsinkin muille ylipainoisille: vanhanajan malliset tuolit ovat erittäin kapeita ja muutenkin epämukavan mallisia. Kannattaa valita loosi jos haluaa istua mukavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.04.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Kävin ensi kertaa lounaalla Haraldissa. Vaihtoehtoja oli neljä: liha, kala, keitto ja kalliimpi pihvi. Valitsin makkaraa ja ystäväni otti kalaa. Kumpikin annos oli reilun kokoinen ja maukas. Makkara oli lihaisa ja sen kanssa oli vähän erikoisempaa kastiketta ja puolukkahilloa. Ihan a la carte -annosten tasolle ei päästy, mutta ruoka oli vähemmän arkista kuin odotin. Lounaaseen kuului salaattipöytä ja keitto, kahvi/tee ja keksi; yllättävä määrä ruokaa niin pienellä rahalla. Salaattipöytä oli monipuolinen ja keitto herkullista. Keksit vaikuttivat itse leivotuilta. Tarjoilija oli reipas ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan yllättävän tasokas lounas. Ainoana miinuksena musiikki, joka oli yksitoikkoista ja kävi lopulta vähän hermoille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.08.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit