Hepenero

2 arvostelua

Miellyttävä ravintolakokemus koostuu laadukkaasta ruoasta ja juomasta sekä tunnelmasta. Hinta-laatusuhde tärkeää, vaikkakin maku ratkaisee. Oman kantapaikan etsintä käynnissä! Paikka, jossa voi istua iltamyöhään syöden ja juoden.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Olen käynyt muutaman kerran syömässä Haraldissa. Kaikilla kerroilla ruoka on positiivisesti yllättänyt, viime kerralla poro oli suorastaan syntisen hyvää ja mureaa. Haraldissa syömäni ruoat ovat olleet erittäin hyviä makuelämyksiä, joita muistelen monesti myöhemmin kaiholla. Ravintolan teema on tunnelmallinen ja viihtyisä. Henkilökunta avuliasta ja ystävällistä. Kävisin varmasti useamminkin jos hintataso olisi hieman edullisempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 26.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Villisika Kotimaista

Tilasin villisikaa kermaperunoiden kera. Liha oli mureaa ja ihan hyvää. Perunat sen sijaan olivat jääneet raa'oiksi sekä minulta että seuralaiseltani. Olisin myös toivonut, että tarjoilija olisi osannut kertoa hieman juomalistan punaviineistä mikä niistä olisi ollut täyteläisin vaihtoehto. Viini jäi siis tilaamatta. Ravintola oli ihan mukavasti sisustettu, mutta kokemukseni jäi valitettavasti hieman keskinkertaiseksi palvelun ja raakojen perunoiden vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.12.2014
Arvosana: -1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit