Los Pollos
Ainoana suomessa täysin GMO-vapaasti ruokittua Maalaiskananpoikaa espanjalaisilla avotuligrilleillä valmistettuna.
Päätuote Maalaiskananpojan lisäksi ravintolassa käytetään paljon lähiruokaa pientiloilta ja mm. ranskanperunat valmistetaan joka aamu tuoreista kotimaisista perunoista.
Ehkä Suomen paras kana burgeri? ;)
Asiakaskokemus
Arvostelut (10)
Kävimme 14. 12 syömässä menuun. Meillä oli kirja explore Restaurants Tampere, jolla toisen syöjä sai pääruoan arvoisen alennuksen. Ravintola oli aika täynnä ja juomia odotimme 15 min alkuruokaa puoli tuntia. Pääruoka kesti myös kauan, vaikka siinä vaiheessa ravintola oli jo tyhjentynyt paljon. Pääruokaa tuodessa veitsen kahvaosa, putosi tarjoilijalta ruokaani, hän pahoitteli toi uuden veitsen. Haarukka puuttui ja hain sen toisesta pöydästä. Ruoka oli ok. Pöydässä oli tunnelma kynttilä, tosin patteri ei toiminut. Ravintolan äänieristys ei parhaita, toivottavasti muutto tekee hyvää ravintolalle. Aikaa tuhraantui 2 tuntia, ruoan tarjoiluun, mikä oli mielestäni liian pitkä aika.
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Erittäin maukasta ja mehukasta kanaa. Isot annokset. Ystävällinen palvelu. Käydään toistekin.
Oikein positiivinen lounasvisiitti koskarin alakerrassa. Los Pollosin Kanatasku oli maukas, kana mehevää ja veget hyvin duunattu. Palvelu pelasi hyvin ja ystävällisesti, hyvä fiilis jäi kaikin puolin. Annoskoko ainakin kanataskussa oli reippaanpuoleinen.
Maukasta kanaa, mutta annoskoko monesti turhan pieni miesporukalle, siksi käyntikerrat jäävät harvoiksi.
En ole eläissäni saanut näin hyvää kanaa.
Otin siis isomman kana-annoksen, lisukkeiksi patatas bravas ja salaatin. Kokonaisuus täysi kymppi! Myös asiakaspalvelusta annetaan täydet pisteet. Siinäkin kivutaan Tampereen tasolla korkealle.
noin 3 kertaa käynyt ja aina hymyissä suin saa lähteä maha täynnä.
Tila ihan mukava mutta musiikki melko kovalla.
Tuoleja ei muotonsa vuoksi saa kovin lähelle pöytää.
Annosten tulo kolmen hengen seurueelle kesti noin 20 minuuttia. Meitä ennen oli jonossa kaksi muuta seuruetta.
Söimme puolikkaan ja neljäsosa kanan sekä kana-pekoni leivän. Kana oli maukasta mutta lisukkeita todella vähän. Maku muissakin annoksissa kohdallaan. Puolikasta kanaa kommentoitiin sisältä hieman kuivaksi.
Valikoima on hieman suppea ja annokset kaipaisivat ehkä hieman tuoreita kasviksia ja kastiketta seurakseen.
Avajaispäivänä testasimme uuden Los Pollosin Koskikeskuksessa.
Tila on uusi ja siisti, tilaus tehdään tiskiltä ja maksetaan heti siihen. Ruoka tuodaan pöytään. Menu on tiskin päällä liitutauluilla ja ainakin vielä melko suppea. Kolme erilaista kanatäytteistä leipää (n. 10e), 1/4 kana + lisukkeet tai 1/2 grillattu kana + lisukkeet.
Ruoka on ns. fast casual, eli laadukasta pikaruokaa. Pikana ruoka ei kuitenkaan tule. Paikalla taisi olla kaksi pöytää loppuillasta enää, ja ruoan tulo kesti noin 20 minuuttia. Pöydissä on mausteita ja vesi valmiina + aterimet. Paikasta saa olutta, viiniä ja siideriäkin.
Tilasin itselleni kana-pekoni leivän. Leivässä oli maukasta grillattua kanaa+ savun makuista pekonia, tomaattia, salaattia ja kastiketta. Maistoin myös sitruunankuoren. Leipä oli kauniisti aseteltu kahteen osaan puiselle lautaselle. Pekoni hieman peittää kanan makua, mutta jos leivän sisältä ottaa vain kanan palan, maistaa sen hienon maun.
Seuralainen söi maissileivän, missä oli reivittyä kanaa, salaattia ja melko paljon currykastiketta. Currykastike peitti kanan makua, ja oli aika hallitseva. Leipä sai kyllä kehuja, ja oli hyvää ja erikoista.
Palvelu oli oikein rauhallista ja ystävällistä, menen vielä testaamaan itse päätuotteen, eli sen grillatun kanan.
Yhteisö
Kuvat
Kiinnostuneet (1)
Sijainti
040 0320328
http://pollos.fi
pollos@pollos.fi