Suljettu nyt

Ravintola Purebite

salaattia, aasialaista
Arvosana 4 / 5

Salaattipainoitteista, kevyttä ja maukasta aasialaisella potkulla. Salaatit, aasialaiset ruuat, lounas, ála carte, take-away, pientä purtavaa, katuruokaa, lähiruokaa, loistavat viinit, pienpanimoiden oluet, a-oikeudet, erikoiskahvit, brunssi, hot pot - buffet. Puhtaista raaka-aineista, puhdasta purtavaa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella maittava annos kasvissyöjälle ja sopivasti tulisuutta. Ystävällinen palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2016
Arvosana: -1

Ihan ok wokkkia. Tulisuutta löytyy hoteimmasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -2

Lounassalaatti mukaan. Toimistolla totesin, että salaatti on nahistunutta ja tummunutta. Pahan makuista eikä 11,50 euron arvoista. Sinisilmäinen herra tiskin takana näyttää aina siltä, ettei haluaisi asiakkaaksi. Ei hymyä eikä mitään palveluintoa. Kolme kertaa aiemmin salaatti ollut kuitenkin ok, mutta tällä kertaa ei 'purea' nähnytkään. Joten selvä, ei sitten käydä lounaalla täällä. Olisinpa älynnyt ottaa kuvia...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Parempaa wokkia ei ole teen tullut. Niin tuoretta ja raikasta.Ihana suklaakakku vie kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -3

Söimme seuralaisen kanssa molemmat PREMIUM-salaatin (18e). Se oli kyllä maukas, mutta salaatiksi kalliiseen hintaan nähden lehtisalaatin ja kurkun osuus oli aivan naurettavan iso verrattuna ruokaisampiin (kalliimpiin) raaka-aineisiin. Lisäksi erikseen pyydettäessä sain gluteenitonta leipää yhden siivun, joka oli niin ohut kuin suinkin mahdollista.

Sunnutain brunssi-tarjous olisi ollut varmaan parempi vaihtoehto hinta-määräsuhteeltaan, mutta meidän osalta tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 2

Thai papaya- salaatti, jossa oli lisäksi vetisiä pakastepapuja ja kirsikkatomaatteja, ei maistunut muulle kuin etikalle. Kana oli halpaa paistipalaa ja se oli koostumukseltaan ja maultaan niin hirveää, ettei sitä pystynyt syömään. Lisäksi lautasella oli kaksi siivua raakaa kaalia, täysin maustamattomana. En muista, että näin olisi ikinä aiemmin missään käynyt, mutta ruoka jäi kerta kaikkiaan lautaselle. Raaka-aineet olivat todella halpoja, mutta annoksen hinta oli 19 euroa. En ole ikinä valittanut ruuasta, mutta tällä kertaa ilmaisin tyytymättömyyteni. Aina ei voi voittaa ruuan maun suhteen, senhän vielä kestää. Mutta omistajan suhtautuminen asiaan oli kerta kaikkiaan käsittämätöntä. Hän kuittasi asian sanomalla, että annos ei voi olla kaikkien makuun ja että he ovat päivän aikana myyneet näin ja näin monta annosta. Hän siis syytti asiakkaan makunystyröitä ja saoi, ettei sillä perusteella voi antaa annoksesta alennusta, jos se ei maistu. Ikään kuin asiakas tässä tilanteessa olisi hakenut alennusta hinnasta. Kun ruoka jäi lautaselle, oli joka tapauksessa mentävä hakemaan ruokaa muualta. Sen sijaan, että omistaja olsii korjannut tilanteen, hän jatkoi jankkaamista. En ole missään kohdannut näin huonoa asiakaspalvelua ja arvostuksen puutetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 1

Hyvää ruokaa ja loistava palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: -3

Ystävällinen palvelu. Sisustuksen puolesta ihan virkistävän ja siistin näköinen paikka. Tulisessa wokissa oli oikeasti tulisuutta, eikä vain vähän sinne päin kuten usein Suomessa. "Saaristolaissushilla" ei kyllä oikeastaan ollut mitään yhteistä sushin kanssa mausteena käytettyä wasabia lukuunottamatta, mutta maussa sinänsä ei ollut mitään vikaa. Voisin käydä uudelleen ja suositella muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 1

Ihanan raikasta salaattia. Jäi hyvä fiilis nopeasta palvelusta ja niin herkullisesta ruoasta. Voisin mennä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: -2

Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen paikka. Toistaiseksi olen testannut vain salaattiannoksia sekä kevätrullia, joista ainoastaan tofusalaatti oli hienoinen pettymys. Tofu oli huonosti maustettua eli käytännössä täysin mautonta. Muut annokset aina lämpimistä salaateista kylmiin ovat olleet onnistuneita ja todella maukkaita. Hyvät raaka-aineet ja salaatitkin sen verran proteiinipitoisia ja runsaita, että niitä syö ruuaksi varsin mielellään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hatanpään valtatie 4, 33100 Tampere - Reitti
040-9609388
http://purebite.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita