Suljettu nyt

Cafe Pispala

kahvila
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 0

Kaikki muuten ok mutta ilmanvaihto köökin puolella aivan onneton tai sitä ei ole laisinkaan. Kaikki käryt leviävät ravintolatilaan niin, että vajaan parin tunnin ruokailun ja seurustelun jälkeen päällä olleet vaatteet joko tuulettumaan tai pesuun, varmaan hiukset myös jos niitä olisi. Seuraava vierailu kesällä jos terassilla tilaa. Tämä ei ole vain Cafe Pispalan ongelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Tunnelma ja maut kohdallaan. Harvinaista herkkua Tampereella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.06.2015
Arvosana: -1

Ylihintainen sapuska. Perusraaka-aineet kyhätty kasaan. Ei makujen harmoniaa. Upea tunnelma tosin, ihastuttava tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 25.04.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Sunnuntaibrunssi klo 14 aikaan ja pöytiä vapaana useampi. Tilaus tehdään kassalla ennen pöydän valintaa. Tila pienehkö, mutta n.30 hlö mahtuu hyvin. Ilmassa leijui hieman pannukakkujen ja pekonin käryä ja lämpöä riitti.

Taisimme tervehtiä toisiamme ystäväni kanssa kassalla, koska meille ei sanottu oikein mitään. Hieman haparoivaa ja kasvotonta palvelua. Taustalla amerikkalais vaikutteinen musiikki jazz/soul/joululauluja. Tunnelma oli mukava ja rento.

Otimme 2x whole works-brunssin; munakokkelia, pekonia, peruna-kasvispaistosta, pannukakku+voita ja hunajaa, skonssi+hilloa, mansikka-rahka-kermavaahto-"parfait", tuorepuristettu app.mehu ja kahvi.
Kaikki oli erityisen maistuvaa ja pannukakku muheva amerikkalainen versio. Yksi parhaista brunsseista ikinä! Kyseinen parfait on amerikkalainen lasiin kerroksittain ladottu eikä alkuperäinen ranskalainen jäädyke.

Sijainti Pispankadulla asuintalon alimmassa kerroksessa. Ulkona kahvipannu ja oven yläpuolella lukee pienellä Ruokala. Paikkaa pitää hieman etsiä, koska selkeetä Cafe Pispala nimeä/kylttiä ei ole näkyvillä missään.
Etsimisen arvoinen paikka ja samalla tulee tehtyä kävely Pispalan maisemissa!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 22€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Nice lunch and atmosphere.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: -1

Pispala on Luojan palikkaleikki Lauri Viidan mukaan ja tämä pittoreski kahvila on kyllä varmaan taivaan valtiaan keittiö! Mitä mainioin tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan. Suosittelen menemään kävellen paikalle esim. Pispalan valtatieltä, jolloin yksi osa elämystä on aivan ainutlaatuista silmänruokaa uniikin kaupnginosien kujia ja harju-järvimaisemia ihaillessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Vähän ihmettelen näitä kovin negatiivisia kommentteja täällä. .. Lounastin combo-annoksen, joka oli todella hyvä ja kauniisti tarjolla. Kiva sisustus. Mutkaton ja rento palvelu. Jos asuisin hoodeilla, tämä olisi toinen olohuoneeni. Enkä ole mikään hipsteri...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: -1

Olimme myös toisella vierailukerralla erittäin pettyneitä palvelun tasoon kyseisessä paikassa. Koitin saada paria viikkoa aiemmin pöytävarausta 4 hengelle, mutta tosiaan he eivät alle 6 hengen pöytävarauksia ota vastaan. En voi käsittää miksi ei?? No, meitä kuitenkin kehotettiin tulemaan niihin aikoihin kun illallinen alkaa ja näin teimme. Paikka oli kuitenkin jo aivan täynnä. Tällainen huono organisointi ja palvelu aiheuttaa paljon mielipahaa ja näin ollen asiakkaita on vaikea saada palaamaan! Enää en siis ajatellut kyseisessä paikassa vierailla niin viehättävältä kuin vaikuttikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Toinen ravintolakäynti oli valitettavasti pettymys. Ravintola kertoo, ettei ota vastaan pöytävarauksia.Tullessa jonottaessamme tiskille kuitenkin ainoaan vapaaseen 2 hengen pöytään vietiin varattu-lappu. Näin ei saisi toimia. Jouduimme kääntymään takaisin, koska tilaa ei enää ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Pispankatu 30, 33250 Tampere - Reitti
0407011603
http://www.ohanarestaurants.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita