pirla

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Purebite salaattia, aasialaista

Söimme seuralaisen kanssa molemmat PREMIUM-salaatin (18e). Se oli kyllä maukas, mutta salaatiksi kalliiseen hintaan nähden lehtisalaatin ja kurkun osuus oli aivan naurettavan iso verrattuna ruokaisampiin (kalliimpiin) raaka-aineisiin. Lisäksi erikseen pyydettäessä sain gluteenitonta leipää yhden siivun, joka oli niin ohut kuin suinkin mahdollista.

Sunnutain brunssi-tarjous olisi ollut varmaan parempi vaihtoehto hinta-määräsuhteeltaan, mutta meidän osalta tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Tampereen suomalainen klubi lounasravintola, brunssi

Ravintolan nimi ja ulkoinen ensivaikutelma pettivät pahasti ja lauantain brunssi osoittautui todelliseksi helmeksi! Kaikki seurueestamme ovat käyneet paljon brunsseilla Hleisngissä, ja olimme yksimielisiä siitä, että tämä oli ehdottomasti paras kokemistamme.

Ruoka oli todella laadukasta ja kaikki oli itse tehtyä. Erityisesti pisteet erityisruokavalioiden huomioimisesta, sain paikan päällä tehtyä gluteenitonta leipää ja minulle tehtiin erikseen oma salaatti ilman krutonkeja. Henkilökunta oli ystävällistä ja keittiömestari jopa esitteli meille brunssitarjoilut itse. Kaikin puolin 5/5!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: 1

Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka! Gluteenittomat munkit olivat erittäin hyvä positiivinen yllätys, maku ja rakenne olivat kohdallaan. Usein gluteenittomat versiot perusleivonnaisista ovat jotain sinnepäin, mutta näitä voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Faasai Ravintola thaimaalaista ruokaa

Pariin kertaan hyväksi havaittu ja hinta-laatusuhteeltaan sopiva thaikku. Erityisesti take away tosi hyvissä hinnoissa (-30%). Henkilökunta pienestä kielimuurista huolimatta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit