Avautuu 12:00

Faasai Ravintola

thaimaalaista ruokaa
Arvosana 4.3 / 5

Faasairavintola on aitoa Thaimaalaista perinne ruokaa, joka on tehty rakkaudella ja intohimolla sukupolvelta toiselle. Sijainti on aivan ydinkeskustassa, josta on hyvät näkymät Tammerkoskelle. Valikoimistamme löytyy annokset mm. mietona sekä tulisena. Käytettävissä on kesäisin upea terassimme ja A- oikeudet.
Ravintolassa pääset tuntemaan aidon ja eksoottisen Thaimaalaista tunnelman.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Ruoka hyvää ja maukasta. Palvelu on aina ollut (täyttöasteeseen suhteutettuna) miellyttävän nopeaa. Varsinkin takeawayna hinnat ovat sen verran edulliset että parempaa hinta-/laatusuhdetta saa hakea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 23.09.2017
Arvosana: 0

Olihan taas hienot maut lounasruuassa. Sääli, että sijainti on itselleni hieman kaukana normilounaaksi ja illallakin joutuu erikseen tuonne lähtemään. A la carte annosten maukkaudessa aika paljon vaihtelua, pari kokeiltua olleet tosi hyviä, osassa olisi selvästi kehittämistä. Ihan aitoon thaimaalaiseen makumaailmaan ei tässäkään ravintolassa päästä, eikä yhtään eksoottisempia raaka-aineita näköjään käytetä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.06.2017
Arvosana: 0

Vakio take away -ravintola. Ruoka on aina ollut tuoretta ja herkullista. Annoskoot ovat melko reiluja. Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 0

Pettymys annettuihin arvosanoihin nähden. Vaikka lounasbuffet on aina oma lukunsa, tämä ei innosta tulemaan illalla kokeilemaan alacartea. Kaksi kanaruokaa liudennettu suomalaiseen makuun, eikä tofu maistu yhtään eksoottisemmalta. Naapuripöydän nuoret miehet lippikset päässä nauravat raiskauksille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.08.2016
Arvosana: 1

Ravintolaan tultaessa missään ei näy henkilökuntaa. Hetken odottelun jälkeen marssimme sitten suoraan pöytään odottamaan. Tarjoilija mukava ja asiallinen. Ruoka taivaallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -3

Hyvää ruokaa ja isoja take away annoksia. Tarjoilija Watti on aivan loistava! Aina iloinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: -1

Pariin kertaan hyväksi havaittu ja hinta-laatusuhteeltaan sopiva thaikku. Erityisesti take away tosi hyvissä hinnoissa (-30%). Henkilökunta pienestä kielimuurista huolimatta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Parasta thai-ruokaa, jota olen Suomessa syönyt. Hyvin maustettu, todella hyvän kokoiset annokset. Alkuruokakeitossa oli oikeasti kanaa reilusti, eikä vaan muutamia onnettomia palasia kuten yleensä käy.
Hieman kalliimpi kuin ihan halppispaikat, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen.
Tunnelma kaiken kaikkiaan hyvä, tarjoilija kävi melko harvakseltaan tarkastamassa tilannetta, ymmärrettävää kun olimme ainoat asiakkaat koko käyntimme ajan. Aiemmassa arvostelussa mainittu "suora näkymä vessakäytävään" ei ollut totta, ruokailutilan takaosassa on ovi, josta pääsee vessatiloihin. Ei itseäni häirinnyt, mielummin selkeästi näkyvillä, kuin että pitää lähteä seikkailemaan ja etsimään, jos tarve yllättää. Kuulemma puhtaat tilat siellä, itse en käynyt.
Suosittelen kovasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.09.2015
Arvosana: 0

Paras thaimaalainen ruoka Tampereella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.09.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Lounas on perusmättöä, mutta suosittelen kokeilemaan á la carte -listaa, etenkin kasvisruokia. Tämän muutoin niin vannoutuneen lihansyöjän suosikkiannos on nuudelia, kasviksia, munaa ja pähkinöitä :).

Palvelu on perusystävällistä, joskus tosin ollut vähän vaikea saada selitettyä asioita suomeksi (riippunee henkilöstä kuinka hyvin onnistuu). Suora näkymä ruokailutilasta vessakäytävään vähän laskee kokonaisvaikutelmaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0


Sijainti

koskikatu 7, 33100 Tampere - Reitti
03-212 1776
http://www.faasairavintola.fi/