Keittiö auki

Kustaa Bar & Kitchen

eurooppalaista
Arvosana 3.5 / 5

Burgereistaan ja pihveistään tunnetussa Kustaassa on haettu inspiraatiota New Mexicon makumaailmasta ja värikkäästä tunnelmasta.


Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tofuburgeri on tullut käytyä mähkimässä kerran jos toisenkin. Tofu on todella hyvin maustettua ja maukasta ja sillä on kääntynyt useammankin epäilijän pää. Raaka-aineet ovat tuoreita ja burgerin ja ranskisten seurana on riittävästi muita lisukkeita. Annoksen saa pyytäessä kokonaan vegaanisena, mistä suuri kiitos! Hinta on myös erittäin kohdillaan, koska annoksesta todellakin lähtee nälkä jopa raavaammilla syöjillä ja maut ovat kaikinpuolin kohdillaan. Palvelu on aina ollut todella tehokasta ja ystävällistä ja itse tila on miellyttävän avara ja valoisa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

KustaaLautainen oli erinomainen ja tarjosi mielenkiintoisia makuelämyksiä. Palvelu kiitettävää ja lapsemme otettiin hienosti huomioon. Menu hieman suppea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Jauheesta tehtyä muussia, täysin mautonta ja kuivaa pestolohta, jotka eivät maistuneet yhtään pestolta. Vetisiä kruunuvihanneksia!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: -1

Yllättävän hyvä S-ryhmän paikaksi. Kanasalaatti hinta-laatusuhteeltaan kohdallaan, hieman omaperäisyyttä mukana, siitä iso plussa. Tarjoilija todella pätevä ja palveluhenkinen. Ei mikään löytö, mutta Tampereen keskihintaisten ravintoloiden kärkikastia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Tilasin perjantaina grillipihvin (200g) ja seuralaiseni tilasi kunkkuburgerin. Tilasin pihvini medium miinuksena,mutta se oli enimmäkseen raaka,mikä teki koostumuksesta ikävän.Annos oli kokonaisuudessaan todella mauton ja olisi kaivannut suolaa.Edes chili-valkosipulivoi ei tuonut makua annokseen,sillä se maistui lähinnä raa-alta valkosipulilta.Pöydässä ei ollut suola-ja pippurisirottimia,joten jouduin syömään annokseni mauttomana.Seuralaiseni hampurilainen oli ilmeisesti ok,lukuunottamatta sitä,että fileepihvin rakenne ei kuulemma oikein hampurilaiseen sopinut.Jälkiruoaksi tilasin suklaisen kerrosherkun,jossa oli brownieta,marenkia ja mascarpone kermaa.Annos oli lähinnä rutikuivaa jauheutunutta valmis-marenkia ja muutama pala myöskin hyvin kuivaa brownieta.Marenkijauhe meni henkeen.Seuralaiseni tilasi uuniomenapaistoksen,joka oli kuulemma hyvää,mutta melko vetistä.Harmi,sillä pidän paikasta muuten kovasti,mutta ruoan laatuun ja etenkin maustamiseen pitäisi vähän kiinnittää huomiota.Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: -1

Kävin kyseisessä ravintolassa juuri äskeittäin. Tilasin Kanaleivän, lapseni tilasi pikkutipun. En tiedä olimmeko liian nälkäisiä vai muuten vain isoruokaisia, mutta annokset eivät täyttäneet meitä kumpaakaan. Lapseni sai muutaman sitkeän kananpalasen pienessä korissa, jossa oli ehkä kourallinen ranskalaisia. Hän ei meinannut saada kanoja syötyä ollenkaan, olivat ne niin sitkeitä. En uskoisi että kovin nuorelle tuo annos voisi soveltua, jos se ei ole edes hampaissa rikki menevää. Oma leipäni oli hyvää kyllä, mutta ranskalaiset hyvin mauttomia ja niitä oli vielä vähemmän kuin lapsellani. Salaatti oli jossain limassa uitettua, märkää ja siksi iljetti. Leipä oli hieman pienempi kuin subwayn 15cm leipä, ehkä jotain 10cm luokalla. Täyttö oli ihan ok, ehkä enemmän makua siihenkin olisi kaivattu.

Palvelu sitävastoin oli erittäin ystävällistä ja mukavaa. Olimme siihen varsin tyytyväisiä enkä usko, että sitä osaa olisi voitu hoitaa paremmin. Välissä meillä kävi toinenkin tarjoilija, joka hänkin oli hyvin ystävällinen. Pyytämällä sai tietää enemmän ruoista. Silti tarjoilija ehkä hieman liioitteli annosten herkullisuutta, ainakin näitä meille tuotujen.

En kävisi uudelleen, koska tiedän parempiakin paikkoja. Jouduimme hakemaan punnitse ja säästästä pientä purtavaa lisäksi, koska jäi hieman nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 0

Äitienpäivälounaalla. Pihviannokset olivat maukkaita ja palvelu luontevaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: -1

Kävin ensimmäistä kertaa ja yllätyin positiivisesti. Tilasin grillattua lohta ja chili-yrttilohkoperunat. Annos oli rakennettu hyvin. Kaikki komponentit sopivat yhteen ja maistuvat yksinäänkin mahtavilta. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan nopeaa. Ei voi kuin suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 0

Raskasta diner-tyyppistä ruokaa, nälkä kyllä lähti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: -1

Pari visiittiä takana Kustaassa. Todella hyvää ruokaa! Olen testannut burgeria ja pihviä. Ruoat ovat omaperäisiä. Burgerissa oli punajuurimajoneesia, savujuustoa, ja lisukkeena itse tehdyt perunalastut. S-ketjun paikaksi, ja muutenkin, poikkeuksellisen hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kuninkaankatu 22-24, 33210 Tampere - Reitti
010 7672480
https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/kustaa-bar-kitchen

Vaihtoehtoisia ravintoloita