Suljettu nyt

Vegemesta Tampere

best burgers in town
Arvosana 4 / 5

Helsingissä aloittanut Vegemesta rantautuu nyt 3.0-konseptin voimin Tampereelle. Salaatit, smoothiet ja herkulliset vegeburgerit viikonloppuisin yömyöhään..

<br><br>


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Piraatti oli erittäin hyvä. Lankkuperunat olivat keskinkertaisia ja dipit markettitasoa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa. Lounaskokemuksena oikein hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: -1

Saimme hyvää palvelua ja meille kerrottiin selkeästi mitkä annoksista ovat vegaanisia.
Meitä ennen ravintolassa oli yksi asiakas ja jälkeen yksi. Saimme ruokamme kymmenessä minuutissa.
Hampurilaisen ja smoothien hintataso on hieman korkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.12.2014
Arvosana: 0

tosi outoa, epäkohteliastakin palvelua. kysyin erikoisruokavalioni vuoksi tietoa tuotteesta ja myyjä tivasi mielestäni epäkohteliaasti että miksen muka voisi syödä tiettyä ruoka-ainetta. en mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: -1

Ruoka on kotipikaruoan makuista ja näköistä, ruoka ei ole uppopaistettua joka on mukavaa vaihtelua pikaruoassa.

Asiakaspalvelu on omaa luokkaansa; tilaaminen on vaikeaa, käteisen käyttäminen "epäeettistä", odotusajat pitkiä ja toiminta äärimmäisen huonosti organisoitua.

Hinta on korkea annoksen kokoon nähden, ehkäpä siksi että yhden annoksen teko ja rahastus vie parhaimmillaankin 35min.

En voi suositella kiireisille tai kiivaille ihmisille, huumorintajuisille kelvollista kasvisruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: 0

Piraatti-purilaisessa oli yksi siivu juustoa, ja juuston aromi hukkui turhankin muhkean sämpylän alle. Pullea sämpylä oli pehmeä, mutta se ei mielestäni sopinut kasvishampurilaiseen, nyt kokonaisuus oli kuiva. Myös kastiketta olisi saanut olla reilusti enemmän.

Lisukebataatit olivat pehmeitä ja veteliä. Niitä ei kuulemma friteerata, vaan tehdään uunissa. Mielestäni näitä ei kannattaisi markkinoida ranskalaisina vaan uunijuureksina, koska odotukset eivät täyttyneet ollenkaan. Kaverini tilasi kuorelliset lankkuperunat ja sai kuorettomat. Tiskillä oli kuulemma vanha lista, mutta tarjoilija ei osannut kertoa, miksi. Tarjoilijalle oli myös yllätys, että majoneesiin ei tule maitoa, vaan öljyä ja kananmunaa. Hän siis selitti, että majoneesin nimi liittyy jotenkin maitoon.

Palvelu oli kyllä innokasta ja kuuntelevaista, mutta kovin hidasta. Perusasiat, kuten tieto majoneesin koostumuksesta ja tiskillä ollut vanha lista, ontuivat. Ateria oli mielestäni lounaaksi kallis.

Oma kokemukseni oli siis valitettavasti laimea. Toisaalta olen kuullut paikasta myös kovasti kehujakin.

Koko arvostelu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-vegemestasta-saa-ystavallista-palvelua-mutta-kokonaisuus-on-hakusessa/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 3

Hampurilaisten hinnat ehkä hieman yläkanttiin kokoonsa nähden, toki ovat laadukkaimmista raaka-aineista kuin jossain muissa hampurilaismestoissa. Palvelu oli omalla kohdalla hyvää ja ystävällistä. Tosin ei mitään kovin ripeää. Mutta alkukankeudesta kun pääsevät niin luulisi hommien lähtevän rullaan. Kaikinpuolin kuitenkin hyvä kokemus ja hienoa että Tampereelle saadaan lisää kasvisruokapaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Mahtavaa että Tampereelle on saatu kunnon Vegemesta vanhan jälkeen. Burgerit ovat todella hyviä, soijapihvi on erinomainen.

Allekirjoitan kyllä, että paikassa on havaittavissa tiettyä "alkukankeutta", yksi tarjoilija oli jotenkin erittäin hermostunut asiakkaita palvellessaan ja hampparaiden odotteluun saa myös varautua, vaikka paikalla ei olisikaan paljon ihmisiä. Ei siis kannata odottaa että viidessä minuutissa saa annoksen kouraan. Toivottavasti asiat kuitenkin lutviutuvat ja paikka pitää pintansa, sen verran hyviä syömäni ruoat ovat olleet!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

Itse burgeri oli ihan hyvä, mutta itse tekisin kyllä yhtä hyvän tai paremman kasvisburgerin. Pikaruokana hyvää.

Palvelu oli ihan tajuttoman outoa. Itse tarjoilija oli ystävällinen, mutta kaikki muu sitten olikin vähän pielessä.

Tiskiltä ei saanut missään nimessä tilata, eikä sille maksaa. Vaikka jotenkin pikaruokalassa siinä olisi tuntunut luonnolliselta asioida.

Tarjoilija/kokki unohti koko ajan mitä oltiin tilattu, sekä meidän että naapuripöytien seurueelta, vaikka oli kirjoittanut jotain paperille tilatessamme. Varsinki se, että kuka otti chiliä ja kuka valkosipulia, osoittautui mahdottomaksi.

Mahdollisista erikseen tilattavista lisukkeista ei mainittu lainkaan. Tosin naapuripöydässä ne unohtuivat puolelta niitä tilanneilta.

Ruuan saamiseen meni noin 20min, keskikokoisen hampparin syömiseen 5min, ja laskun odotteluun 25min. Ravintolassa oli noin 12 henkilöä, joista olimme ensimmäiset.

Lisäksi kun "apukokki" saapui paikalle, lähetettiin hänet suorilta käymään naapurin k-marketissa. Vaikka selkeästi hänen apuaan tarvittiin. Huonoa organisointia kaiken kaikkiaan…

Toivottavasti paikka pääsee yli alkukankeudestaan, sillä kasvisruokaan erikoistuneita paikkoja ei Tampereella juurikaan ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt jo monta kertaa uudessa ravintolassa Puutarhakadulla ja ilahdun aina yhtä paljon iloisista työntekijöistä ja vimpan päälle hyvästä palvelusta rennolla ja kivalla otteella. Mikä parasta, ruokiakin saa räätälöityä toiveiden mukaan helposti. ruuan ravintosisältö verrattuna johonkin höttöpurilaiseen on omaa luokkaansa - eli pidän tätä sangen hyvänä hintalaatusuhteeltaan. Kantapaikka löytynyt!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: -2

Olen tamperelainen kasvissyöjä, joten Vegemestan uusi tuleminen oli odotettu juttu. Ravintola oli nimeltä kyllä tuttu, mutta en ollut ikinä käynyt.

Paikalla oli ennen minua 1 ihminen jolla ei ollut ruokaa nenän edessä, ja siihen nähden 20 minuutin odotus oli pettymys. Lopulta Piraatti oli kyllä mainio ja iso. Sämpylä oli kieltämättä kuivakka.

Palvelu oli erikoista mutta ihan hyvää. Olen varma, että miesmyyjä polttaa paljon kannabista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puutarhakatu 12, 30100 Tampere - Reitti
0968988888
http://www.vegemesta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita