Avautuu 11:00

Fabric Bistro & Bar

bistro
Arvosana 4.2 / 5

Arvostelut (26)

Kallis ja yliarvostettu.
Sapuska oli rasvaista ja suolaista. Perunat olivat vetisiä.
Palvelu oli ylimielistä, en suosittele lounaspaikaksi. Ei ihme, että ravintolassa ei ollut jonoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.05.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana miljöö ja todella laadukas lounas. Tietysti täälläkin lounaan koko oli pienehkö mutta a la carte listalle sitten jos tahtoo syödä isommin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.03.2017
Arvosana: 0

Sisäfilepihvi oli täydellinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0

Fabric on viihtyisän hämäräksi sisustettu, unohtamatta silti tehdasmiljöön tunnelmaa. Palvelu on asiakasta huomioivaa ja usein jo sisään astuttuaan kuulee ystävällisen tervehdyksen. Ruokalista ei ole kaikkein laajin, mutta uusiutuu sopivan usein ja sisältää kuitenkin aina monia hyviä vaihtoehtoja. Listalla on niin pikkuannoksia kuin kunnon illallisiakin. Useiden käyntien aikana ei ruoka ole kertaakaan tuottanut pettymystä, lukuunottamatta yhtä lounasta, jolla luvatut lihapullat olivat loppuneet kovan kysynnän ansiosta. :) Fabricissa on aina kiva pistäytyä sen viihtyisän tunnelman ja mukavan henkilökunann vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.02.2017
Arvosana: 1

Finlaysonin ja Tampellan entiset tehdasalueet Tammerkosken yläjuoksulla ovat kiehtova ja kaunis kävelykohde tällaiselle Tampereen turistille. Alueet tuovat upeaa historian siipien havinaa tähän päivään. Finlaysonin tehdasalueella sijaitsee Siperian liikekeskus ja Siperian liikekeskuksessa sijaitsee useita ravintoloita, joista yksi valikoitui kohteeksemme lauantai-iltapäivän lounashetkeen – nimittäin reilun vuoden auki ollut Fabric Bar & Bistro.

Ravintola avasi ovensa vasta klo 14, mutta meillä junantuomilla ja aikaisen herätyksen uhreilla oli kurniva nälkä jo siinä vaiheessa pitkää päivää, kun paukutimme ovia varttia vaille kaksi. No, odotellessa ehti kierrellä Siperiassa ympäriinsä ja todeta, että aikamoinen paikka eikä välttämättä ihan hyvällä tavalla. Vartissa ehti myös päättää, mitä tilaisi. Talon hampurilainenhan (17,80 €) se oli molempien itsestään selvä valinta. Oivan briossisämpylän välissä oli 180 gramman täyslihapihvi, joka oli juuri parahultaisesti paistettu. Muy bien! Lisukkeina oli etikkakurkkuja, aiolia, bbq-kastiketta, cheddaria ja tietysti ne perinteiset salaatit, tomaatit ja sipulit. Burgeri toi mieleeni Treffi Pubin Helsingin Herttoniemessä ja tallinnalaisen Estonian Burger Factoryn hampparit eli nyt liikuttiin aivan ylimmällä laatuasteikolla. Hampurilaisessa toimi oikeastaan kaikki: pihvi oli ensiluokkainen, briossisämpylä ilmava, mutta paistopinnaltaan rapea ja lisukkeet komppasivat mainiosti kokonaisuutta. Ylipäätään Fabricin burgeri oli todella mehevä ja muheva.

Otimme alkuun kärkinälän poistajaisiksi parmesanranskalaiset (4,80 €), jotka listan mukaan ovat suosittuja. Epäilemättä, sillä ne oli täydellisesti tehty. Parmesaania löytyi ja ranuja oli miellyttävä dipata majoneesiin. Täytyy myös kiittää hereillä ollutta tarjoilijaa, joka vinkkasi meille, että tilaamamme kaksi ranuerää olisi kenties liikaa, koska ne burgerit. Otimme vinkistä vaarin, mikä osoittautui ainoaksi oikeaksi ratkaisuksi. Yksi annos oli sopiva määrä kahdelle, jotta jaksoi hotkia vielä ne varsinaiset pääruoatkin.

Fabricin interiööristä voi olla montaa mieltä. Onhan siinä jotakin hienoakin. Itselle jäi kuitenkin eniten mieleen ravintolan hämäryys. Oli nimittäin aika pimeää eikä pöydällä palanut kynttiläkään auttanut. Kahdelta iltapäivällä syysaurinko kyllä paistoi kirkkaasti ulkona, mutta se ei läpäissyt tehdasalueen muureja, etten paremmin sanoisi. Palvelu oli sujuvaa ja tehokasta – olimmehan lähestulkoon ainoat ja päivän ensimmäiset asiakkaat. Juomapuoli jäi tällä erää kokonaan testaamatta, mutta uskoisin sen olevan kunnossa.

Ruokatuote Fabricissa toimii, ainakin hampurilais- ja ranskalaisosastojen valmistuspäälliköt voivat olla huoleti. Vielä kun tuohon ynnää päälle ympäröivän tehdasalueen mielenkiintoisuuden, on Fabric ehdottomasti sen lyhyen kävelymatkan väärti, joka sinne on suoritettava aivan ydinkeskustasta. Kunhan vain muistaa varustautua otsalampulla!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 09.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 1

Lauantai-iltainen vierailu. Lounasruokalamainen miljöö, savua ilmassa varsinkin 2. kerroksessa, taustamusiikki sopivalla voimakkuudella.

Lohipastrami hyvää, samoin pääruoaksi valikoitunut kasvislasagnemainen paistos - kylmä kvinoalisuke tosin aika yllättävä. Listan ulkopuolelta valittu omenapiirakka (yritin lisätä kuvaa mutta erroria puskee ja joka yrittämällä hukkaa myös kirjoituksen) toimiva jälkkäri.

Palvelu innotonta ja hymytöntä, mikä yhdistettynä savuun ja miljööseen ei varsinaisesti kutsu uusintavierailuille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 18.09.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: -1

Oikein viihtyisä paikka :), mutta annokseen olin hieman pettynyt. Perunat olivat vähän vetisiä ja kala mautonta. Miljööstä paljon plussaa ja ehkä joskus tulee vielä kokeiltua vaikka a'la carte listaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2016
Arvosana: 0

Pääsiäisen ajan special-listalta karitsan sisäfile oli mainio valinta. Huippumureaa ja herkullista. Alkuruuaksi suositellut kampasimpukat alkuruokana onnistunut, vaikkakin pari simpukkaa enemmänkin olisin herkutellut. Tarjoilijatyttö ei kovin kauaa ollut ehkä alalla ollut, mutta yritti parhaansa ja oli ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 0

Kävimme ilalla syömässä kevyesti bistrossa sipulikeittoa ja ribsejä. Ribsi-annos oli välttävä, possun päällä ällömakeaa kastiketta, ei olisi tunnistanut mitä lihaa syö ellei olisi menussa lukenut. Isona annoksena tilattu sipulikeitto oli säälittävän pieni, sipulit raakoja ja liemi maistui lähinnä suolalta. Kokonaisuus oli kitkerä ja suolainen. Hinta-laatusuhde oli ala-arvoinen. Ehkä kokilla oli huono päivä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: -2

Rento mukava tunnelma. Miljöö miellytävä vanhassa tehdasrakennuksessa. Itse söin "keittön poikien suosittelemaa" naudan ulkofilettä joka oli todella mureaa ja hyvää! Kaverin muikut eivät kauheita kehuja saaneet vaikka annos hyvältä näyttikin. Annoskoko molemmissa ehkä hivenen pieni.
Palvelu erittäin hyvä ja asiallinen. Homma toimi niinkuin pitääkin. ..ehkä palaamme joskus uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Itäinenkatu 5-7, 33210 Tampere - Reitti
0207579370
http://www.fabric.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita