kirsikka71

16 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Cafe Wallila kiva

Valitettavasti saimme huonoa palvelua ja jouduin odottamaan kaakaota puolisen tuntia pöytään. Tätä pahoiteltiin, mutta huono fiilis jäi, varsinkin kun seuralaiseni sai oman kahvinsa ja pullansa heti. Kiinnitin myös huomiota epäsiisteyteen. Salaattipöytä oli hyvin suosittu ja annokset olivat reiluja. Kiitokset vastaamisesta palautteeseeni :)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 5€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe&Bed Ranta kahvila-lounasravintola

Suht uusi lounaskahvila, jossa sisustuksessa muutama kiva yksityiskohta. Mainio sijainti. Hieman kehittämällä potentiaalia paljonkin. Valitettavasti nyt annos liian suolainen ja pienehkö. Salaattipöydästä plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fabric Bistro & Bar bistro

Oikein viihtyisä paikka :), mutta annokseen olin hieman pettynyt. Perunat olivat vähän vetisiä ja kala mautonta. Miljööstä paljon plussaa ja ehkä joskus tulee vielä kokeiltua vaikka a'la carte listaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pub Niska saaristolaispitsaa

Lähdimme Turkuun tyttöjen kanssa juhlimaan syntymäpäiviäni ja onnekseni löysin tämän upean paikan. Rakastan tarinoita ja Pub on rakennettu loistavasti oman tarinansa ympärille. Tunnelma oli loistava ja peltileivät enemmän kuin maistuvia, nam. Miinuksena voisi mainita jälkiruokien tason, olisimme kaivanneet jotain persoonallisempaa ja itse tehtyä. Peltileivistä itse tilasin Jackin, joka oli todella hyvää. Suosittelen paikkaa täydestä sydämestäni ja käyn ehdottomasti itsekin uudelleen :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Zetor suomalainen ruoka

Pojanpoikani rakastaa traktoreita ja se oli suurin syy ravintolan valintaan käydessämme Helsingissä. Ravintola oli sisustukseltaan liian sekava, mutta toki erilainen. Ruoka oli ihan ok, ei tosin niin hyvää, että sen takia menisimme uudestaan. Kokemuksena kiva ja palvelu oli hyvää :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Huvila Haapsaari pyhäjärven rannalla

Kiva uusi hotelli/ruokaravintola kauniin Pyhäjärven rannalla. Oikein hyvä lisäys alueen palveluihin, toki parannettavaa on vielä. Salaattipöydässä, menulistoissa ja tarjoilijoiden tietämyksessä koskien mm. perunavaihtoehtoja parannettavaa. Pizzat todella isoja ja ne on nimetty hauskasti Pyhäjärven saarien mukaan. Hampurilaisannokset oikein maistuvia, mutta mm. valkosipuliperunat suorastaan pahoja. Ajan kanssa ja pienellä petrauksella kehitystä varmasti tapahtuu :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Piparkakkutalo perinteinen, suomalainen

Upea ja tasokas ruokaravintola. Päivän kala ja a la carte annokset suussa sulavia. Ainut miinuspuoli se, että kasviksia todella vähän mukana annoksissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Wähä Tallbo ravintola

Randomisti kävimme tyttäreni kanssa syömässä kyseisessä ravintolassa lounasaikaan. Päädyimme kuitenkin a la carte listaan ja söimme molemmat paahdettua lohta hollandaise-kastikkeella. Todella, todella hyvää. Itse otin keitetyt perunat, mutta tyttäreni valkosipuliperunat olivat parhaita, mitä olen missään maistanut. Sisustus ehkä vähän kulunutta, mutta kaunista. Palvelu oli hyvää. Kauniit kiitokset vielä kokille, nam, nam.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Pannukakkutalo pannukakkuja

Aivan uusi tuttavuus :). Pannukakkutalosta saa tosiaan pannukakkuja, niin suolaista kuin makeaa. Listalta valittavissa noin 50 erilaista vaihtoehtoa molemmille. Miinusta siitä, että täytteitä ei saa itse valita fantasia-tyyliin. Annokset isoja ja todella täyttäviä. Ihanan rapsakat reunat. Suosittelen kokeilemaan :D

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Jossun Grilli rakkaudesta ruokaan

Ensimmäistä kertaa syömässä, mutta ei varmasti viimeistä. Äijä-hampurilainen paras hamppari pitkästä, pitkästä aikaa, jos ikinä. Pelkkä hampurilainen riitti hyvin, vähän oli jopa pakko jättää syömättä. Lounaspöytä näytti myös todella hyvältä, täytyypi testata joku kerta. Miinusta paikan sisustuksesta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0


Seuraajat