Unbekannt

Ravintola Jossun Grilli

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (39)

Hampurilaiset ovat todella hyviä. Jos niitä vertaa hampurilaisketjujen purilaisiin, niin heti voi todeta, että jokainen hampurilainen maistuu erilaiselta eikä makua ole tehty vain majoneeseilla. Italian Burger tai isompi versio Italian Beef Panini on ehkä paras premium-burgeri Suomessa tällä hetkellä.

Pizzat ovat myös loistavia ja niitä saa myös muilla kastikkeilla kuin tomaattikastikkeella. Täytevalikoima poikkeaa myös normikänkkylöiden valikoimista ja sisältää mm. palvikylkeä, häränrintaa ja basilikaöljyä. Oma suosikkini on Special.

Sisustus kaipaisi hieman kehittämistä, mutta on kuitenkin ihan siisti. Ruoat ovat laatuun nähden täällä kuitenkin sen verran halpoja, että asiakas ymmärtää heti, että täällä ei makseta interiööristä ja tunnelmasta vaan ruoasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 09.08.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hampurilaiset tarkoittavat täällä tehtyjä hampurilaisia. Itselleni ainakin joko täällä tehtyjä tai kotitekoisia. Mitä muualla tehdään, ei ole erikoisen kiinnostavaa. Yksi ainoa oikein valittu hampurilainen riittää koko päiväksi. Tai miksipä ei ateriakin, jos aivan hirveä nälkä sattuu olemaan. On täällä lounastakin. Se on myös erinomaista, mutta hyvää lounasruokaa saa mistä tahansa.

Tämäntasoisia hampurilaisia ei kuitenkaan saa missä tahansa. Omassa keittiössä valmistetut raaka-aineet ja kirjaimellisesti käsityön tunnistaa vaikka silmät ummessa. Hampurilaisateria, joku niistä vuorollaan, näkyy viime aikoina ilmestyneen myös lounaslistaan. Harvinainen, mutta ei ainakaan tyhmä idea.

Ei täälläkään hyvää ja halpaa tarjota samalla lautasella. Kallis paikka tämä on, mutta silti hyväksyttävissä siihen nähden, mitä rahallaan saa. Tilat riittävät juuri ja juuri, joskin lounasaikana mennään hetkittäin rajoilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.09.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Erittäin hyvät burgerit ja hinta kohdallaan. Annoskoko ei jättänyt nälkäiseksi :).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.01.2016
Note 0

Iloinen yllätys tällaiselle kerran vuodessa hampurilaisen syövälle. Ihana rustiikki sämpylä, rapeaksi paistettu pihvi ja mausteet kohdillaan. Ensimmäinen vierailu täällä, harvoin käydään Säkylässä. Tullaan kyllä uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.07.2015
Note 0

Yksinkertainen ja koruton pienen paikkakunnan ravintola, josta saa yhdet Suomen parhaista hampurilaisista. Hinnoittelu ei päätä huimaa ja raaka-aineiden laadukkuus ja makujen erottuvuus on helppo huomata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 22.05.2015
Note 0

Salaattipöytä toisi monipuolinen. Lämpimäksi ruuaksi myös harvinaisempia herkkuja. (maksa, tilliliha)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 17.05.2015
Note 0

Ainutlaatuiset hampurilaiset. Lounaat näyttävät toki hyviltä, mutta tähän mennessä olen keskittynyt hampurilaisiin. Kalliita ne ovat, mutta tarpeeksi suuria ja erinomaisia. Lähialueiden parhaita ja ylivoimaisesti.

Asiakaspalvelu on asiallista, ei mitenkään hersyvää, ennemminkin kuivakasta, mutta ei ainakaan lipevän makeilevaa.

Tämän paikan hampurilainen on hyvin kaukana pikaruuasta vaan ennemminkin se pitää nauttia ja kysellä siltä, mitä sillä on tarjottavana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.04.2015
Note 0

Jossun Grillin ruuat ovat laadukkaan ravintolan tasoa, vaikka nimi voi johtaa harhaan. Ravintola käyttää erittäin laadukkaita raaka-aineita. Gurmee-tasoa maaseudulta !!

Tällä kertaa söimme pizat. Pohja rakenteeltaan hyvä ja maukas. Täytteitä sopiva määrä ja myös laatu hyvä. Ei purkkisieniä, vaan oikeita herkkusieniä. Tästäkin plussaa.

Makua ei oltu tehty suolaisuudella, vaan maukkaalla juustolla ja muilla täytteillä.

Aiemmin testatut hampurilaiset ovat Suomen huippua !

Ravintolatilaan kulkeutuu keittiöstä ikävästi käryä. Tämä on ravintoloitsijan tiedossa. Toivotaan, että asia hoituu jollain ratkaisulla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 23.11.2014
Note 0

Makkaraperunat puuttuvat valokoimista. Ei kaikki ihmiset hakua pizza ja hampparimättöä. Pieni listan tarkistus voisi olla paikallaan. Omistaja ja naisapulainen seisioivat hoomoilasina, kun kysyttii makkaraperunoita, no mentiin sitten Kokemäelle ja löydettiin liikekeskuksesta grilli, josta sai todella maukkaat makkaraperunat.Olin kuullut paikkaa kehuttavan ja petyin valikoimiin. GRILLI nimikkeellä toimiva yritys, lisätkää valikoimiin se perinteinen annos:Makkaraperunat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.11.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Satakunnan parhaat hampurilaiset. Raaka-aineet loistavia, annoksissa käytetty sopivasti mielikuvitusta. Monet hampurilaiset tullu täällä syötyä, eikä kertaakaan ole tarvinnut lähteä nälkäisenä ja pettyneenä. Lisäksi lounaspöytä tullut testattua ja sekin osoittaunut hyväksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.11.2014
Note 1

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

säkyläntie 100, 27800 Säkylä - Route
0406737691

Options