Ei tietoa

Ravintola Siipiweikot

hotwings
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvät siivet! Asiakaspalvelijat iloisia ja ystävällisiä. Nopea palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: -1

Siipiweikot on Tampereen paras siipiravintola ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, vaikka ei edes siivistä pitäisi sen isommin.

Hakametsän siivet on myös taattua Siipiweikot-laatua. Syy miksi siipiä ei saa ravintolasta ulos viedä on se, että Hakametsän jäähallin ravintolapalvelut hoitaa yksinoikeudella Restel-yritys, ja täten Siipiweikkojen tuotteita ei saa viedä jäähallin/sen katsomon puolelle. Siipiweikot toimii siis ns. jäähallin ulkopuolisena ravintolana. (Myös esimerkiksi evässämpylät tms. hallin ulkopuolelta tuotavat elintarvikkeet pitäisi turvatarkastuksessa takavarikoida pois. Hallilla ei periaatteessa saa nauttia muutakun Restelin myyntipisteistä hankkimia eväitä.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: -2

Siivet olivat maistuvia, ainoa miinus se että kun olen kovin hidas syömään, niin pelin välissä aikaa syömiseen oli hirmu vähän, joten ei ihan ehtinyt takaisin katsomoon... onneksi tv:stä näki pelin kuitenkin, ettei vallan jäänyt näkemättä.. ensi kerralla toivoisin ehkä tähän hieman muutosta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.01.2014
Arvosana: -2

Tampereen Hakametsän jäähallissa uusi Siipiweikkojen siipipaikka A-oikeuksin.
Tila alakerrassa, Tv:n kautta näkee pelin. Suuri miinus, ettei ruokaa saa muovikipoista huolimatta viedä katsomoon, vaan pitää nauttia ravintolan tilassa.

Hotwingsejä sai pelin aikana 12 kpl /10e, muita vaihtoehtoja ei ollut. Mukana 3 palaa porkkanaa, 1 selleri + auradippiä. Wingsit olivat rapaskoita ja kastike hyvää.

Tällä kertaa palvelukin nopeaa. Harmitti vain, että ruoat piti tosiaan syödä siellä alhaalla, kun pelin ääressä se olisi ollut paljon kivempaa. Katsomoon saa kuitenkin viedä mm hodarit, että mikä tässä on ongelma?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Keltinkatu 2, 33200 Tampere - Reitti
http://www.hotwings.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita