Kitchen is open

Public House Huurre

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Amerikan burgeria tarjoushintaan, burgeri itsessään oli maittava ja nälkä lähti. Normaalihinta burgerille on reilut 15 euroa joka on ehkä vähän liikaa.

Paikan miljöö on mainio ja panimon tuotteita suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.10.2017
Rating: 0

Viihtyisä paikka ja miellyttävä sisustus. Ruokaa saa aina kuitenkin odottaa melko pitkään. Annokset muuttuvat melko usein, mielestäni alkuperäinen aioli kastikkeista paras. Tänään pöydässämme kaikki neljä henkilöä saivat pitkän odotuksen jälkeen haaleaa, jopa kylmää ruokaa. Kokki ei pahoitellut asiaa, vaan syytti henkilökuntavajetta. Hän kysyi, että haluammeko uudet annokset, mutta emme halunneet odottaa uudestaan niin pitkään. Harmitti, koska halvemmallakin saa Tampereelta hyvää ja ennenkaikkea lämmintä burgeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 01.05.2016
Rating: 1

Tyylikäs moderni pubi, tervetullut lisä Kalevan muuten niin synkeään ravintolakenttään. Burgeri suorastaan erinomainen ja ranut myös, hakkaa ketjuraflat selkein luvuin.

Halpaa kaljaa löytää lähiympäristöstä kyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.11.2015
Rating: 0

Tylyä palvelua tiskillä. Itse tila hieman kolkko sekä hallimainen ja ikkunan vieressä oli melkoisen viileä. Itse ruoka oli hyvää, söimme burgerit. Tuskin tulee mentyä toista kertaa tympeän palvelun vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Todella viihtyisä paikka. Juomat hieman ylihintavia, mutta ruoka hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.11.2015
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2015
Rating: 0

Yhden pikakäynnin perusteella ihan mukava paikka viettää iltaa, jossa ruokaa nautitaan lähinnä juomien ohessa. Miinusta terassin kiikkeristä pöydistä. Jos sijainti olisi lähempänä omia reittejä, täällä voisi tulla istuskeltua silloin tällöin, nyt se jäänee harvinaisuudeksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 30.10.2015
Rating: 0

Luottopaikka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2015
Rating: -4

Mentiin ensimmäistä kertaa syömään kyseiseen paikkaan. Pyydettiin tiskiltä syöttötuolia. Tarjoilija vastasi että sitä säilytetään vessassa, itse pitää hakea ja itse pitää viedä takaisin, koska heillä ei kuulemma ole aikaa niitä kanniskella. Haettiin syöttötuoli vessanpytyn vierestä, (syöttötuolin päällä oli wc-paperirulla). Istuttiin pöytään ja ihmeteltiin tarjoilijan käytöstä ja puhetta kiireestä, ravintolassa oli neljä asiakasta ja tarjoilija joi limpparia tiskin takana. Päätettiin sitten loppujen lopuksi lähteä pois tympeän asiakaspalvelun vuoksi. Ravintola menetti kuuden hengen ateriatilaukset, eikä olla menossa uudestaan vaikka ihan lähellä asutaan. Oli pettymys, luulin että tässä olis voinu olla kiva uusi lähiravintola. Ja lopuksi vielä jäin ihmettelemään syöttötuolin epähygieenistä säilytyspaikkaa, vaikka ravintolan nurkassa olisi ihan hyvin ollut sille tilaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Sammonkatu 46, 33540 Tampere - Route
+35850300090
http://publichousehuurre.fi/

Options