Avautuu 11:00

Trattoria Tammerin Puisto

italialaista
Arvosana 3.5 / 5

Trattoria vie tamperelaiset italialaiseen tunnelmaan. Trattoria Tammerin Puisto on fantastinen, viinikellarimainen, rento ruokaravintola Tampereen keskustassa.

Pasta, pizza, risotto ja bruschetta on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinit tulevat Italiasta ja viinejä saa myös laseittain. Kuohuvat proseccot ja sitruunanraikas limoncello toivottavat tervetulleeksi.

Mikä keli salliin niin vapusta elokuun loppuun pääsee kesäterassillemme nauttimaan niin hyvästä ruoasta kuin raikkaista juomista.

Benvenuto!


Arvostelut (45)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

oikein kiva paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -4

Pitkästä aikaa. Siitä olikin muutama vuosi vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt. Nyt söimme alkupalaksi Pintxot joita tarjottiin pintxokilpailun vuoksi. Pääruuaksi söin vasikkaa ja kaveri söi ankkaa. Annos hyvän näköinen, mutta olisi kaivannut makua hieman lisää ja suolaa. Ankka annos oli huomattavasti parempi. Tarjoilu toimi hienosti ja oli ystävällistä.

7.10.2012
Sunnuntaina pitkänkaavan mukaan. Rauhallinen, tunnelmallinen vanhan rakennuksen pohjakerroksessa oleva ravintola yllätti positiivisesti. Paras S-Ketjun ravintola missä tähän mennessä olen käynyt. Hinta/laatu suhteessa mennään hiukan ylihinnoitellun puolelle mutta muuten ihan ihan ok. Alkupalaksi söin jokirapu risottoa joka maistui todella hyvälle, taisi olla ruokailun parasta antia. Pääruokana söin naudan ulkofilettä joka oli ihan ok mutta ei mikään säväyttävä. Jälkiruokana valkosuklaa moussea ja sorbettia, nam! erittäin hyvään. Teki mieli nuolla lautanenkin.
Palvelu oli asiallista ja toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Vuoden 2015 aikana useamman kerran tässä ravintolassa ja aina olen saanut erittäin hyvää ruokaa oli sitten alkuruokaa, pääruokaa tai jälkiruokaa tai viinilistalta jotain. Palvelu on myös ollut ensiluokkaista siitä huolimatta, että on ollut tarve ottaa huomioon erilaisia allergioita pöytäseurueessa. Ehdottomasti kestosuokkina säilyy ko. ravintolaomalla listalla edelleen. Ainoa mista vähän miinusta, että kun ravintola on täydempi, niin melutaso puheesta johtuen nousee huomattaavasti ( katossa ei ilm ole. akustiikkalevyjä) ja osin jopa häiritsevää. Joutuu itsekin puhumaan kovemmalla äänellä ja taas melutaso nousee...Lapsiasiakkaat otettiin myös hyvin huomioon sekä ruokailussa, että lelukopan sai tuoda pöydän viereen (kabinettitila erotettu verhoilla) ja hyvin sujui kaikki. Kiitos taas kokeille ja henkilökunnalle miellyttävästä kokemuksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka-annokset ovat tyylikkäitä, mutta hinta on silti kohtuullinen ja paikka rento. Tarjoilu oli ystävällistä. Ja se ruoan maku, siis todella hyvää! Ruokana ankanrinta-annos ja se oli täydellistä. Suklaakakku paras koskaan syömäni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Erittäin hyvä ruoka! Parsa ja vasikanpaisti aivan erinomaiset. Tarjoilijat ystävällisiä. Tänne tullaan kolmannenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: -1

Annokset kauniisti ja rennon tyylikkäästi esillä. Tomaatti eri muodoissaan maukas. Sorbetti erinomainen. Taimenen maidoton tomaattilisuke perunan kera ei ollut erityisen täyttävä,mutta hyvä. Maidottomia annosvaihtoehtoja olisi voinut olla myös ryhmälistassa esillä,ettei olisi tarvinut tivata ja vaivata tarjoilijaa juoksemaan edestakaisin kyselykierrokselle kokin luokse.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Erittäin miellyttävä kokemus lauantai-iltana. Valitsimme ystäväni kanssa molemmat valmiin menun ja ruokajuomaksi punaviiniä. Kokonaishinta henkilöä kohden oli 57e, mitä pidän varsin kohtuullisena viinillä ryyditetystä kolmen ruokalajin menusta. Ruoka oli maukasta ja ravintolan tunnelma miellyttävä. Palvelu oli erittäin hyvää. Suosittelisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 0

En suosittele! Meluisa paikka, tarjoilu / asiakkaan huomiointi huonoa yhtä nuorta miestarjoilijaa lukuunottamatta, ulko-oven viereisissä pöydissä kylmä. Ruoka mautonta jättikatkarapuja Code di gamberonia lukuunottamatta (annoksessa kylläkin jotain purkkismetanaa höystettynä järjettömällä määrällä chiliä - etikka maistui silti).Tarjoilulämpötilaltaan lämpimät annokset haaleita / viileitä. "Trattoria vie tamperelaiset italialaiseen tunnelmaan" - siis minne??? Mikäli haette tunnelmaa, suosittelen Tiiliholvia, missä myös mielettömän hyvä ruoka. Mikäli poikkeatte Kirkkonummella, käykää ruokailemassa Bistro Omatissa, ettekä kadu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Sisustukseltaan erittäin siisti italialainen paikka, ei läpitunkevaa ketjutunnelmaa. Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere - Reitti
+358 3 5697 1327
http://www.trattoria.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita