Kitchen is open

Inez

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (39)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syötiin tapaksia kolmen hengen voimin. Tykättiin. Bataattiranskalaiset myös hyviä. Olutvalikoima on laajentunut melko mittavaksi, josta myös plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2018
Rating: 0

Viihtyisä paikka, ruoka ja juoma on hyvää. Ongelmia jälleen palvelun kanssa. Tarjoilija tuli kysymään ruokatilaustamme pitkän ajan jälkeen, jouduimme tässä kohtaa erikseen pyytämään juomalistaa. Ruoat tulivat, ja kerroin niitä tuovalle henkilölle ettei meiltä oltu edes kysytty juomia vielä, ja hän tokaisi vain työskentelevänsä keittiössä, ja ettei hän hoida tilauksia. Olisi kenties silti voinut huikata tarjoilijalle.. Lopulta tilasimme juomat tiskiltä itse, ettei tarvinnut syödä kuivin suin. Lautasia oltaisiin kyllä sitten tultu keräämään pois liian aikaisin.

Harmillista, viihtyisä paikka mutta palvelu ei koskaan pelaa täysin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 03.12.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

TODELLA hyvää ruokaa. Poikkesimme pikkujoulusesongin keskelle kiireiseen lauantai-iltaan syömään suurehkon setin tapas-listalta. Pikkuannosten valikoiminen ruudukosta rastitellen oli hauskaa ja vaihtoehtoja oli kasvissyöjälle paljon, määrän arvioiminen tosin oli hieman hankalaa. Kiireestä huolimatta ruoat saapuivat nopeasti ja ai että, mitä makuelämyksiä! Ainekset olivat todella tuoreita ja hienovaraiset makuyhdistelmät kutkuttelivat kielen päällä. Erityisylistys parhaille koskaan syömilleni bataattiranskalaisille ja vuohenjuustoviikunoille! Myös espanjalainen siiderivalikoima oi todella mielenkiintoinen!

Hinta-laatusuhde oli erinomainen ja kohtalaisen pienelläkin summalla saisi koottua itselleen pikkunälän kuittaavan kokonaisuuden. Myös miljöö oli miellyttävä hämyisyydessään neonvalonauhojen kiertäessä katonreunassa. Ainoa miinus ehkä hivenen tympeästä palvelusta - tarjoilija ei tarjoutunut auttamaan ruoka- ja juomavalinnoissa tai suosittelemaan mitään vaikka olimme selkeästi alkuun hieman hukassa. Lopulta kaikki sujui kuitenkin erinomaisesti ja muut pöydässä poikenneet tarjoilijat/kokit olivat todella ystävällisiä. Menen aivan varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.11.2016
Rating: 0

Lämminhenkinen, trendikäs paikka jossa testasin kuutta tapasta joista viisi oli hyviä ja se kuudeskin ok. Palvelu jees. Hauska tilaustapa rastittavilla lappusilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.09.2015
Rating: -1

Karmea kokemus. Ylihinnoiteltu, ehkä kallein vierailuni laatuun nähden. Tapakset ei mitään erikoista. Pahinta oli tarjoilijan käytös. Nappasin itselleni muistoksi valokuvan baaritiskin paikkeilta jolloin tarjoilija tuli huutamaan pää punaisena, että valokuvasin häntä ja vaati puhelintani itselleen. Kun en puhelinta hänelle luovuttanut käski minun poistua ravintolan terassilta vaikka viiden kympin viinipulloni oli kesken. Hänen naamansa ei kuitenkaan kuulunut kuvauskohteeseen joten en ymmärtänyt hänen asennettaan, ketä kiinnostaisi kuvata vieraita ihmisiä...? Ei voi kun kehottaa: Pysykää poissa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 13.09.2015
Rating: 0

Ensimmäinen kerta, ja odotuksilla ladattu. Otin 4 erilaista tapasta, jotka olivat kuitenkin vain ok, ei mitenkään erityisiä. Juomat olivat bueno, helmiäkin löytyi. Miljöö nätti ja tarjoilijat myös. Hymy kuitenkin puuttui / sitä löytyi vain kavereille tai ilmeisesti vanhoille tutuille. Annetaan toki vielä mahdollisuus, joten seuraavaan kertaan..
Plussaa mielestäni oikein hinnoitelluista tuotteista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 28.05.2015
Rating: 0

Mutkatonta ja rentoa. Ruoka oli hyvää, mutta jokseenkin arjen oloisia raaka-aineita. Tarjoiluhenkilökunta oli fantastinen vaikka olikin välillä hieman ylitseampuva ja teennäinen (huom eimhaittaa). Asiakasta huomioidaan. Juomat oli ehkä hieman dyyriitä. Kokemus oli silti keskivertoa tuplasti paremi eli loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 12.04.2015
Rating: 0

Tavanomaisesta poikkeavia, herkullisia tapaksia! Hyvä siideri ja roseviini. Ystävällinen, nopea ja joustava palvelu. Tästä tulee kantis Tampereen reissuilla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.03.2015
Rating: -1

Tiku taku Inez ja aku. Voihan pimpelipompeli. Aivan sairaan nasta fiilis jäi tästä mestasta. Kiitos Paksoin arvostelusta valitsin tämän paikan. Henkilökunta oli positiivisen ystävällistä ja rentoa. Kertoi viineisä ja muistakin juomista kaiken (puolet meni kyllä ohi mutta sillä ei ole väliä. Sisäänastuessa taustamusiikki ja ihmisten sorina valtasi sydämmeni. Onneksi olin varannut pöydän etukäteen. Mitä ruokaan tule niin se oli oikein maukasta. Jotain fiilausta ehkä olisi paikallaan mutta tunnelma ja meininki peittosi sen. Kaikkea siellä ei tehdä alusta loppuun itse vaikka kotisivuilla niin väittäääkin. Latva-artisokka oli purkkikamaa ja sille ei oltu juurikaan tehty mitään. Perunat olivat koko pöydän suosioon. Frittimanchego loistavaa. Lammas hyvää, ehkä hivenen ylisuolainen. Ankka aivan mahtavaa. Suosittelen, että käytte koko listan läpi ja pyydätte ERIKSEEN tarjoilijaa että tuo annoksia pikku hiljaa eikä kaikkea samaan aikaan, Espanjassa tosiaan istutaan monta tuntia ja syödään juodaan höpötellään. Loista mesta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 31.01.2015
Rating: 0

Suosittu ja viihtyisä paikka. Snack-tyyppisiä jaettavia annoksia, ei isompaan nälkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.11.2014
Rating: -1


Location

Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere - Route
http://www.gastropub.net/inez/index.php

Options