Mittagessen jetzt erhältlich

Trattoria Tammerin Puisto

Note 3.5 / 5

Bewertungen (45)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

oikein kiva paikka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 08.10.2015
Note -4

Pitkästä aikaa. Siitä olikin muutama vuosi vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt. Nyt söimme alkupalaksi Pintxot joita tarjottiin pintxokilpailun vuoksi. Pääruuaksi söin vasikkaa ja kaveri söi ankkaa. Annos hyvän näköinen, mutta olisi kaivannut makua hieman lisää ja suolaa. Ankka annos oli huomattavasti parempi. Tarjoilu toimi hienosti ja oli ystävällistä.

7.10.2012
Sunnuntaina pitkänkaavan mukaan. Rauhallinen, tunnelmallinen vanhan rakennuksen pohjakerroksessa oleva ravintola yllätti positiivisesti. Paras S-Ketjun ravintola missä tähän mennessä olen käynyt. Hinta/laatu suhteessa mennään hiukan ylihinnoitellun puolelle mutta muuten ihan ihan ok. Alkupalaksi söin jokirapu risottoa joka maistui todella hyvälle, taisi olla ruokailun parasta antia. Pääruokana söin naudan ulkofilettä joka oli ihan ok mutta ei mikään säväyttävä. Jälkiruokana valkosuklaa moussea ja sorbettia, nam! erittäin hyvään. Teki mieli nuolla lautanenkin.
Palvelu oli asiallista ja toimivaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.08.2015
Note 0

Vuoden 2015 aikana useamman kerran tässä ravintolassa ja aina olen saanut erittäin hyvää ruokaa oli sitten alkuruokaa, pääruokaa tai jälkiruokaa tai viinilistalta jotain. Palvelu on myös ollut ensiluokkaista siitä huolimatta, että on ollut tarve ottaa huomioon erilaisia allergioita pöytäseurueessa. Ehdottomasti kestosuokkina säilyy ko. ravintolaomalla listalla edelleen. Ainoa mista vähän miinusta, että kun ravintola on täydempi, niin melutaso puheesta johtuen nousee huomattaavasti ( katossa ei ilm ole. akustiikkalevyjä) ja osin jopa häiritsevää. Joutuu itsekin puhumaan kovemmalla äänellä ja taas melutaso nousee...Lapsiasiakkaat otettiin myös hyvin huomioon sekä ruokailussa, että lelukopan sai tuoda pöydän viereen (kabinettitila erotettu verhoilla) ja hyvin sujui kaikki. Kiitos taas kokeille ja henkilökunnalle miellyttävästä kokemuksesta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 24.07.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 30.06.2015
Note 0

Ruoka-annokset ovat tyylikkäitä, mutta hinta on silti kohtuullinen ja paikka rento. Tarjoilu oli ystävällistä. Ja se ruoan maku, siis todella hyvää! Ruokana ankanrinta-annos ja se oli täydellistä. Suklaakakku paras koskaan syömäni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 02.06.2015
Note 0

Erittäin hyvä ruoka! Parsa ja vasikanpaisti aivan erinomaiset. Tarjoilijat ystävällisiä. Tänne tullaan kolmannenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2015
Note -1

Annokset kauniisti ja rennon tyylikkäästi esillä. Tomaatti eri muodoissaan maukas. Sorbetti erinomainen. Taimenen maidoton tomaattilisuke perunan kera ei ollut erityisen täyttävä,mutta hyvä. Maidottomia annosvaihtoehtoja olisi voinut olla myös ryhmälistassa esillä,ettei olisi tarvinut tivata ja vaivata tarjoilijaa juoksemaan edestakaisin kyselykierrokselle kokin luokse.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 27.03.2015
Note 0

Erittäin miellyttävä kokemus lauantai-iltana. Valitsimme ystäväni kanssa molemmat valmiin menun ja ruokajuomaksi punaviiniä. Kokonaishinta henkilöä kohden oli 57e, mitä pidän varsin kohtuullisena viinillä ryyditetystä kolmen ruokalajin menusta. Ruoka oli maukasta ja ravintolan tunnelma miellyttävä. Palvelu oli erittäin hyvää. Suosittelisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 47€ Hinzugefügt: 08.02.2015
Note 0

En suosittele! Meluisa paikka, tarjoilu / asiakkaan huomiointi huonoa yhtä nuorta miestarjoilijaa lukuunottamatta, ulko-oven viereisissä pöydissä kylmä. Ruoka mautonta jättikatkarapuja Code di gamberonia lukuunottamatta (annoksessa kylläkin jotain purkkismetanaa höystettynä järjettömällä määrällä chiliä - etikka maistui silti).Tarjoilulämpötilaltaan lämpimät annokset haaleita / viileitä. "Trattoria vie tamperelaiset italialaiseen tunnelmaan" - siis minne??? Mikäli haette tunnelmaa, suosittelen Tiiliholvia, missä myös mielettömän hyvä ruoka. Mikäli poikkeatte Kirkkonummella, käykää ruokailemassa Bistro Omatissa, ettekä kadu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0

Sisustukseltaan erittäin siisti italialainen paikka, ei läpitunkevaa ketjutunnelmaa. Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 30.11.2014
Note -1

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere - Route
+358 3 5697 1327
http://www.trattoria.fi

Options