Köket är öppet

Inez

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (39)

Syötiin tapaksia kolmen hengen voimin. Tykättiin. Bataattiranskalaiset myös hyviä. Olutvalikoima on laajentunut melko mittavaksi, josta myös plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.01.2018
Betyg: 0

Viihtyisä paikka, ruoka ja juoma on hyvää. Ongelmia jälleen palvelun kanssa. Tarjoilija tuli kysymään ruokatilaustamme pitkän ajan jälkeen, jouduimme tässä kohtaa erikseen pyytämään juomalistaa. Ruoat tulivat, ja kerroin niitä tuovalle henkilölle ettei meiltä oltu edes kysytty juomia vielä, ja hän tokaisi vain työskentelevänsä keittiössä, ja ettei hän hoida tilauksia. Olisi kenties silti voinut huikata tarjoilijalle.. Lopulta tilasimme juomat tiskiltä itse, ettei tarvinnut syödä kuivin suin. Lautasia oltaisiin kyllä sitten tultu keräämään pois liian aikaisin.

Harmillista, viihtyisä paikka mutta palvelu ei koskaan pelaa täysin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 03.12.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

TODELLA hyvää ruokaa. Poikkesimme pikkujoulusesongin keskelle kiireiseen lauantai-iltaan syömään suurehkon setin tapas-listalta. Pikkuannosten valikoiminen ruudukosta rastitellen oli hauskaa ja vaihtoehtoja oli kasvissyöjälle paljon, määrän arvioiminen tosin oli hieman hankalaa. Kiireestä huolimatta ruoat saapuivat nopeasti ja ai että, mitä makuelämyksiä! Ainekset olivat todella tuoreita ja hienovaraiset makuyhdistelmät kutkuttelivat kielen päällä. Erityisylistys parhaille koskaan syömilleni bataattiranskalaisille ja vuohenjuustoviikunoille! Myös espanjalainen siiderivalikoima oi todella mielenkiintoinen!

Hinta-laatusuhde oli erinomainen ja kohtalaisen pienelläkin summalla saisi koottua itselleen pikkunälän kuittaavan kokonaisuuden. Myös miljöö oli miellyttävä hämyisyydessään neonvalonauhojen kiertäessä katonreunassa. Ainoa miinus ehkä hivenen tympeästä palvelusta - tarjoilija ei tarjoutunut auttamaan ruoka- ja juomavalinnoissa tai suosittelemaan mitään vaikka olimme selkeästi alkuun hieman hukassa. Lopulta kaikki sujui kuitenkin erinomaisesti ja muut pöydässä poikenneet tarjoilijat/kokit olivat todella ystävällisiä. Menen aivan varmasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2016
Betyg: 0

Lämminhenkinen, trendikäs paikka jossa testasin kuutta tapasta joista viisi oli hyviä ja se kuudeskin ok. Palvelu jees. Hauska tilaustapa rastittavilla lappusilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.09.2015
Betyg: -1

Karmea kokemus. Ylihinnoiteltu, ehkä kallein vierailuni laatuun nähden. Tapakset ei mitään erikoista. Pahinta oli tarjoilijan käytös. Nappasin itselleni muistoksi valokuvan baaritiskin paikkeilta jolloin tarjoilija tuli huutamaan pää punaisena, että valokuvasin häntä ja vaati puhelintani itselleen. Kun en puhelinta hänelle luovuttanut käski minun poistua ravintolan terassilta vaikka viiden kympin viinipulloni oli kesken. Hänen naamansa ei kuitenkaan kuulunut kuvauskohteeseen joten en ymmärtänyt hänen asennettaan, ketä kiinnostaisi kuvata vieraita ihmisiä...? Ei voi kun kehottaa: Pysykää poissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 13.09.2015
Betyg: 0

Ensimmäinen kerta, ja odotuksilla ladattu. Otin 4 erilaista tapasta, jotka olivat kuitenkin vain ok, ei mitenkään erityisiä. Juomat olivat bueno, helmiäkin löytyi. Miljöö nätti ja tarjoilijat myös. Hymy kuitenkin puuttui / sitä löytyi vain kavereille tai ilmeisesti vanhoille tutuille. Annetaan toki vielä mahdollisuus, joten seuraavaan kertaan..
Plussaa mielestäni oikein hinnoitelluista tuotteista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Mutkatonta ja rentoa. Ruoka oli hyvää, mutta jokseenkin arjen oloisia raaka-aineita. Tarjoiluhenkilökunta oli fantastinen vaikka olikin välillä hieman ylitseampuva ja teennäinen (huom eimhaittaa). Asiakasta huomioidaan. Juomat oli ehkä hieman dyyriitä. Kokemus oli silti keskivertoa tuplasti paremi eli loistava!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 12.04.2015
Betyg: 0

Tavanomaisesta poikkeavia, herkullisia tapaksia! Hyvä siideri ja roseviini. Ystävällinen, nopea ja joustava palvelu. Tästä tulee kantis Tampereen reissuilla!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.03.2015
Betyg: -1

Tiku taku Inez ja aku. Voihan pimpelipompeli. Aivan sairaan nasta fiilis jäi tästä mestasta. Kiitos Paksoin arvostelusta valitsin tämän paikan. Henkilökunta oli positiivisen ystävällistä ja rentoa. Kertoi viineisä ja muistakin juomista kaiken (puolet meni kyllä ohi mutta sillä ei ole väliä. Sisäänastuessa taustamusiikki ja ihmisten sorina valtasi sydämmeni. Onneksi olin varannut pöydän etukäteen. Mitä ruokaan tule niin se oli oikein maukasta. Jotain fiilausta ehkä olisi paikallaan mutta tunnelma ja meininki peittosi sen. Kaikkea siellä ei tehdä alusta loppuun itse vaikka kotisivuilla niin väittäääkin. Latva-artisokka oli purkkikamaa ja sille ei oltu juurikaan tehty mitään. Perunat olivat koko pöydän suosioon. Frittimanchego loistavaa. Lammas hyvää, ehkä hivenen ylisuolainen. Ankka aivan mahtavaa. Suosittelen, että käytte koko listan läpi ja pyydätte ERIKSEEN tarjoilijaa että tuo annoksia pikku hiljaa eikä kaikkea samaan aikaan, Espanjassa tosiaan istutaan monta tuntia ja syödään juodaan höpötellään. Loista mesta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Suosittu ja viihtyisä paikka. Snack-tyyppisiä jaettavia annoksia, ei isompaan nälkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.11.2014
Betyg: -1


Läge

Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere - Route
http://www.gastropub.net/inez/index.php

Options