Avautuu 15:00

Gastropub Tuulensuu

gastropub
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (81)

Ilmeisesti aikansa kutakin kun lammaspullat vuohenjuustoperunoilla annos senkun pienenee ja nyt jäi jo vähän nälkä kun oli jo niin pieni annos. Salaatti puolikin annoksessa kärsinyt inflaation tomaatit loisti poissaolollaan ja persilja silppua annoksessa oli häivä entisestä. Toivottavasti kokilla oli vain huono päivä muuten täytyy etsiä uusi vakkari paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0

Ruoka ihan perushyvää, ei mitään erikoista. Seuralaisen schnitzel oli kyllä herkullinen. Voin allekirjoittaa aiemman arvostelijankin kritisoimat asiat: pääruoan lisukkeena tarjoiltu "Pirkka esipaistettu patonki" on jokseenkin korni näky lautasen sivulla.

Ja palvelu on todella nihkeää. Olimme lähestulkoon ainoat ruokailijat ja silti jouduimme odottamaan ruokaa ja palvelua joka välissä ihan kummallisen kauan. Jälkiruoat ja -kahvit jäivät tämän takia tilaamatta, olisi varmaan tullut tunti lisää käyntiin. Vähän tuntui niinkuin olisivat mieluummin olleet ilman meitä, joten tämä heille suotakoon tulevaisuudessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.03.2017
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa, tunnelmallinen miljöö, hidasta palvelua.
Ravintola viikonloppuiltana aivan täynnä, mikä selittänee henkilökunnan kiireisyyttä.
Mukava tunnelma, kuten gastropubille sopiikin.
Ruokana karitsanmaksaa, todella herkullista. Annos muutoin top10-tasoa, mutta lisukkeena tullut leipä (perus patonki, maistui kaupan itsepaistettavalta) ei jotenkin sopinut kokonaisuuteen. Myös seurueelle ruoat maistuivat.
Mutta se palvelu. Jokaista tilausta (juomat, ruoat jälkkärit) varten joutui itse huikkaamaan tarjoilijaa paikalle, joka ynseähkön oloisesti toki sitten tulikin. Ruuhkainen perjantai-ilta, mutta silti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 01.03.2017
Arvosana: 0

On se vaan niin, että hyvät ruoka- ja juomalistat eikä edes kohtuullisesti onnistuva keittiö pelasta huonoa asiakaspalvelua. Palvelu on parhaanakin päivänä juuri ja juuri siedettävää, yleensä surkeaa tai törkeää. Tämä oli pitkään jopa jonkin asteinen kantapaikkani, mutta käyntiväli on venynyt niin pitkäksi, että seuraava ei tule olemaan tällä vuosikymmenellä. Miten pystyy yhteen ravintolaan valikoitumaan koko kaupungin moukimmat tarjoilijat? Vai onko käynyt niin, että yksi mätä omena on pilannut koko korin?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.10.2016
Arvosana: 0

Tunnelma on kotoisa, ja tykkään käydä Tuulensuussa etenkin syksyisin ja talvisin. Hyvät juomavalikoimat - muutakin kuin sitä olutta! Juomapuolella asiantunteva henkilökunta, ruuan kanssa palvelu aika vaihtelevaa... Maalaislohkoperunat ja niiden kanssa tulevat kastikkeet on pakko ottaa joka kerta - täydelliset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.05.2016
Arvosana: -1

Turhan nuhjuinen, pimeä ja AHDAS ruokapaikaksi. Yleisilme muistuttaa pikemminkin juottolaa, eikä vastaa lainkaan ruuan laatua, joka taas on eronomainen. Paremmassa ympäristössä ruuasta voisi todella nauttia. Ainakin miesten vessa aivan törkeän siivottomassa kunnossa. Miinusta tulee myös siitä, että ruokalistaan ei ole merkitty, mitkä annoksista ovat laktoosittomia tai gluteenittomia. Tarjoilijakaan ei tiennyt, eikä kyllä kokkikaan! Kovin ammattitaidotonta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 1

Pidän miljööstä ja ruuasta, mutta palvelu tiskillä hyvin ylimielistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

I love Tuulensuu. <3

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: -1

Paikkahan on siis varsinaisesti olutravintola. Jos haluan syödä hyvin, menen muualle. Oluen ystävänä minua kuitenkin ilahduttavaa menun alkupala/pikkunaposteltava -osio. Oluita maistellessa tulee usein pieni suolaisen nälkä, ja siihen tarpeeseen tämä menun osa vastaa loistavasti. Kokeilemani pääruoat sen sijaan ovat tylsiä, suolaisia, rasvaisia ja sanoisinko rahvaanomaisia. Esim. annoksesta riippumatta samat rehut aseteltu salaatiksi koko pöytäseurueelle.

Henkilökunnallekin ruokailijat tuntuvat olevan vain välttämätön paha. Ehkä muutamalla tarjoilijalla on olutasiantuntemus lievästi kihahtanut päähän? Mutta jollei anna tämän häiritä, juomapuolelta löytyy kyllä kaikkea kiinnostavaa. Siihen voi tosin varautua, että jokin erä on päässyt loppumaan, mikä toki on tällaisessa paikassa täysin ymmärrettävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Kävin ystäväni kanssa täällä ensimmäistä kertaa syömässä, ja se jäi myös viimeiseksi kerraksi. Paikka oli aika täynnä, mutta vapaa pöytä löytyi helposti. Tarjoilijaa piti odottaa todella kauan, ja kun tämä nainen viimein tuli pöytäämme, tympeä kysymys kuului, "no mitäs teille?" Tilasimme ruoat, ja suhteellisen nopeasti sainkin annokseni. Ihmettelimme tosin ystäväni kanssa sitä, että yleensä annokset tuodaan samaan aikaan pöytään. Oli ikävää aloitella ruokailua, kun toisella ei ollut mitään. Vaan pakkohan se oli, ettei annos vallan jäähdy. Vajaan puolen tunnin päästä tympeä tarjoilija ohitti pöytämme, ja ystäväni tiedusteli ruokaansa, itse olin jo syönyt. Tässä vaiheessa selvisi, ettei tarjoilija edes ollut toimittanut tilausta keittiöön, ja taas odoteltiin. No ruoka tuli sieltä sitten, mutta fiilis oli jo mennyttä. Lopuksi odottelimme laskua. Tarjoilija näpytteli samaan aikaan kännykkäänsä baaritiskillä, huoh. Jos asiakaspalvelu on noinkin vastenmielistä, miksi hakeutua alalle? No, onneksi samasta korttelista löytyy kivoja ravintoloita, herkullisempaa ruokaa ja miellyttävää palvelua, esimerkkinä vaikka Katmandu tai Ohranjyvä. Tuulensuuta kehoitan välttämään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Hämeenpuisto 23, 33210 Tampere - Reitti
(03) 2141 553
http://www.gastropub.net/tuulensuu/