Zoppa

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Pizzeria Napoli

Pitsaa kekseliäillä täytteillä, klassikkopitsoja kuitenkaan unohtamatta. Pitsoissa on hyvä juustoisuusaste, eivätkä ne oli liian rasvaisia ja raskaita. Pesto-vuohenjuusto-pitsassani oli sekä pestoa että vuohenjuustoa sopivassa suhteessa. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä kiireessäkin, siitä iso kiitos.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 23.06.2010
Note 0

Restaurant: Neljä Vuodenaikaa

Kalakeitto vei kielen mennessään! Plussaa myös hauskasta miljööstä ja ranskalaisista vihreäjalkaisista viinilaseista (näkee harvoin Suomessa).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 23.06.2010
Note 0

Ihan kelvollista pikaruokaa, mauissa ei varsinaisesti ollut valittamista. Tohtori Jakobin jauhelihaleivän jauhelihapihvi oli oikein maukasta, mutta opettaja Rixenin kanasalaattileivän loppupuolella majoneesikastike alkoi tulla korvista ulos. Annokset reilun kokoisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 28.04.2010
Note 2

Restaurant: Gastropub Nordic

Viihtyisä ravintola, jossa on mukava istuskella ruoan jälkeenkin. Norjan ankka oli oikein makoisaa, todella hyvä hinta-laatusuhde siinä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.04.2010
Note 1

Restaurant: 2H+K Baari & Keittiö

Parilaleivät olivat valtavia ja aluksi maukkaita mutta alkoivat loppua kohti maistua liian rasvaisilta. Juustoa olisi voinut olla reilusti vähemmän minun makuuni, enkä muutenkaan jaksanut syödä leipääni loppuun. Vähän pienempi leipä ja lautaselle salaattia tai muita lisukkeita sen sijaan, niin kokemus olisi parempi. Paikkana kiva kuitenkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.02.2010
Note 1

Restaurant: Ravintola Thai & Laos

Vihreä curry oli aidosti thaimaalaisen curryn makuista, nam!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 16.02.2010
Note 0

Restaurant: Ravintola Tay-Do

Ruoka oli pettymys: ennemminkin peruskiinalaista kuin aidosti vietnamilaista. Oma kana-annokseni oli niin suolainen etten voinut syödä loppuun. Seuralaisen nauta oli ihan ok, mutta silti jäi huono fiilis: harmitti käydä täällä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.02.2010
Note 0

Restaurant: C

Menu Rôtisseur oli erinomainen ja viinipaketti täydensi makuja oivasti. Tarjoilu oli ystävällistä ja ripeää, ja ruoista sekä viineistä kerrottiin asiantuntevasti.
Ainoa miinus on ravintolan ulkonäkö, joka toi ennemmin mieleen kulmakuppilan kuin gourmet-ravintolan. Johtunee kappaverhoista?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 62€ Hinzugefügt: 16.02.2010
Note 1

Restaurant: Gringos Locos Tampere

Perjantaina alkuillasta tarjoilijalla alkoi olla aikamoisen kiire eli esim. laskua saimme odotella. Palvelu kuitenkin säilyi ystävällisenä. Ruoka oli maukasta ja annokset tuhteja, burb.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.02.2010
Note 0

Restaurant: Ravintola blanko

Maukasta italialais-aasialaista fuusioruokaa. Hinta-laatusuhde ihan kelpo ja tarjoilu ystävällistä. Perjantai-iltana tilat meinasivat käydä ahtaiksi, joten viikonloppuisin varaus lienee paikallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.10.2008
Note 0


Bilder


Followers