Öffnet um 15:00

Gastropub Nordic

Note 4 / 5

Bewertungen (33)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lauantain aamupäivänä leppoisa tunnelma. Tilattiin riistapullat ja oluet (pils ja virolainen ipa). Olemme jonkinsortin nipoja mitä lihapulliin tulee mutta Nordic vetää meiltä maton jalkojen alta: jo aiemmin mainioista on tullut kenties vielä parempia! Riistapullissa koostumus täydellinen, maustettu niin hyvin kuin voi kuvitella ja vielä kastike sopivan täyteläinen vaikkei tippaakaan raskas. Muusi hyvää! Ainoa pikku parannuksen aihe, joka tuli mieleen: salaatin voisi tarjoilla alkuun vaikka leivän kanssa ja pullien oheen sitten perinteinen puolukka ja suolakurkku. Salaatissa olleet mummonkurkut muuten älyttömän hyviä! Kiitos! Tänne on pakko tulla uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.08.2016
Note 0

Oikein miellyttävä paikka. Erittäin hyvä, joviaali ja ystävällinen palvelu. Pub-ruoka huomattavasti keskimääräistä tasokkaampaa. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Myös erittäin viihtyisä paikka. Mukava istua iltaa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.01.2015
Note -1

Viihtyisä pub josta saa aina laadukasta palvelua, taatusti hyvää kotiruokaa ja juomavalikoimasta löytyy kaikille sopiva vaihtoehto. Maistiaisia tarjoillaan juomista! Kestosuosikki jota on helppo suositella vaikka aloituspaikaksi ja/tai kesken iltaa helppo poiketa hakemaan täytettä mahan pohjille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 02.12.2014
Note 0

Pieneen nälkään annokset menettelee. Suppea valikoima hanassa ja pullo-osastokin jättää toivomisen varaa. Asioin jatkossakin tuulensuussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 30.11.2014
Note 1

Ankka on aivan uskomattoman hyvää, erityisesti halpaan hintaansa nähden. Muissakaan annoksissa ei valittamista. Olutvalikoima on todella laaja ja juomista saa hyvät suositukset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0

Tyylikkäästi teemoitettu ja viihtyisä gastropub, joka tarjoaa maukasta ja mutkatonta ruokaa pieneen ja keskisuureen nälkään. Pohjoismaisuus on otettu paikan suunnittelussa huomioon astioita myöten. Eihän tämä mitään huippuhienoa ravintolaruokaa ole, vaan hyvää kotiruokatyyppistä hiukopalaa oluenjuonnin lomaan. Kertaakaan en ole joutunut pettymään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.06.2014
Note -1

Loistava paikka. Hinta-laatu kerrassaan erinomainen, palvelu ja olutvalikoima omassa lajissaa paikkakunnan paras!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.04.2014
Note -1

Keittiön käry tunki voimaana päälle. Vaihdoimme pöytää lähemmäs ovea, jossa toivoimme parempaa ilmas. Oliko liesituuletin rikki? Tuntui, että vaatteisiin jäi ruoan käry. Palvelu aika hidasta. Ruoka ok.


     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 20.09.2013
Note -2

Mainio palvelu, maistuva ruoka ja hyviä oluita. Tässä paikassa on tullut vierailtua paljon ja en muista milloin en olisi ollut tyytyväinen. Ruoka on perusvarmaa tavaraa, juuri sitä mitä lupaakin. Olutvalikoimasta löytyy aina jotain maistettavaa ja tiskin takana myös tunnetaan tuotteet. Suuri plussa siitä, että hanaoluesta tarjotaan maistiainen, jos on epävarma valinnasta. Ja ehkä vielä suurempi plussa tiskin takana hymyilevästä kaljupäisestä tukevasta herrasta, jonka asiakaspalvelusta voisi moni ottaa mallia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.08.2013
Note 0

Herkkuni Nordicissa on aina ruisreino kanalla ja mustaleima juustolla. Todella hyvää! Ruuan seuraksi ammattitaitoisilta baarimikoilta saa vinkkiä juomasta.

Palvelu on hyvää ja rentoa. Lisäplussaa kivasta tilasta, terassista ja musiikista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.07.2013
Note 0


Standort

Otavalankatu 3, 33100 Tampere - Route
(03) 2121 766
http://www.gastropub.net/nordic/

Options