Öffnet um 15:00

Gastropub Tuulensuu

Note 3.3 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (82)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Palvelu oli aika nuivaa, selvästi kiire painoi. Meidän pöytäämme palvellut nainen oli asiallinen ja piti huolta pöydästämme mutta tiskillä oli eri meininki.
Törkesti ylihinnoiteltu, pienet etanat maksoivat 13,50€ , leipä ei ollut kummoista. Hyvän makuinen annos oli onneksi.
Simpukat 350g / 16,50€ oli todella pettymys, simpukat ylikypsiä, liemi oli kurjaa ja samaa mitään sanomatonta leipää niiden kanssa. Olen antanut monta mahdollisuutta Tuulensuulle ja jokainen kerta on pettymys ruuan suhteen.
Viinillä voin käydä koska juomavalikoima on hyvä ja hämärä huone.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 11.12.2017
Note 0

Ilmeisesti aikansa kutakin kun lammaspullat vuohenjuustoperunoilla annos senkun pienenee ja nyt jäi jo vähän nälkä kun oli jo niin pieni annos. Salaatti puolikin annoksessa kärsinyt inflaation tomaatit loisti poissaolollaan ja persilja silppua annoksessa oli häivä entisestä. Toivottavasti kokilla oli vain huono päivä muuten täytyy etsiä uusi vakkari paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 05.11.2017
Note 0

Ruoka ihan perushyvää, ei mitään erikoista. Seuralaisen schnitzel oli kyllä herkullinen. Voin allekirjoittaa aiemman arvostelijankin kritisoimat asiat: pääruoan lisukkeena tarjoiltu "Pirkka esipaistettu patonki" on jokseenkin korni näky lautasen sivulla.

Ja palvelu on todella nihkeää. Olimme lähestulkoon ainoat ruokailijat ja silti jouduimme odottamaan ruokaa ja palvelua joka välissä ihan kummallisen kauan. Jälkiruoat ja -kahvit jäivät tämän takia tilaamatta, olisi varmaan tullut tunti lisää käyntiin. Vähän tuntui niinkuin olisivat mieluummin olleet ilman meitä, joten tämä heille suotakoon tulevaisuudessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 21.03.2017
Note 0

Hyvää ruokaa, tunnelmallinen miljöö, hidasta palvelua.
Ravintola viikonloppuiltana aivan täynnä, mikä selittänee henkilökunnan kiireisyyttä.
Mukava tunnelma, kuten gastropubille sopiikin.
Ruokana karitsanmaksaa, todella herkullista. Annos muutoin top10-tasoa, mutta lisukkeena tullut leipä (perus patonki, maistui kaupan itsepaistettavalta) ei jotenkin sopinut kokonaisuuteen. Myös seurueelle ruoat maistuivat.
Mutta se palvelu. Jokaista tilausta (juomat, ruoat jälkkärit) varten joutui itse huikkaamaan tarjoilijaa paikalle, joka ynseähkön oloisesti toki sitten tulikin. Ruuhkainen perjantai-ilta, mutta silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 01.03.2017
Note 0

On se vaan niin, että hyvät ruoka- ja juomalistat eikä edes kohtuullisesti onnistuva keittiö pelasta huonoa asiakaspalvelua. Palvelu on parhaanakin päivänä juuri ja juuri siedettävää, yleensä surkeaa tai törkeää. Tämä oli pitkään jopa jonkin asteinen kantapaikkani, mutta käyntiväli on venynyt niin pitkäksi, että seuraava ei tule olemaan tällä vuosikymmenellä. Miten pystyy yhteen ravintolaan valikoitumaan koko kaupungin moukimmat tarjoilijat? Vai onko käynyt niin, että yksi mätä omena on pilannut koko korin?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 11.10.2016
Note 0

Tunnelma on kotoisa, ja tykkään käydä Tuulensuussa etenkin syksyisin ja talvisin. Hyvät juomavalikoimat - muutakin kuin sitä olutta! Juomapuolella asiantunteva henkilökunta, ruuan kanssa palvelu aika vaihtelevaa... Maalaislohkoperunat ja niiden kanssa tulevat kastikkeet on pakko ottaa joka kerta - täydelliset!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.05.2016
Note -1

Turhan nuhjuinen, pimeä ja AHDAS ruokapaikaksi. Yleisilme muistuttaa pikemminkin juottolaa, eikä vastaa lainkaan ruuan laatua, joka taas on eronomainen. Paremmassa ympäristössä ruuasta voisi todella nauttia. Ainakin miesten vessa aivan törkeän siivottomassa kunnossa. Miinusta tulee myös siitä, että ruokalistaan ei ole merkitty, mitkä annoksista ovat laktoosittomia tai gluteenittomia. Tarjoilijakaan ei tiennyt, eikä kyllä kokkikaan! Kovin ammattitaidotonta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 07.02.2016
Note 2

Pidän miljööstä ja ruuasta, mutta palvelu tiskillä hyvin ylimielistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2015
Note 3

I love Tuulensuu. <3

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 14.11.2015
Note -2

Paikkahan on siis varsinaisesti olutravintola. Jos haluan syödä hyvin, menen muualle. Oluen ystävänä minua kuitenkin ilahduttavaa menun alkupala/pikkunaposteltava -osio. Oluita maistellessa tulee usein pieni suolaisen nälkä, ja siihen tarpeeseen tämä menun osa vastaa loistavasti. Kokeilemani pääruoat sen sijaan ovat tylsiä, suolaisia, rasvaisia ja sanoisinko rahvaanomaisia. Esim. annoksesta riippumatta samat rehut aseteltu salaatiksi koko pöytäseurueelle.

Henkilökunnallekin ruokailijat tuntuvat olevan vain välttämätön paha. Ehkä muutamalla tarjoilijalla on olutasiantuntemus lievästi kihahtanut päähän? Mutta jollei anna tämän häiritä, juomapuolelta löytyy kyllä kaikkea kiinnostavaa. Siihen voi tosin varautua, että jokin erä on päässyt loppumaan, mikä toki on tällaisessa paikassa täysin ymmärrettävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 0


Standort

Hämeenpuisto 23, 33210 Tampere - Route
(03) 2141 553
http://www.gastropub.net/tuulensuu/

Options