Öffnet um 12:00

Tivoli Smörrebröd & Öl

Note 3.3 / 5

Bewertungen (34)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Odotin mielenkiinnolla kokemusta, koska en ollut tanskalaisesa voileipä ravintolassa Suomessa. Tilasin kasvisyöjänä toisen listalla olevasta annoksesta. Lautasella oli paljon kiinankaalisalaattia ilman vinegrettiä. Juustoleipä, joka maistui pussisienikastikkeelta. Olin todella pettynyt ja toivon, että hieman panostettaisiin kasvisruoan tasoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.10.2017
Note 0

Illalla erittäin nopea ja ystävällinen palvelu, isot ja herkulliset annokset, herkulliset jälkiruoat ja kaupan päälle kahvit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.11.2015
Note -1

Hieno paikka ja konseptina "hiomaton timantti". Fiilis ja tunnelma oli hyvä mutta ruokaan pieni panostus tekisi paikasta loistavan, sillä annokseni (lämmin lihaleipä) suorastaan huusi hieman kastiketta vaikka ajatuksena sulanut juusto korvaisi sen mutta jäähtyessään juusto ei kauheen toimiva ole. Menen kyllä uudestaan maistelemaan listan muita leipiä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.11.2015
Note 0

Ei kiireiselle lounasaikaan. Tilasin kylmän kanaleivän, joka oli yksi päivän annoksista, kun ajattelin, että se tulee nopeasti.

leipä oli kelvollinen, mutta hieman mauton. Annokset olivat melko kalliitta niiden sisältöön nähden. Ravintola kun ei millään tavalla ole hieneon oloinen, eivätkä annoksetkaan kovin viimeisteltyjä.

Täällä näköjään kannattaa poiketa viiden vuoden välein, niin ei pety liian usein. Väkeä kuitenkin riittää, joten ehkä itsellä on liian korkeat odotukset.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.10.2015
Note 0

Ainekset teollisia, suoraan pussista ja purkista. Muutenkin olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 19.01.2015
Note -1

Kävimme kaverin kanssa nappaamassa nopeat eväät mukaan eräänä arki-iltana.
Nettisivujen mukaan "tanskalainen leipä- ja olutravintola" paljastuikin turkkilaiseksi (jossa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta vähän autenttisuus tästä paikasta hävisi sillä sekunnilla)

Kuten sanottua, otimme leivät mukaan ja siirryimme toisaalle syömään. Itse tilasin 16.5€ hintaisen leivän lehtipihvillä ja seuralaiseni otti paistettua kylmäsavulohta.

Lehtipihvi oli yllättäen nautaa, mutta kuivaa, sitkeää ja kylmää sellaista. Ei kovin säväyttänyt tuohon hintaan. Salaatti sitä tavallista ja halvinta. Onneksi seassa oli edes paistettua punasipulia joka oli hyvin valmistettu. Koko puuro oli hukutettu kylmään ja mauttomaan kastikkeeseen, varmaankin mallia pirkka ja suoraan pussista.

Seuralaiseni annos maksoi noin 15€ mutta ongelmat kastikkeen ja salaatin suhteen olivat samat kuin kalliimmassakin annoksessa. Kala oli kuulemma kohtuullisen hyvää. (Onko olemassa pahaa kylmäsavulohta?)

Yhteenveto:
Nykyisillä hinnoilla en suosittelisi paikkaa. Jos hintataso olisi mallia subway niin saattaisin toisinaan eksyä nopealle välipalalle.
Annokset eivät olleet suuria, hienoja tai hyvän makuisia. Tuohon hintaan olisi luullut edes yhden noista kolmesta täyttyvän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 20.12.2014
Note 1

Menimme ystäväni kanssa ravintolaan tarkoituksena syödä nopeasti leivät ennen menoa Plevnaan katsomaan 17:30 alkavaa elokuvaa. Teimme tilauksen noin klo 16:40. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja nopea, Juomat tulivat hetkessä ja jäimme odottamaan tilaamiamme leipiä. Meidän lisäksemme ravintolassa oli asiakkaita neljässä tai viidessä pöydässä ja muutamilla oli siinä vaiheessa jo ruoka edessään.
Klo 17:10 aloimme ihmetellä, kun leivät eivät olleet vieläkään tulleet. Kokki näytti koko ajan tekevän jotakin, mutta vallan tehokkaalta touhu ei näyttänyt. Viimein klo 17:20 saimme leivät. Kaverini metsästäjänleipä oli kuulemma ihan mukiinmenevä kun kova nälkä jo oli. Oma sienileipäni oli ala-arvoinen: Juustoköntti leivän päällä oli kuin kittiä, sieni-sipuli täyte oli täysin mauton ja leipänä alla oli kaksi kuivankäkkyrää paahtoleipäviipaletta. Ohessa olevat kasvikset sentään olivat tuoreita ja hyviä. Pakko oli niellä se sotku, vaikka ei todellakaan maistunut, sillä ei huvittanut lähteä nälkäisenä istumaan kahden tunnin leffaan - josta muuten myöhästyimme.

Kaiken kukkuraksi: kun olimme noin puolivälissä omia annoksiamme, kokki tuli viereiseen pöytään syömään itselleen tekemäänsä ruokaa. En ole aiemmin IKINÄ MISSÄÄN ravintolassa nähnyt, että henkilökunta aterioi asiakkaiden kanssa samoissa tiloissa!
Kokemus oli kaikkinensa sellainen, että tämän paikan kierrän vastaisuudessa kaukaa. En voi suositella kenellekään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 05.12.2014
Note 1

Yksi lempparipaikoistani, kun kaipaan hieman kevyempää vaihtoehtoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 16.08.2014
Note -1

Maukas kanavuohenjuustoleipä. Annosta kuitenkin vaivasi sama ongelma minkä olen kohdannut tähän asti aina vuohenjuustoleivissä, juustoa on niin paljon että melkein puolet siitä saa kaapia lautasen reunalle että voi maistaa muutakin. "Leipä" on hieman harhaanjohtava nimi annokselle jossa vuohenjuuston, kanan ja salaatin alta löytyy lähes huomaamaton paahtoleipäviipale. Ehkäpä vuohenjuustokana salaattipedillä kuvailisi annosta paremmin.
Kaikki ainekset kuitenkin maukkaita ja hyvin yhteensopivia ja annoksen koko hyvä. Seuralaiseni kampelaleipä myös maukas ja hyvin kypsennetty. Hintalaatusuhde kohdallaan ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 05.07.2014
Note 1

Ystävällinen hymyilevä henkilökunta. Täydellisesti paistetut leivät,broilerit, munat, pekonit ja muut. Vuohenjuuston paisto esim oli täydellisimmistä täydellisin. 2 kertaa olemme käyneet ja menemme myös jatkossa. T. Karita ja Ville

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.07.2014
Note -2

Community

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Itäinenkatu 7, 33210 Tampere - Route
http://www.tivolibar.fi/

Options