Mittagessen jetzt erhältlich

Ravintola Piemonte

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (74)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ruokalistan perusteella odotin enemmän. Siika-annos oli kaunis, mutta annoksen suolaisuus peitti täysin siian muutenkin hentoisen maun. Juustoliha-alkupalalautasen juustot olivat herkullisia, mutta liha tarkoitti tässä yhteydessä rullalle laitettuja leikkeleitä ja aiheutti pienehkön pettymyksen. Periaatteessa ok, mutta ei todennäköisesti tule käytyä uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.12.2015
Note -1

Pakko kommentoida tuota edellistä vuodatusta. Olen itse käynyt useasti syömässä Piemontessa enkä ole koskaan saanut pettyä, en lounaalla enkä illalla. Taisi olla kirjoittajalla herne nenässä jo valmiiksi

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 21.12.2015
Note -5

Aivan parasta, Huikeaa ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.12.2015
Note -6

Suuntasimme tänne yhden erinomaisen lounaskokemuksen (erinomainen pasta, risotto, salaatti) jälkeen illalliselle korkein odotuksin. Ikävä kyllä kokonaisuus oli pettymys. Alkukupalaksi nautittu sokerisuolattu lohi timjami-aprikoosihillokkeella kuulosti herkulliselle, mutta jätti hieman tunkkaisen vaikutelman. Kala ei ollut ihan tuoreimmasta päästä. Seuralaiseni otti pääruoaksi paistettua siikaa, joka oli ruokalajeista onnistunein, oikein hyvä. Oma pääruokani oli porsaankylki cracling, omena-linssimuhennoksella, haudutetulla salottisipulilla ja sinappimajoneesilla. Kokonaisuus oli varsin keskinkertainen. Vähän kuin ketjuravintolan lounasbuffetin joulukinkku, jonka lisukkeet eivät myöskään aiheuttaneet ilonkiljahduksia. Ajattelimme, että jos sitten jälkiruoka ilostuttaisi. Valitettavasti seuralaiseni panettonea sitruunasorbetilla ja suklaakastikkeella ei toiminut ollenkaan. Iso, kuiva kakkulohkare yhteensopimattomine lisukkeineen oli suorastaan surullinen kokemus. Oma pipari-juustokakku appelsiinihilokkeella vaikutti pari päivää vanhalle, eikä siinäkään makean ja kirpeän liitto toiminut ollenkaan. Ravintolan palvelu oli ihan ystävällistä ja hymyilevää, mutta ei pystynyt pelastamaan kokonaisuutta. Tämä olisi menetellyt edullisena/keskihintaisena lounasruokana, mutta 159 euroa kahdelta hengeltä juomineen oli tämän tasoisesta kokonaisuudesta aivan liikaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.12.2015
Note 1

Italialaistyylinen viinibaari, jossa tarjolla myös gourmet-vivahteista ruokaa. Vain lounaan perusteella arvioituna ruoka on ollut erittäin hyvää ja tarjoilu toiminut ystävällisesti. Ikävää on, ettei viinejä ole uskaltanut kesken työpäivän maistelemaan, koska valikoima näyttää houkuttelevalta. Ehkä tuonne joskus ehtii illallakin. Pikkaisen pienehköjä pyrkivät annokset meidän äijäporukan mielestä olemaan, monesti ainakin joku porukasta olisi halunnut syönyt vielä vähän lisääkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.10.2015
Note 1

Alkupalaksi nauttimamme leipä ja pesto olivat aivan erinomaisen hyviä, pääruoaksi valitut risotto piemontese ja kampasimpukka-sitrusrisotto suorastaan taivallista. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja viinisuositukset mainioita. Piemontea voi suositella lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.01.2015
Note -1

Hieno kokemus! Hinta koko menu, alku-pää-jälkiruoka. Palvelu ystävällistä jopa hymyilevää, ruoka oivallisen hyvää, annokset hyvännäkösiä ja täyteen tultiin sopivasti liikaa. Mennään varmasti uudestaan ja suositellaan muillekin. Hyvät viinit ja asiansa osaava henkilökunta salissa ja keittiössä. Oikein paljon KIITOS!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 11.01.2015
Note 0

Asuin useamman vuoden ko. paikan naapurissa viinilista hyvä mukava paikka poiketa töitten jälkeen lasilliselle. Ruoka valitettavasti hinta ja latu eivät ole kohdanneet niinä kertoina kun olen käynyt. Hyvää viinit, pahaa ruoka, palvelu keskinkertaista

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.09.2014
Note -1

Aivan mahtava kokemus Vinoteca del Piemontessa! Palvelu toimi hyvin, kaikki ruoat olivat onnistuneita ja juomat likipitäen täydellisiä. Edellisenä iltana testattu Perla jäi tällä kertaa toiseksi. Voin suositella lämpimästi, taso ei ole hiipunut vuosien kuluessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 13.10.2013
Note 0

Olimme viiden seurue, emmekä mahtuneet kunnolla neljän hengen pöytään, joten ravintolapäällikkö yhdisti kaksi pöytää yhdeksi. Ennen kuin pöydät olivat vielä valmiina astelin muutaman askeleen pöytiä kohti ja tarjoilija huusi äkäsesti: "Älkää vielä menkö sinne, pöydät eivät ole valmiina!" Muutenkin palvelu oli huonoa ja tarjoilijat hyvin apaattisia. Eikä siinä vielä kaikki.. ruokakin oli mautonta ja 23 euron pihvi oli harmaan värinen, eikä sitä oltu ruskistettu kunnolla. Makukin oli vetinen. Yritimme palauttaa pihvin takaisin keittiöön, mutta ravintolapäällikkö ei tähän suostunut. Hetken kinastelun jälkeen maksoimme pihvin ja lähdimme. En mene tähän ravintolaan enää uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 150€ Hinzugefügt: 05.08.2013
Note 0


Standort

Suvantokatu 9, 33100 Tampere - Route
03-2255505
http://www.piemonte.fi

Options