Unknown

Yitong Hotpot

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.08.2017
Rating: 0

Foodora-palvelun kautta on tullut tilattua useampaan otteeseen, ja vain yksi annos (katkarapuna ja paistettuna nuudeleita) tuotti pettymyksen kuivuudellaan. Sen sijaan Kenraali Tson kana on ollut todella onnistunut joka kerta, ja mukava poikkeus kaupungin muista kiinalaisista jotka tarjoavat niitä samoja liha x kastikkeessa y-annoksia.

Annoksissa on ollut tuoreet ja napakasti kypsennetetyt vihannekset, todella hyvät mausteet, ja määräkin on ollut sellainen että ei ole todellakaan jäänyt nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.05.2016
Rating: 0

Tampereen autenttisinta kiinalaista ruokaa. Kerrankin noutokiinalaisessa ei maistu natriumglutamaatti, vaan kunnolla chili, valkosipuli ja tuoreet kasvikset. Suosittelen kokeilemaan, vaihtoehtoja on myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.12.2015
Rating: 0

Olen nyt käynyt paikassa lounaalla noin kerran viikossa. Alussa (pää)ruoat olivat vähän mauttomia ja haaleita - nykyään todella hyviä. Myös sushi-valikoima on laajentunut aiemmasta, mielestäni ihan ok nyt.

Loistava ainakin lounaspaikkana, sisustus ehkä vähän kolkko.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.10.2015
Rating: 1

Groupen-tarjouksella tuo oli 12 €, mutta silti aivan ylihintainen. Makkarat oli korvattu jollain pakaste seillä tai vastaavalla. Halpaa kesäkurpitsaa oli paljon, samoin sieniä. Idea on ehkä hyvä, mutta tuollaista pataa emme tule uudelleen syömään 24€urolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 15.07.2015
Rating: -2

Todella kiva kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 30.06.2015
Rating: -2

Groupon-tarjouksella kävimme syömässä hotpot-ateriat kaksi yhden hinnalla, eli vaivaiset 12 euroa per nenä. Palvelu oli erittäin ystävällistä, muttei liian päällekäyvää, ja ruoka erittäin herkullista. Sisustus on näin suomalaiseen silmään vähän kornin tuntuinen, mutta itse asiassa aika autenttista kiinalaista tyyliä.

Hieman erilainen kokemus kuin mihin olen Kiinassa tottunut, sillä yhden ison padan sijasta kaikki seurueen jäsenet saivat oman pienen patansa. Toisaalta tämä tietysti vie tapahtumasta tietynlaisen hauskuuden, mutta sopii kuitenkin ehkä paremmin suomalaisille ruokailijoille. Eipä tarvinnut tapella parhaista paloista, ja oman liemenkin sai valita juuri sellaiseksi kuin halusi. Tosin sain sen vaikutelman, että isokin pata olisi yritetty järjestää, jos olisimme sellaisen halunneet.

Koska pienen padan kiehumisessa kestää vähän kauemmin kuin ison, kannattaa ruokailuun varata aika reippaasti aikaa. Hotpotin luonteeseen tietysti muutenkin kuuluu verkkainen ateriointi, mutta tällä kertaa koko operaatioon meni lähemmäs kolme tuntia.

Kaikki valitsemani menun ainekset tuntuivat laadukkailta ja olivat juuri sopivan kokoisia keittelyyn. Kaikki oli oikeastaan täsmälleen sellaista, kuin mitä Kiinassakin yleensä tarjotaan--ehkäpä ainekset tulevat jostain suuresta hotpot-tukusta. Jos on epävarma siitä, kuinka tulista ruokaa haluaa, kannattaa valita alkuun hieman miedompi liemi, koska siihen sai halutessaan myös jälkikäteen lisätä tulisuutta.

Vasta hiljattain auenneen ravintolan henkilökunta pyysi myös palautetta ravintolan kehittämiseksi, ja jäi sellainen vaikutelma, että palaute otettiin myös huomioon. Tarjoilija myös mielellään kertoi hotpot-perinteestä ja opasti pada käytössä. Käytettävänä oli sekä syömäpuikkoja että haarukoita, reikäkauhoja ja pihtejä.

Jos jotain pahaa pitäisi kokemuksesta sanoa, niin lihaa oli annoksessa aika reippaasti suhteessa kasviksiin. Tai siis kasviksia oli ihan sopivasti, mutta lihaa aivan julmetusti, mikä tietenkin nostaa annoksen hintaa. Normaalihinta 24 euroa olisikin itselleni vähän liian paljon, vaikka hinta-laatusuhde olisi silloinkin ihan hyvä. Kasvisvaihtoehtoja ei toistaiseksi ollut tarjolla, mutta niitäkin on kuulemma tulossa, kunhan toiminta pääsee hyvin käyntiin.

Kaikkein parasta mielestäni olisi, jos kaikki ainekset saisi itse valita listalta, mutta tämäkin ratkaisu on kuulemma kehitteillä. Olisi myös kiva, jos dippivaihtoehtoja olisi vähän erilaisia, joita voisi vaikka muiden kanssa jakaa. Lisäksi neljän hengen pöytiä oli muotonsa takia vaikea saada isommiksi ryhmiksi suuremmille seurueille, ja pöydänjalat olivat välillä vähän tiellä.

Näitä pikkuseikkoja lukuun ottamatta kokemus oli aivan loistava, ja suosittelen ehdottomasti muillekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.05.2015
Rating: 6

Hotpot oli tosi hauska kokemus eikä jäänyt nälkä! Olimme äitienpäivää juhlistamassa ja otimme 4+1 hengen seurueellemme yhden menun kutakin, niitä on siis 4 vaihtoehtoa. Hyvää oli, ja erityisen hauska akun sai vaihdella aineksia naapurin kanssa ja keittää itse ruokansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 10.05.2015
Rating: 2

Yi Tong Hotpot on todella hyvä aasialainen ravintola, ruoan makuun oli 100% alkuperäinen Kiinalaista ruokaa, ravintolan omistaja ja tarjoilija ovat ystävällisä. Hinta on kohtuullista verrattuna muista ravintolisistä. Kannattaa maistaa siinä erikoista Hotpot.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.05.2015
Rating: -2

Tiistainen buffet-lounas. Aavistuksen huomaamattomalle paikalle avautunut ravintola on siisti ja yllättävän tilava. Lounasaikaan tiluksia hallitsee massiivisehko tarjoilukärrykompleksi, josta appeet mätetään lautaselle.

Salaattiosio tyypillinen ja vaatimattomahko, sushit sijoitettu tähän osaan. Makeja ja nigireitä useita erilaisia, laatu tasaisen kohtalainen - plussaa pehmeästä levästä. Soijakastike poikkeuksellisen suolaista. Lämpimien osastolla riisiä ja nuudelia, kolmea friteerattua jöötiä sekä laaja otanta vaihtelevia kastiketyyppisiä ruokalajeja. Ok materiaalia, ei huippuja muttei rimanalituksiakaan. Tee/kahvi kuuluu hintaan.

Palvelu pöytiinohjauksen osalta tehokasta. Tavanomainen lounas, illalliselle voisi antaa vielä mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.05.2015
Rating: 1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Tuomiokirkonkatu 24, 33100 Tampere - Route
0400 98 88 85
http://www.Hotpot-restaurant.fi

Options