JaTaas

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Ala Riesto suljetaan sunnuntaina 18:00. Ravintolassa mainitaan, että viimeisen tunnin aikana myydään ruokaa vain mukaan. Menimme tilaamaan ruokaa 17:45, mutta tilausta ei otettu vastaan. Sen sijaan keittiöstä vain huudettiin tylysti että keittiö on kiinni! Surkeaa palvelua. Viimeinen kerta kyseisessä läävässä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2023
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Borneo

The restaurant has a nice atmosphere and service is fast.
However, the food... I ordered the house special 'Borneo mee goreng' evaluated as one chili and got inedible three+ chili disaster! Maybe the the disaster was caused by the fact that I ordered the dish close to kitchen closing time. Yet it was unacceptable!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 21.07.2022
Rating: 0

Restaurant: Haru sushi and salad buffet

Helsingin paras sushi-buffet. Monipuolinen valikoima, hyvin maustettu riisi, laaja salaatti tarjonta ja lisäksi Japanilaisia erikoisuuksia tarjolla

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 21.01.2016
Rating: -1

Restaurant: Makuja sushi restaurant

Heikko tasoinen sushi-buffetti. Riisin maku kuvottava, soija imelää ja jotenkin hämärän makuista.
Erikoinen tilanne ravintolassa tapahtui, kun lapseni tipautti vahingossa lautasen. Uutta sushi-settiä ottaessamme, ravintolan takahuoneesta säntäsi paikalle kiihtynyt mies, joka vaati vaihtamaan lautasemme toisiin, halvempiin, ja moitti meitä äänekkäästi siitä, ettemme olleet tulleet pyytämään anteeksi lautasen rikkomista. Tarjoilijalle olimme jo lautasen rikkoutumista pahoitelleet. Se ei näemmä riittänyt.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Gluto Street Food gluten-free

Tryffelipasta oli aivan mauton, ylihintainen ja ylikeitetty. Ylihinnoiteltu, pahanmakuinen lisäke.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Woolshed Helsinki Australian Gastropub

Woolshed on lähes täydellinen lounaspaikka. Pääruuat ja lisäkkeet ovat laadukkaita, maukkaita ja tuoreita. Hinta/laatu-suhde on Erinomainen. Ravintolassa on myös mukavat tilat ja henkilökunta. Erityisenä esimerkkinä täytyy mainita lounas, johon kuului 1/2 hummeri ja 150 g grillipihvi, tomaattikeitto, omenapiirakka ja kahvi hintaan 9,7 euroa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.08.2014
Rating: 1

Restaurant: Sportsbar Töölö

hyvä pitsa, juustoa hiukan säännöstelisin

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Oliva Verde italian

Erinomainen Frutti di Mare-pasta, hiukan hallimaisessa ravintolassa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.01.2014
Rating: 0

Restaurant: KuuKuu bar restaurant

Kuukuu sijoituu erinomaiselle paikalle viikonlopun iltarientoja ajatellen; ravintolasta on helppo jatkaa matkaa mihin tahansa helsingissä aikookaan mennä. Ravintolatila taas on kaksijakoinen: Baarin puoli on yllättäin viihtyisä, mutta ruokasali kirkkomaisen korkea ja hivenen kolho; vanhanaikaiseksi kulunut kohokuviointi maalaus tai kesy modernismi ei ruokasalissa juuri säväytä.
Alkupaloiksi tilatuista Härkäcarpacciosta (10 €) ja Kuukuun kalalautasesta (9,5 €) jälkimmäinen oli erinomainen ja edellinen pettymys. Kalalautasessa siika ja lohi lähentelivät täydellisyyttä ja carpacciolautanen vaihtoi lopulta omistajaa yhdellä sillipalalla. Toisaalta juuri silli jakoi myös syöjien mielipiteet;carpaccio lautasesta luopunut syöjä piti silliä taivaallisena ja carpacciolautasen saanut syöjä taas piti sitä liian voimakkaana ja hivenen teollisen makuisena. Carpaccio taas oli hiukan mautonta, hiukan liian pehmeää ja kummallisen symmetrisen muotoista. Purutuntuma puuttui lihasta täysin ja yhdistettynä ohuisiin ja symmetrisen muotoisiin paloihin, se herätti epäilyksen teollisesta lihavalmisteesta.
Pääruuiksi tilattiin Talon lihapullat (16 €) ja Vuohenjuustosalaatti (15 €). Lihapullien rakenne oli erinoimainen, mutta pullat olivat mauttomia ja samankaltaisen kastikkeen kanssa päällimmäiseksi mauksi nousi suolaisuus. Perunamuusissa taas maistui liian hidas jäähdytys; muusin hyvä rakenne ei piilottanut tunkkaista makua. Kokonaisuudessan Talon lihapullat oli tylsä annos mutta sen koko oli sopivasti riittävän suuri. Maustekurkun puuttuminen kyseistä annoksesta oli hämmentävää.
Myös Vuohenjuustosalaatti oli suhteellisen tylsä. Ainut yllätys koko annoksessa oli suuri Hasselpähkinöiden määrä; hasselpähkinät herättivät lähinnä kysymyksen: miksi?
Kuukuu on ehkä pakko käydä kokeilemassa toisen kerran; ainakin ravintolassa on yritystä ja sijaintikin on sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 10.10.2011
Rating: 3

Restaurant: Allotria

Söimme Alltriossa kolmen ruokalajin lauantailounaan ja jokaisessa ruokalajissa oli selkeitä heikkouksia, jopa vikoja.
Alkuruokamme olivat Paahdettua halloumi-juustoa ja punajuuricarpacciota ja Suolaliemessä graavattua lohta... Alkuruoistamme vain Halloumin valmistuksen voi sanoa onnistuneen. Halloumille tyypillinen ylisuolaisuus oli pois ja juusto oli mainiosti paahdettu. Punajuuri olisi sen sijaan saanut kypsyä hiukan kauemmin; oletan että carpaccion ei tulisi narskua hampaissa. Myös lohen rakenne oli hämmästyttävä; kalan, oli se sitten graavattu, savustettu tai Sushiksi valmistettu, tulisi lohjeta haarukan alla tai ainakin hampaissa. Kalasta puuttui myös suola ja siinä oli kalanrasvaa ja, vaikka se ei sentään raa'alta maistunutkaan, se palautettiin keittiöön.
Kun palautimme ensimmäisen ruoan keittiöön niin kokkikin tuli paikalle kyselemään palautuksen syytä, selitimme että kalan rakenne ei vastannut oletustani kypsästä, syötäväksi tarkoitusta kalasta ja ja että kala oli suolaton. Tarjoilija toikin ystävällisesti ... suola- ja pippurimyllyt pöytäämme ennen pääruokia.
Se oli onni.
Pääruuaksi tilaamani paahdettu siika oli myös suolaton. Toisaalta siika oli paahdettu taidokkasti ja sen lisäkkeenä tarjottujen kasvisten kypsyysaste oli sopiva ja maku erinomainen.
Toisena pääruokana tilattu Tattikaalikääryleet, puolukkakastiketta ja juuresmuusia oli sen sijaan pettymys. Kaalikääryleiden nimessä tatti-etuliite oli turha ja juuresmuusi olisi voinut olla nimeltään porkkanamuusi tai jopa paistamatta jätetty porkkanalaatikko.
Jälkiruoista juustokakku menetteli, mutta kirsikkahilloke jugurttipannacotta tarttui kitalakeen.
Ravintolan hyväksi voidaan ehdottomasti lukea se, että graavilohi-alkuruokaa ei laskutettu ja palautuksen hyvittämiseksi tarjottiin vielä juustokakku jälkiruoaksi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 27.11.2009
Rating: 4


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites