Kitchen is open

Sportsbar Töölö

Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (9)

Ravintola on epämiellyttävä ja lehtipihvit epäilyksiä herättäviä. En suosittele. Aikoinaan sai paikasta hyviä lehtipihviä, mutten tiedä minne ne katosivat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.07.2017
Rating: 0

Lehtipihvi maultaan ok, mutta tavallista isompi ja edullinen. Pizza myös iso ja hyvä.

Tultuamme sisään, televisiosta pauhasi kovalla äänellä Hifkin jääkiekkomatsi vaikkei sitä yksikään katsonut. Kysyimme olisiko mahdollista saada Jokereiden khl-peliin ääntä (näkyi yhdestä tv:stä) , vastaus oli töykeä "Hifk-pelissä on äänet". Keskusteltuamme myöhemmin toisen työntekijän kanssa, saimme omaan nurkkaukseen television äänet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 01.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

hyvä ruoka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.12.2014
Rating: 0

Raksamies junior.
Viidentähden illallisia en odottanut, vaikka keskiarvopisteet täällä hurjan korkeat ovatkin. Ruoan laatu 4,3. Odotan innolla.

Sporttibaarimiljöö. Jengi repii keskaria lounasaikaan. Puhekielenä ruotsi. Tiskin takana intialaisenemmistön edustaja. Lounaslistalla pizzaa, intialaista ja perinteistä kotimaista. Koska olen tyhmä, rakastan riskejä ja haluan kokeilla keittiön todellista osaamista, tilaan lounaslistalta sveitsinleikkeen kermaperunoilla. Aijai. Tässä on monta miinaa.

Lounaaseen kuuluu salaatti ja kahvi. Salaattipöytää en näe. Noh, ehkä se tuodaan annoksena.

Vesi kannuissa. Lämmintä. Puolisiistiä, mutta jotenkin nuhjua. Ei puhettakaan ruokaliinoista, ei edes ruokailuvälineistä pöydissä. Tyhjään puupöytään joutuu itse kantamaan koristetta.

Pienen odotuksen jälkeen pöytääni saapuu surkeannäköinen annos. Tällaisen äijäräkälään olettaisi annoskoon olevan edes siedettävä, mutta nyt ollaan fine dining -osastolla. (Tosin viereisen pöydän kantisäijälle kannetaan miehisempi annos. Ehkä minä lyhytkokoisempana en ansaitse täyttä annosta. Hän saa lisäksi salaattilautasen, jota sitäkään minulle ei tuoda.) Minulle sen sijaan kannetaan viereen maustetarjotin, ihan kuin keittiö tietäisi jo valmiiksi tarjoavansa mautonta roskaa. Varsinkin kun tämä annos ei tarvitse edes ketsuppia. Poikkeuksellinen ajatus.

Leike on 99-prosenttisen varmasti einesmöhkäle. (Veikkaisin Lidliä.) Ihan ok, mutta uunilämmitteisen oloinen. Ei se ainakaan pannulla ole käynyt. Kermaperunat ovat ok, toki luultavasti mikrolämmitteiset nekin. Suolaa on jotenkuten. Lisäksi punasipuli-papu-paprikaa ja sitruunanlohko leikkeen päällä. Poks, huoltamomenoa heikolla tasolla.

Vaikka lounasannos maksoi "vain" 8.80€, se on tästä kokonaisuudesta liikaa. Kahvi oli tosin ihan hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.09.2014
Rating: 1

hyvä pitsa, juustoa hiukan säännöstelisin

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Pizza maistui erittäin hyvältä ja oli hyvän kokoinen. Pizza pöytään tilauksesta n. 10 minuuttia. Hinnan ja laadun suhde mainio!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.11.2013
Rating: 0

Geneeristen turkkilaisten pitsojen keskellä Sportbar Töölö yllätti erittäin positiivisesti.
Pohja oli ohut eikä liian pullamainen. Täytteet olivat laadukkaita ja vaihtoehtoja oli kattavasti. Juusto suli joukkoon sulavasti eikä muodostanut ns. "kantta".
Erityisesti hinta huomioon ottaen olivat pitsat erittäin maukkaita ja myös isoja. Voin suositella Sportbaria hyvällä omallatunnolla.
- Alphaguido

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.07.2013
Rating: -1

Söin lohta lohkoperunoilla. Lohi oli herkullista, lohkoperunat rapeita ja vihannekset tuoreita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.06.2013
Rating: 0

Ainakin paikan silakat ovat maukkaat. Perunamuusin kruunaa voisilmä. Myös annoksen ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. Kahvi tarjoillaan pöytiin kermakon kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.03.2013
Rating: 1

Location

Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki - Route