Suljettu nyt

Zhou's place

kiinalaista
Arvosana 3.9 / 5

kiinalainen ravintola.
http://zhousplace.fi/


Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Buffetissa käynyt useaan otteeseen, hinta-laatu-suhteeltaan ihan ykkönen tampereella, toisaalta sillä ne muutkin kiinalaiset paikat pärjää. Paikka ei ole mitenkään ainutlaatuinen, ja omat heikkoutensa tälläkin paikalla, juurikin se sushi mitä täällä kehutaan ja lytätään vuoron perään. Ei hyvä-ei paha. Tietääkseni kuitenkin tampereen ainut buffet missä saa sushia kiskoa enemmänkin. Muu buffetannos erittäin hyvää ja sitä saa riittävästi kunhan on ajoissa liikkeellä, ei kuulu ilmeisesti tapoihin pitää kattausta yllä viimeiseen 15min eikä varsinkaan yli.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 0

Ruoka pöytään tuotaessa valmiiksi haaleaa. Palvelua sai odottaa vaikka olimme lähes ainoat koko paikassa. Jälkiruoat jäi tilaamatta...En välttämättä tule toista kertaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Arvostelen pelkän sunnuntain buffetin perusteella. Buffet oli kyllä valitettavasti todella huono. Ei kyllä pysty ymmärtämään tämän sivun sushi-kehuja. Kauppahalliin ja Makaan verrattuna ei voi puhua edes samasta ruokalajista. Sushi oli kylmää mautonta ja nihkeää. Buffetin tarjonta oli ainakin viikko sitten todella suppea. Riisikin oli loppu ja sitä kesti saada lisää. En pysty suosittelemaan kenellekään. Palvelu nyt oli ihan ystävällistä. Olisi toki voinut ilmoittaa ennen maksamista ettei susheja ja riisiä riitä tarpeeksi. Liekö sitten tilattavat annokset parempia. Ehkäpä, ainakin kaveri on kehunut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1380€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 1

Aivan loistava paikka paras tampereella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: -2

Itse kiinalainen ruoka oli oikein hyvää ja maistuvaa. Ei liian mausteista tai muutenkaan mitään liikaa vaan todella hyvää kiinalaista. Sushista en nyt osaa sanoa mikä oikeasti on hyvää ja mikä ei mutta tykkäsin osasta ja osasta taas en (tottumaton). Keitto oli minusta todella hyvää. Salaattipöytä oli hyvin vaatimaton buffetissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: -1

Aivan ihana palvelu, joka kerta tulen oikein hyvälle tuulelle kun paikan päällä käyn. Ruuan hinta-laatu-suhde on ihan kymppi, ja sushit maistuvat erinomaisilta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: -2

Ihan loistava paikka. Pidän sushista, olen käynyt lounaalla jo 6 kertaa :) juuri nyt bussissa menossa seitsemättä kertaa. Ruoka maittavaa, joskus hieman huomautettavaa, mutta yleensä loistavaa. Jälkiruokaa olen usein kaivannut, eikä karkit ole minusta oikein hyvä jälkiruoka. Muuten olen tykännyt, etenkin sushista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: -2

Hyvien suositusten perusteella kävin hakemassa mukaan kaksi annosta: chilitofua ja Kongbao-tofua. Tofusta joutui maksamaan euron ekstraa vrt. kana ja naudanliha. Enpä ole ennen moiseen törmännyt , että hinta nousee, kun tilaa tofua. Naismyyjä ei osannut juuri suomea (ei ollenkaan englantia) ja ei millään tajunnut, että halusin tofua. Ruoat tulivat suhteellisen nopeasti. Kotona alkoi vasta kunnon pettymys. Riisiä oli erittäin paljon, mutta kastiketta liian vähän. Ja se itse "ruoka". Mautonta, limaista ja kertakaikkiaan vastenmielistä. Annosten piti olla erilaisia, mutta erotuksena oli, että toisessa oli maapähkinöitä. Laiska kokki tms. Otti pirusti päähän, että jäi syöminenkin kesken. Ei enää ikinä tätä paikkaa. Hävetkää, mitä tarjoatte.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.04.2015
Arvosana: 1

Hieman on makujen laatu pudonnut kun Zhou itse ei ole aina kokkaamassa

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: -3

Sunnuntaibuffet Grouponin tarjouksena juuri koettu. Etenkin sushitarjonta (13-14 erilaista) nostaa tämän kiinalaisen buffetin eri tasolle kun muut kaupungissa kokemani kiinalaiset buffetit, jossa sushia tarjotaan. Valikoimaa susheissa on runsaasti, ne on tehty erittäin kauniisti ja toisin kuin usean muun buffetin sushit, eri sushien maku eroaa toisitaan. Sushien täytteissä ja päälysissä ei ole säästelty, vaan rapua lohta, kasviksia, tonnikalatäytettä tai munakasta oli joka sushissa runsaasti riisin ohella.
Kastikevaihtoehtoja nuudelin ja riisin kanssa ei ollut sitten taas kauhean monta; selkeästi buffetti painottuu sushiin. Kastikkeet olivat samanlaista, mitä muissakin kiinalaisissa. Friteeratut kanat ovat hieman erilaisia kuin mihin muualla olen tottunut: frityyri on jotenkin kuohkeampi, pehmeämpi ja makeampi.
Paikka on tyylikäs, puhdas ja siisti.
Jos haluaa kohtuuhintaan viikonloppubuffetin, joka painottuu etenkin laajaan sushivalikoimaan, voin suositella Zhou'sia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pinninkatu 32, 33100 Tampere - Reitti
03-213 2468
http://zhousplace.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita