Keittiö auki

Ravintola Bai Wei

kiinalainen
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli parhaillaan keskivertoa mutta palvelu oli aivan surkeaa. Eipä tähän mitään lisättävää sitten ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: -1

ei jatkoon :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: -6

Tilasin siis takeaway annoksena Pekingin nautaa. Annos hintava laatuun nähden.Ruoka mautonta.Muissa ravintoloissa olen tottunut,että kyseisessä annoksessa on hieman potkua.Annoksessa säilyke sieniä, pakaste herneitä ja maissia,josta iso miinus.Plussana,että annosta ei tarvinnut kauaa odottaa.Palvelu välttävää.Sain tiskillä listan kouraan ja tarjoilija lähti hääräämään muuta,vaikka olisin halunnut tilata heti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: -1

Petyimme paikkaan. Kävimme kaveriporukalla syömässä kyseisessä ravintolassa 4-hengen ateriakokonaisuuden. Tilausta tehdessä kävi ilmi, että tarjoilija ei edes yritä puhua suomea vaan jotain epäselvää englantikiina-sekoitusta. Pienen sählingin jälkeen saimme pöydän ateriat tilattua, jonka jälkeen tarjoilija sitten häipyi pöydästä kysymättä edes mitä haluamme juoda. Tarjoilija sanoi vain välttämättömän, sanavarastoon kuului lähinnä sana "ok". Ei kysytty ruuasta mitään, ei juomista, ei toivotettu hyvää ruokahalua tai yhtään mitään. Ainoa spontaani kontakti ruokailun aikana oli, kun meiltä kysyttiin jokos haluaisimme jälkiruuat (englanniksi siis...). Lopetettua ruokailumme kesti varmaan puolituntia saada lasku, kun henkilökuntaa ei näkynyt missään. En ole koskaan missään kokenut vastaavaa palvelua. Kaiken kruunaa se, että pyytäessämme jääneet ruuat kotiin meille tuotiin pöytään ruokarasiat joihin ruoka piti itse kauhoa. Kaikkialla muualla tämä tehdään keittiön puolella.

Ruoka itsessään ei ollut myöskään kovin kummoista. Keskimääräistä kiinalaista heikompaa mutta toisaalta myös keskimääräistä kalliimpaa.

Valitettavasti en voi suositella paikkaa ainakaan a la cartena. Lounasaikaan ravintola voi olla ehkä ihan ok, kun palvelun tasolla ei ole niin suurta vaikutusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 3

Pettymys. Huonoa asiakaspalvelua, ylihinnoiteltu. Ruoka ei edes ollut sellaista kuin tilasin,annoskoko pieni ja ruoka muutenkin mautonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.06.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava mesta! Ruoka hyvää ja halpaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: -2

Essonbaari tunnelma. palvelu hälläväliä tyyliin.ruoka mauton,osin erittäin huono.en mene koslaan uudelleen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Ruoka itsessään hyvää, hinta-laatusuhde kohdallaan. Palvelu taas ei, jos lähellä olisi yhtään vastaava kiinalainen ravintola, en kävisi täällä koskaan. Jos menet pahimpaan lounasaikaan, on vaikea mahtua koska väkeä on paljon. Jos taas ruuhkan jälkeen, aina on osa ruoista loppu, eikä ole aikomustakaan tehdä lisää vaikka lounas kestää klo 15 asti. Yleisesti tunne on se että palvelu paikassa loppuu siihen kun on tiskillä rahastettu ja annettu vesikannu kouraan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Iloinen yllätys, ruokien joukosta löytyi jopa hieman mausteisempikin vaihtoehto. Kaikki raaka-aineet laadukkaita ja ruoat suomalaiseen tasoon korkealuokkaisia. Ainoa miinus ruuhkaisuudesta, mutta siitä huolimatta syötävää oli koko ajan tarjolla riittävästi.Tänne täytyy palata!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: -1

Kävimme ensimmäistä kertaa tässä kiinalaisessa hakemassa ruokaa mukaan, annoksina kanaa ja nuudelia sekä katkarapuja ja cashewpähkinöitä. Molemmat annokset isoja ja tulivat 15 minuutissa. Alennusta tuli mukavasti hinnoista kun otti mukaan. Riisi taivaallista ja hinta-laatu-suhde kohdillaan :) mennään taatusti toistein!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pietilänkatu 2, 33720 Tampere - Reitti
+358 3 3170720

Vaihtoehtoisia ravintoloita