Keittiö auki

Nittaya Thai & Laos Restaurant

thaimaalainen ravintola
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (41)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jättikatkarapuja hapanimeläkastikkeessa, voimakkuun 0/3 chiliä oli voimakas ja kanaa punaisessa curryssa, voimakkuus 1/3 chiliä oli seuralaiselle ikävän voimakas.

Ruuat olivat muuten hyvänoloisia, "lihaa" oli ihan mukavasti eikä niitä oltu kypsennetty kuoliaaksi.

Voimakkuutta ilmeiseesti asiakakunta toivoo, koska lounaallakin ruuissa oli aivan liikaa chiliä tms. Mausteisesta ruuasta pitävä kolleegani köhi alkukeiton kanssa, joka oli voimakkuudeltaan ihan eri sfääristä kuin muu bufee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: -1

Lounasbuffet maistuvine makuineen ok mutta aina samat tylsät salaattiraasteet ja maksunpäätteeksi ei kuittia jättää tämän paikan keskivertotasoiseksi. Olemme myös käyneet illalla syömässä ja a la carte listan annokset ovat olleet ihan pääsääntöisesti hyviä ja aasialaisen maukkaita. Osa annoksista on erityisensuositeltavia. Katkarapuannoksista tosin saa joka kerta etsiä katkarapuja, vaikka olenkin asiasta jo pariin otteeseen palautetta antanut. Palvelu on kuitenkin muuten hyvin ystävällistä ja kun lounasbuffetin liha/kana/kasvis vaihtoehdot ovat joka kerta olleet lounaaksi hyvän makuisia, tulen tänne uudelleenkin. Erikoista on tosin se, että kun maksaessa ei kuittia tule ja kun sen pyytää, tuntuu se jotenkin hankalalta operaatiolta....joten mietityttää hieman tuo toiminta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Perjanai-iltana yhdeksän maissa ravintola oli täysin tyhjä, olimme ainat asiakkaat. (Tosin, kesken ruokailun saapui mieshenkilö, joka jo ovelta tilasi äänekkäästi jaloviinaa.) Palvelu hyvää ja asiallsta, tyttö oli lounaalta tuttu.

Pienessä kiireessä tilasin nuudelit kanalla, 'jätti'katkaravuilla, basilikalla jne. Vaivaa oli nähty annoksen koristeeksi veisteltyihin porkkanakukkiin, mutta itse annos oli pettymys. 15,5 euron hintaiseksi säälittävän pieni, nuudelit samaa limaliuskaa kuin lounaalla, pari palaa porkkanaa ja parsakaalia. Jättikatkarapuja löysin annoksesta ilman mikroskooppia kolme, ja nekin raukat oli ylikypsennetty kumisiksi kikkareiksi. Kananpaloja oli muutama, mutta nekin kuiviksi läpysköiksi kokattu.
Mielestäni laadukasta lounasta tarjoilevalta ravintolalta heikko esitys. Puitteet siistit, palvelu hyvää, ruoka ei.
Ja kun nyt alkuun päästiin, niin tilaamani pullo-olut olisi saanut olla huomattavasti kylmempää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Kävin mieheni kanssa käyttämässä Grouponin lahjakortin eräänä lauantai-iltapäivänä.
Luulisi, että ravintola panostaa myös lahjakortin käyttäjiin, jotta saisi heistä uusia vakioasiakkaita, mutta näin ei ainakaan meidän tapauksessamme käynyt.

Otin itse alkuun keväkääryleet, jotka olivat vain vähän haaleita. Mieheni otti satay-vartaat, jotka olivat niin kuivat, että niitä oli ainakin kerran lämmitetty mikrossa.

Pääruoaksi otimme paistettua nuudelia jättikatkarapujen ja kanan kera. Annos oli hyvänmakuinen, mutta jälleen vain vähän lämmin.

Jälkiruokana oli kookosmaidossa haudutettua banaania ja jäätelöä. Se oli hyvää ja banaani tällä kertaa riittävän kuuma.

Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista. Siitä isot pluspisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.02.2014
Arvosana: 0

Miljöö suhteellisen viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Lounasbuffassa vaihtoehtoja hivenen niukasti ja maut jotenkin aika mietoja ollakseen thairuokaa . Alkukeitto hyvä lisä. Hinta keskitasoa edullisempi. Lounaspaikkana ei oikein erotu massasta, joten täällä tulee käytyä todella harvoin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: -1

Listaruokia en ole kokeillut mutta lounaat ovat käyneet maustettuihin ja tulisiin ruokiin tottuneelle tässä viime syksyn kuluessa turhan miedoiksi emmekä ole menneet sinne enää. Aluksi etenkin suosikissani kanaruoassa oli potkua mutta ei enää. En käytä punaista lihaa joten vaihtoehtoina ei jää enää mitään. Pointsit keitolle, oli ainoa piristys.

Vinkki ravintolalle: laittakaa vaikka kahta kanaruokaa - toinen tulinen ja toinen mieto. Näin tehdään esim. eräässä intialaisessa ja kaikki ovat tyytyväisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Erittäin maukas ruoka, täydestä tuvasta huolimatta ripeä ja ystävällinen palvelu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.08.2013
Arvosana: -1

Ravintola on erittäin siisti, palvelu ripeää ja ruoat suorastaan erinomaisen makuisia. Suositelen kiinalaiseen ruokaan kyllästyneille. Suosikkini oli numero 13 kunnes kyllästyin siihen. Nykyään valitsen numeron 31 (matsaman currya, kookosmaitoa, perunoita, kanaa, sipulia ja pähkinöitä). Samoilla omistajilla on vastaavanlainen ravintola myös Näsilinnankadulla. Ruoissa on pieniä eroja ravintoloiden välillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Lounas oli kauhea pettymys! Salaattipöytä korkeintaan pizzeriatasoa, porkkanaraastetta, salaatinlehtiä, säilyketonnikalaa jne. Lämpimissä ruuissa oli kaksi niin sanottua kasvisvaihtoehtoa, eli paistettua riisiä ja paistettuja nuudeleita - eipä paljon ole mielikuvitusta vaivauduttu käyttämään. Lisukkeina olivat kelvollisia, mutta kasvissyöjiä käy sääliksi. Liharuokia oli kolme, tosi simppeleitä ja mitättömiä kanasta ja naudasta. Keitto oli sentään hyvää. Palveluun kuului tervehtiminen ja rahastaminen, ei muuta. Parasta olivat henkilökunnan kivat asut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Suvantokatu 7-9, 33100 Tampere - Reitti
03 542 5400
http://www.thai-laos.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita