Mig

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Restaurant: Kieku

Kovasti puhuttu Kana Döner testissä - annos oli siisti, mutta itselleni liian iso. Kana oli annoksessa silppuna ja puolet lihasta pekonia tms. rasvaista sekä kovin suolaista, jolloin kana maku hukkui. Pitaleipä oli paahdettuna hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.08.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jättikatkarapuja hapanimeläkastikkeessa, voimakkuun 0/3 chiliä oli voimakas ja kanaa punaisessa curryssa, voimakkuus 1/3 chiliä oli seuralaiselle ikävän voimakas.

Ruuat olivat muuten hyvänoloisia, "lihaa" oli ihan mukavasti eikä niitä oltu kypsennetty kuoliaaksi.

Voimakkuutta ilmeiseesti asiakakunta toivoo, koska lounaallakin ruuissa oli aivan liikaa chiliä tms. Mausteisesta ruuasta pitävä kolleegani köhi alkukeiton kanssa, joka oli voimakkuudeltaan ihan eri sfääristä kuin muu bufee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 08.05.2016
Rating: -1

Restaurant: Xmeal

Juuri avattu ketjuravintola. Ainoat asiakkaat ennen luonasaikaa. Ruokana tuplajuustopekonihampurilainen, ranskalaiset ja juoma. Ranskalaiset olivat kuivan oloisia ja kuin kotona uunissa tehtyjä. Hampurilainen oli pohjanoteeraus: jäävuorisalaattia, pari juustoviipaletta, paljon perusmajoneesia, pekoni oli kuivunut kivikova käppyrä, pivhit olivat ohuita mauttomia ja kuivuneen oloisia, jotenkin tuntuu kuin nämä molemmat olisivat eilisiä joita on koitettu tekohengittää. Mäkkärin euron juustohampurilainen on a la carte herkku tähän verrattuna. Palvelu oli ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.03.2015
Rating: 1

Restaurant: Golden Unicorn chinese

Lounasbuffetti: keitto, friteerattua kalaa + tofua + kanaa + siipiä, grillattua possua, nautaa, nuudeleita, riisiä ja sama paistettuna.

Grillattu possu oli ihan ok, friteerattu kanapallot sisälsivät ison palan kanaa josta kiitosta. Muutoin ruoka oli kovin mitätöntä, kuin olisi kiireessä tehty vaan jotain.

Parin vuoden takaisen vaatimattoman kokemuksen jälkeen paikka on vieläkin nuhjaantuneempi. Tuntuu siltä kuin omistajapariskunta aikoisi ajaa nykyisellä asetelmalla niin kauan kuin asiakkaita vain riittää. Sitten seuraa joko sukupolvenvaihdos tai todennäköisemmin myyyti / lopettaminen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Tivoli

Siperian Tivolin sivukonttori, lista ja ruoka ovat aivat samat. Täytteitä oli yhtä runsaasti niin että leipää ei alta näy. Suosikki on katkarapuleipä. Erityiskiitosta lapsiystävällisestä palvelusta, vauvansoseen sai lämmitettyä ja 5 vuotiaalle lisälautasen. Lounasajan juuri loputtua tarjouduttiin jopa kanniskelemaan vauvaa että isä pääsisi vähän syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.01.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites