Keittiö auki

Ravintola Myllärit

skandinaavinen keittiö
Arvosana 5 / 5

Ravintola Myllärit on hyvään ja laadukkaaseen suomalaiseen lähiruokaan erikoistunut tunnelmallinen lounas- ja à la carte-ravintola.

Lämminhenkistä palvelua vuosisadan vaihteen tunnelmaa henkivässä myllyssä - Tampereen Tullintorin vieressä, vain 100 askelta Tampere-talosta.

Tunnelmallinen kaksikerroksinen ravintolamme soveltuu hyvin myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kauttamme järjestyvät kattavat kokouspalvelut, näyttävät illalliset, ryhmien ruokailut sekä railakkaat pikkujoulut ja muut laadukkaat tapahtumat.

Ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen avulla luomme onnistuneita tilaisuuksia, joissa pieninkin yksityiskohta on huomioitu.


Arvostelut (38)

Puhtaat, tuoreet maut täydellisessä tasapainossa. Viihtyisä ympäristö. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Täydet pisteet!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Itsekin vihdoin eksyin Mylläreihin myös herkkubuffet-päivänä (kk. vika perjantai) ja oma kokemukseni oli kyllä aika erilainen kuin Shanzay:n. Possunpaistia, lihapullia, kana-tacoja ja kahta pizzaa - kaikki ruuat olivat vähintäänkin kohtalaisen hyviä. Salaattipuoli nyt kieltämättä jää jälkeen parhaista lounaspaikkojen salaateista (kuten Hullu poro), mutta en sitäkään ankeaksi nimittäisi. Ja kaikki kolme jälkiruokaa ihan maistuvia. Ehkä pahin puute mielestäni oli kotikaljan poissaolo, se jotenkin kuuluisi suomalaiseen kotiruokalounaaseen, varsinkin "herkku"-sellaiseen.

Toki tuolla on tullut käytyä myös normi-lounaalla jokusen kerran ja keskimäärin nekin ovat olleet ok. Jonkinasteista vaihtelua maistuvuudessa on, pari kertaa ollaan oltu vähän pettyneitä ruokaan, mutta kyllä mielestäni Myllärit keskimäärin on lounaspaikkana keskitason yläpuolella.

Pahimpaan ruuhka-aikaan pöydistä ei meinaa löytyä tilaa, voi joutua kantamaan lautasensa alakerran tiloihin, mikä yleensä hieman harmittaa, mutta kai se olisi lian hankalaa kattaa toista noutopöytää alakertaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

Söimme pippuripihvit jotka olivat kypsyydeltään täydelliset ja ruoka oli erinoimaista. Annokset vähän pienehköt. Paikan oma leipä oli erinoimaista. Palvelusta täytyy erikseen mainita että mahtavalla tasolla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 22.08.2015
Arvosana: 0

Vein perheeni (vanhempani ja sisarukseni) lounaalle viime viikon perjantaina. Myllärit mainostivat, että joka kuun perjantaina on tarjolla herkkubuffet ja erilaisia jälkiruokia. Ruokalajeja ei mainittu missään, enkä ihmetellyt tätä asiaa kun näin mitä oli tarjolla. Salaattipöydän antimet olivat varsin ankeita (mm. hieman jäisiä paprikasuikaleita). Pääruoaksi oli tarjolla hyvin suolaisia ja rasvaisia friteerattuja broilerinfileitä sekä perunoita, nachoja (joissa ilmeisesti oli jossain kohtaa ollut jauhelihaa?!), jonkuntyyppistä pizzaa sekä vetistä porkkanakeittoa. Jälkiruokapöydässä ei odottanutkaan herkulliset jälkiruoat vaan jostain pussitavarasta tehty minttusuklaavaahto (mautonta), edellisen päivän rahkapiirakka (palanut reunoista) sekä porkkanapiirakka (jossa ei myöskään ollut kehumista). Jos olisin nähnyt ruokalistan/ruoat ennen kuin olin maksanut en olisi ravintolaan jäänyt. Sain kyllä hävetä valitsemaani lounaspaikkaa, enkä aio enää uudestaan lounaalle kyseiseen paikkaan mennä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: -1

Perusvarma lounaspaikka. Lounasruoat ovat kyllä arkipäiväistyneet viime aikoina, sillä ennen Mylläreissä oli sattumanvaraisia todella gourmet-maistiaisia myös lounasaikaan. Jälkkäri kuuluu samaan pakettiin ja se on aina hyvä, vaikka lounas olisi heikompi. Hinta kyllä alkaa olla yläkantissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.06.2015
Arvosana: 1

Olen tosi pettynyt, lähetin ravintolaan kirjeen mudossa palautetta jo kolme viikkoa sitten enkä vieläkään ole saanut mitään palautetta kirjeeestä!!!! Ruoka kuitenkin erinomaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 100€ Lisätty: 14.03.2015
Arvosana: -3

Pippuripihvi suli suussa, mausteita riittävästi. palvelu loistava. tulemme uudestaan ja asumme sentään kahden tunnin ajomatkan päässä !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: -2

Päääruuan ja jälkkärin jälkeen ei kyllä kylläinen olo ollut. Maut olivat kyllä kohdallaan. Leipä kuivahtanutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: -1

Loistava isänpäivän menu ja mukava tunnelma

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Riistaviikkojen lauantaina 9 -hengen seurueemme natti erittäin paljon kokonaisuudesta. Täydellinen ruoka höstettynä hyvällä palvelulla ja miljööllä.

Yksi Tampereeen parhaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere - Reitti
020 7739 444
http://www.myllarit.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita