Suljettu nyt

Opetusravintola Eetvartti

eurooppalaista
Arvosana 3.8 / 5

Ravintola Eetvartti toimii opetusravintolana, joka tarjoaa asiakkailleen maukkaan lounaan arkisin. Ravintola toimii myös tilausravintolana erilaisissa tilaisuuksissa sopimuksen mukaan. Emme ota pöytävarauksia lounaalle.


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

24. 4.15 lounas oli mahtava makunautinto alkuruoista jälkiruokiin. Kokeille sydämelliset kiitokset. Palvelu loistavaa nuorille opiskelijoille suuret kiitokset. Sulava ja huomaamaton liikkuminen ja käytös. Hymyä vaan lisää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: -1

Olin tyttärieni ja kahden pienen lapsen kanssa perjantaina 29. 8 klo 12.00 lounaalla ensikerran ja kokemukseni paikasta oli todella hyvä. Nuoret harjoittelijat piti meistä hyvää huolta ja ruoka oli meidän kaikkien mielestä erinomaista. Ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi poiketa lounaalle Eetvarttin opetusravintolaan ja suosittelen sitä muillekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: -1

Ti 8. 10 klo 12.30 tulin kaverille paikkaa kehuen lounaalle! Maksaleike kuulosti hyvältä! Söimme salaatin, meninmme hakemaan pääruokaa maksaa, astiassa ei ollut palaakaan maksaa vain kastiketta, parmesaanikanaa ilmoitettiin, kysyin tarjoilijalta: onko maksaa tulossa, hän sanoi menevänsä kysymään saapui takaisin viiden minuutin kuluttua ja ilmoitti maksa on loppu, parmesaanikanaakin hän kävi kyselemäässä: loppu, makkaragulassi ei innostanut, tarjoilija ilmoitti porsaanleikettä tulevan ei osannut sanoa kuinka pian, kuivia porsaanleikkeitä tuli ehkä taas viiden minuutin kuluttua, maksakastike(ilman maksaa) ja porsaanleike, mikä makunautinto! No tuli jälkiruuan vuoro juustokakkua ja suklaakakkua, kuivan juustokakun kanssa OLI OLLUT tarjolla jotain kiisseliä/kautta marjoja sekin loppu eikä uutta näkynyt! Että tällainen kokemus kaverini ei kuulemma toiste tule!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Eetvartti hoitaa Hotelli Villan aamupalan. Sen taso oli hieman toivomisen varaa jättävä. Lieneekö hotellin toimeksiannon seurausta. Verrattavissa pikkukaupunkien ainoiden hotellien aamiaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2012
Arvosana: 0

Palvelu kohdillaan. Ruoka yksinkertaista ja vaihtoehtoja vähän. Edusta saa halvemmalla parempaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2011
Arvosana: 1

Aivan mahtava kokemus, upea salaattipöytä, tuore itseleivottu leipä, erinomainen kotiruokalounas, tarjoilijoita enemmän kuin tarpeeksi, ystävällinen, nopea palvelu..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 13.04.2010
Arvosana: -1

Salaatti hyvä, samoin ruoka ihan ok. Paikassa on kuitenkin kova hälinä ja lounasaikaan täyttä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.03.2010
Arvosana: 2

Hinta laatu suhde kohdallaan huom. valkoiset pöytäliinat ja palvelu kohdallaan. Hieman täyttä

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.03.2010
Arvosana: 0

Söin keittolounaan. Ateriaan kuului hyvä, maittava salaattipöytä, tuore leipä, keitto sekä jälkiruoka. Tietenkin kahvit mukaanlukien. Keittona oli pinaattikeittoa ja se oli ehkä paras pinaattikeittoni ikinä. Jälkiruokana pannaria, kahvia ja keksejä. Ainut "miinus" tulee liian hyvästä ruoasta: täällä tulee syötyä aivan liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 04.02.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Sumeliuksenkatu 16, 33100 Tampere - Reitti
040-7115366
http://www.tredu.fi/eetvartti

Vaihtoehtoisia ravintoloita