Nitchi

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Kahvilla salaatteja, luomuruokaa

Erittäin tunnelmallinen luomuravintola, joka näyttää enemmän kahvilalta kuin ravintolalta tilojensa puolesta, mutta ruoka on erinomaista. Lounasaikaan saa pilkkahinnalla (8e) laadukasta ja orgaanista kasvisruokaa, ja hintaan kuuluvana teen/kahvin. Suosittelen kaikille jotka arvostavat hyvää, puhdasta, laadukasta sekä orgaanista kasvisruokaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.04.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Ramen Hanabi nuudelit, japanilaista

Loistava paikka. Palvelu erittäin lämminhenkistä ja lounasannos niin iso ettei tahtonut mahtua kokonaisuudessaan vatsan pohjalle. Mainiota että Tampere sivistyy erilaisilla eksoottisilla ruokaravintoloilla, kuten Hanabi ja Maruseki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.01.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Kahvila Valo

Kaunis ja tunnelmallinen paikka Keskustorin läheisyydessä. Paljon valikoimaa ja erilaisia herkkuja on tarjolla terveellisen salaattiannoksen ohella. Myyjät usein todella mukavia ja musiikki persoonallista. Suosittelen pimeänä syysiltana piipahtamaan siellä kuumalla kaakaolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 06.02.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Tiiliholvi ravintola

Kaunis paikka kellarikerroksissa Kuninkaankadun vieressä. Ruoka erittäin laadulla tehtyä ja hyvää. Jos fiinistely ei kiinnosta, ei kannata Tiiliholviin myöskään mennä; sopii enemmän sivistyneelle illalliselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.08.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Heinätori eurooppalaista

Aivan ihana vanhaan heinäsäilöön rakennettu lämminhenkinen ravintola, jonka on perustanut itä-suomalainen eläkkeelle jäänyt arkkitehti. Ruoka on puhtaasti suomalaista ja huolella valmistettua. Paikasta saa vain rehellisiä makuja sekä suomen luonnon antimia. Itse omistaja on erittäin puhelijas ja mukava, eikä muussakaan henkilökunnassa ole moittimista. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Napoli italialaista

Hieman kömpelösti tehty Italia-henkinen ravintola jossa pizzanhajulta ei voi välttyä. Italialaisesta ruosta ollaan kyllä kaukana, ja paikka on enemmän pizzeria kuin ravintola. Mutta kyllä ruoka siellä laadulla tehdään, pannupizzat erittäin maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Captain Hook hot wings

Mielenkiintoinen sisustus kaksikerroksisessa vanhassa huoneistossa Kehräsaaressa. Ruokana melko rasvaista ranskis-kanansiipi-settiä, mutta kyllä ne maistuvia ovat jos tykkää, eikä turhaan rasvaa arastele! Mukana palvelu sekä tunnelma. Tulistakin löytyy!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Hella & Huone Deli deli

Kaunis ja rauhallinen pikkukahvila, jossa aina tuoretta ja herkullisen näköistä ruokaa - patonkeja, salaatteja sekä leivoksia/kakkuja. Laadukasta menoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.04.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Café Picnic Hämeenkatu kahvila, lounasta

Hieman liian kallista, mutta todella hyvää. Tuoretta tavaraa löytyy ja keitot ovat maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Uskomattoman hyvää ja täyttävää scandinavialaista ruokaa. Palvelu kyllä pelaa kohtuudella, ja jos tykkää viikinki-meiningeistä on ravintolan sisustuskin varmaan mieluisa. Hieman kallis, mutta kyllä siellä vatsansa ehdottomasti täydeksi saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.01.2010
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)