Lunch på gång

Fuku

Betyg 2 / 5

Recensioner (103)

Ravintola Fukun viikonloppubuffet oli aikamoinen pettymys. Sushi oli näyttävästi aseteltu tarjolle mutta itse maku jätti aika paljon toivomisen varaa.
Sushi tuntui jotenkin rasvaiselta ja melkein limaiselta suussa. Yhden jättimakipalan jouduin sylkäisemään pois suustani koska en vain saanut sitä nieltyä. Yksi nigiri (varmaankin mustekalaa) oli niin sitkeä että pureskelin sitä varmaan kymmenen minuuttia. Misokeitto sen sijaan oli varsin maukasta, tosin jostain syystä tarjolla ei ollut lusikoita joten jouduin juomaan sen suoraan kupista.
Lämmin ruoka oli peruskiinalaisen tasoa, ihan menettelevää. Jälkiruokapöytä oli varsin runsas, mutta suklaakakku ja tuulihatut olivat sisältä jääkylmiä. Tuoreet hedelmät pelastivat kokemuksen.
Jälkiruoan jälkeen kaksi kuppia vihreää teetä tuntui hyvältä, sain huuhdeltua ruoan maut pois suustani.
Henkilökunta oli varsin ystävällistä ja palvelualtista. Itse ruoka vain oli aikamoinen pettymys. Olikohan tänä päivänä tarjolle asetetussa erässä jotain vikaa?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 02.06.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Fukun sushit on ihan ok, paljon vaihtoehtoja ja ulkonäkö myös hienoja, mutta liian isoja riisipalloja, tuntuu, että söisi pelkästään itsensä täyteen riisillä. Kyllä löytyy edullisempia ja laadukkaampia sushibuffapaikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 25.05.2016
Betyg: 0

Pidin ehkä enemmän läheisestä Konnichiwa-sushibuffetista, koska siellä tarjoillaan hieman maukkaampia susheja. Täällä toisaalta sushit ovat sopivan pieniä ja mahtuvat hyvin suuhun. Hinta-laatusuhde hieman odotettua heikompi, ainakin minun mielestäni 21,5€ illallisbuffetista on hieman liikaa. Palvelu oli kuitenkin hyvää - ovella toivotettiin tervetulleeksi ja tarjoilija kävi pyytämättä täyttämässä vesikannun ja vaihtamassa soijapurkin täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Ei mitään erikoista. Muutama hyvä sushi ja aina sama valikoima.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 21.01.2016
Betyg: 0

Tänne ei asiakkaan ole tarkoitus tulla viihtymään. Kuulnkohan väärin että täällä on 1,5h aikaa syödä?
Ilmeisesti noutopöydällä on kirjoittamattomat käyntirajat, jonka jälkeen tarjoilija aloittaa erittäin aggressiivisen tuijotuksen ja tekee ruoan santsaamisesta erittäin epämiellyttävän kokemuksen .
Jos osaisin kiinaa olisin ymmärtänyt mikä oli niin hauskaa piti kerääntyä ympärilleni kiinaksi naurelemaan.
Ja viesti oli selvä, kun pöydästäni tultiin nappaamaan jälkiruokalautanen kun pureskeluun viimeistä suupalaa ja pääruoan lautanen jäi sitten vielä siihen eteeni. Ei kiitosta, ei tiedustelua maistuiko, saako viedä tms.
Kaiken kaikkiaan todella epämiellyttävä kokemus. Tuli tosi paha mieli, aivan kuin olisin ottanut ilman lupaa toisen ruokapöydästä ruokani...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Sushi täällä on keskinkertaista, perus buffetkamaa. Otin takeaway-annoksen, koska tätä paikkaa oli kehuttu. Tarjoilijatar vahti tarkasti, kuinka monta palaa sushia boxiin ahdoin. Miksi? Mitä väliä sillä on, sushit eivät kuitenkaan mitään taidonnäytteitä.. Hieman töksähtelevä mutta ihan OK palvelu. Ilmeisesti tätä paikkaa kehuvat ne, jotka eivät ole oikeasti hyvää ja laadukasta sushia eläissään maistaneet. Riisi kuivaa ja kovaa, makit myös kuivia ja mauttomia. En kokeile uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 0

Keskunkertaista sushia. Nigirit kylmiä hääkaapin jljiltä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 31.12.2015
Betyg: -4

Parempaa sushia saa muualta, ja halvempaan hintaan. Kaikki on kirjavasti aseteltu, mutta maku puuttuu varsinkin riisista

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 14.12.2015
Betyg: 0

Valikoima on suuri, MUTTA tarjolla pääosin lohta tai muita pakastetuotteita. Kun tarkemmin katsot huomaat, että rullien välissä on käytetty kalojen jämäpaloja. Värikkyyttä on saatu erilaisilla värjätyillä mädeillä. Soija ei mitään erikoista riisikään ei ole sen kummosta. En ole mikään super lohi lover, sen takia en usko meneväni uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 01.12.2015
Betyg: 0

.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 4


Läge

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsingfors - Route
0105011170
http://www.ravintolafuku.com/

Options