Timpe

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Fuku

Lounaan käynnyt useamman kerran syönyt. Sushivalikoima on iso - osittain erikoinenkin, mutta minun suosikit ovat lämpimät ruoat. Niissä on hyvin makua. Susheissa minulla on muutama suosikki, mutta joukosta löytyy muutama erikoinen sushi, joihin en ole tykästynyt. Valikoimaa on kuitenkin sen verran paljon, että varmasti löytyy jokaiselle jotain.
Misokeitto lounaan loppupuolella on aikalailla pelkkää lientä.
Salaattipöytään kuuluu tuoreita hedelmäpaloja, joka on iso plussa ja korvaa kivasti jälkiruoan.
Ravintola on pieni ja ruuhkainen lounasaikaan. 11-13 aikaan pahimmillaan.
Palvelu on hyvää ja kaikki ovat ystävällisiä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Memphis Kamppi

Ruoka on aika . . noh, ei erikoista. Ruokalista hampurilaispainotteinen. Joissain ruoka-annoksissa minimaalisen kokoinen dippi mukana. Lähes aina bataattiranskalaiset on ollut hyviä, mutta muutamat palaneetkin olen saanut. Itse ottaisin mieluummin rapeat ranskalaiset. Annokset on ok-kokoisia, mutta vähän köyhiä, muutaman vihreän oksa koristamia.

Palvelu on todella vaihtelevaa. Joskus on tilattu viiniä, jota ei ole tuotu pöytään. Limun hapottomuudesta sanottaessa tarjoilia vaihtanut limun ja sanonut, että kyllä se ihan oikealle maistuu. Säätöjä hanaan tällä välin ei oltu tehty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Aivan ihana annos possua kastikkeessa. Annos oli todella iso ja makua todella paljon. Kaikkea en jaksanut syödä vaikka mieli olisi tehnyt

Tunnelma on intiimi ja paikka melko pieni, mutta minua se ei haittaa. Tykkään sisustuksesta. Toki, jos kaikki paikat ovat varattuja, voi meteli ja kuumuus nousta liikaa. Tällasta tilannetta ei kertaakaan käydessäni kuitenkaan ole ollut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers